- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Allah razi olsun amin..cidden bu durumda olmak belkide kotu hissettirenDoğru yapmışsın. Ailelerden yardım istemeyip kime söyleyeceksin. Adamda uygun bi dile söylemiş zaten. İnşallah en kısa zamanda borçlarınız biter refaha ulaşırsınız.
Insallah onlarin karsisinda yanlis algilanmamisimdir.amin insallah zor bu ay benim icin..tez zamanda bitsin insallahHayır tabi ki de . .
İnsanız olabiliyor. .
Rabbim kimseyi darda bırakmasın. .
Bazen herşey üst üste gelir . .Insallah onlarin karsisinda yanlis algilanmamisimdir.amin insallah zor bu ay benim icin..tez zamanda bitsin insallah
Allah razi olsun.niye bilmiyorum bu yorumu okurken gozlerim doldu..rabbim sabrimizin bedelini verecek biliyorum ama yasarken zor..Ailelerden destek istemek muhtaclik değildir. Ailenin anlamı budur zaten.
Bugün onlar yarın sizler.
Bu mübarek günlerin hatrina, kalbinizdeki sıkıntıyı da yuvanizdaki darlığı da gidersin Mevlam.
Evet bu yasa gelip hala biseyler istemek zor..ama iste mecburiyet .cok sagolunOncelikle allah yardimciniz olsun tez vakitte feraha cikarsin insaallah.biz de ilk evlendigimiz zaman ailem cok yardim etti maddi anlamda ki hala ederler allah razi olsun.bana herkes derdi ki ne kadar sanslisin.ama benim oyle zoruma giderdi ki sıkıntımı anlatmak onlardan yardim istemek.hep dua ettim ailem de olsa allahim muhtac etme diye.simdi iyiyiz allaha sukur.diyecegim aile bile olsa istemek cok zor.ama allahim yokluklarini gostermesin onlardan baska kime gidecegiz sıkıntımız oldugunda.siz de insaallah en kisa surede toparlanir kimseye muhtac olmazsiniz.
Allah razi olsun..insallah..rahatladim birazAllahım en yakın zamanda sıkıntılarınızı bitirsin. Para yetirememek nedir iyi biliyorum. Eşim işini yeni kurduğunda biz de yaşadık böyle bir dönem. Maddi sıkıntı insanın belini büküyor ama inanın geçecek. Her inişin bir çıkışı mutlaka oluyor. Aileden istemekte de hiçbir ayıp yok. Elbette onlardan isteyeceksiniz. Aile olmanın anlamı bu.
Amin muge hatunum..su dar zamanlar gecse bin sukur edecegim..cok sagolİyi yapmışsın tabi ki silent hatunum. Zaten tanıdığımızdan akrabamızdan borç alamadığımız için bankalara bulaşıp faizlerden kurtulamıyoruz ya!.
Dünya hali her şey oluyor, Allah beterinden saklasın, sen sıkma canını.
Amin cok sagolun.allah basimizdan eksik etmesin onlari..Allahim yar ve yardimciniz olsun..... Aile iste... Aile nolursa olsun aile.iyiki varlar. İnsallah tez Zamanda feraha cikarsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?