Kendimi kötü hissediyorum

aysefatmanur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
27
0
6
İstanbul
Evet kızlar. Ben 12. Sınıfım.Su ana kadar hiç sevgilim olmadı. Bizim okuldan birini begeniyorum.Ama bilirsiniz ayarlama olayları falan.Arkadaşları ona kız ayarlamaya çalışıyo. Nasıl bi dünya ya. Olcaksa olur allah allahh.Şu ayarlama olaylarına sinir oluyorum.Ne yapmalıyım?

Evet kızlar. Ben 12. Sınıfım.Su ana kadar hiç sevgilim olmadı. Bizim okuldan birini begeniyorum.Ama bilirsiniz ayarlama olayları falan.Arkadaşları ona kız ayarlamaya çalışıyo. Nasıl bi dünya ya. Olcaksa olur allah allahh.Şu ayarlama olaylarına sinir oluyorum.Ne yapmalıyım?

senin yaşlarında beğenilme, sevilme, sevme duyguları arayışlar normal tabii..ama senin onu sevdiğini kimse bilmiyor neden kızıyorsun ki..eğer ortak arkadaşlarınız varsa onlar vasıtasıyla konuşmaya başlayabilirsin..hayatta tek sıkkıntın bu olsun tatlım..

Liseli fıstık bize neyi sorduğunu anlamadım.
Kimse biliyomu senin ondan hoşlandığını 1.
Sende adım atacak cesaret varmı 2.
Aracilar olmasa sevenler nasil kavuşacak 3..........:)

canım sana bi abla tavsiyesi böyle şeylere takılmayıp dersine sınavına bak ilerleyen zamanlarda olur ama ders sınav ilerde olmuyor şimdi ileriye dönük kendi ayakların üzerinde durmak için çaba göster gerisi gelir

Bence şu aralar kafanı böyle mevzulara yorma..
Sınava gireceksin diye tahmin ediyorum, sınavınıza az bir zaman kaldı..
Bunları sonrada düşünürsün..
Sana karşı duygu besleyen biri ise zaten senin açılmanı beklemez, senden önce davranır..

Back
X