- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Insallah onlarin karsisinda yanlis algilanmamisimdir.amin insallah zor bu ay benim icin..tez zamanda bitsin insallah
Canım geçiyor güven bana. Daha rahat olacağın günler geliyor inşallah.Ögretmenim.esim memur.uzun uzun yazmayacagim ama çok maddi dert cektik esimle.ben kpss ye hazirlandim 2 yil ve bu yil sinavim iyi gecmisken belki duymussunuzdur ogretmen atamasi yapmiyorlar.bu durumda subatta yapacaklar.subata kadar ise bir kolejde calisacagim.eylulde baslicak is hayatim.tum gelecegimi kpss uzerine kurmusken bu hayal kirikligi epey sarstti bizi.
Esimin ailesinin maddi durumu kotu degil ama iyide degil.dugunu dernegi esimle kendimiz yaptik.ve esim bekarken bi araba yuzunden buyuk zarar edince o borcu ustlenmis kredi cekip.birde dugun kredisi faizler falan derken..epey bankaya kredi odedik.son 1.5 yilimiz kaldi..evde kira zaten.
Neyse.satilmadik bilezik vs kalmadi benim.gectigimiz aylarda evimiz satildi.ve bu ramazanda ev sahibi cikmamizi istedi.oruc agiz 2 aydir ev ariyoruz.merkezde esimin is yeri.hem cocuk dusundugumuz icin hem araba olmadigi icin merkezde ev aradik.( kayinvalidemden uzaklasmak istemedim.dogum vs oldugunda destek olsun) kendi ailem sehir disinda.e zaten kit kanaat geciniyorduk.bugun ev tuttuk nihayet.
2 aydir ev bulamiyorduk merkez civarinda.mucize oldu bizim icin.evin kirasi 800 tl .oderken zorluk yasamayacagiz.cunku her ay sehir disinda bulunan dairemden 600 civari kira gelirim var.bizim belimizi buken tek sey borclarimiz.
Simdi kiramizda biraz artinca kolejde ise girmeye kara verdim.ise girincede epey bi rahatlicaz borclar daha cabuk bitecek falan.
Cok uzattim.bugun emlakci kendi payina dusen 800 tl yi ve 1 kirayi toplam 1.600 u 1 hafta icinde istedi.haftasonu tasiniyoruz tasima bedeli 500 falan.tasindgmiz evin son kirasinin yarisini odedik 300 tl kadar.
E bide ekeltrik su dogal gaz falan filan masrafi var...yeni tasindigim evin her odasinda 2 pencere var.perde masrafida eklendi.yedek perde vs hic yok.butcemiz epey bitiyor anlayacaginiz.yetismiyor tasinma masrafina.normalde geciniyoruz altini ciziyirum.bu ay boyle olduk....
Oyle dara dustukki bugun.ailem perde masrafini ustlendi.birde harclik masrafimizi...bugun esim bana ailemle sen konus dedi.( esimin babasi ile yillara vuran bir sogukluk var.cok severler birbirlerini ama cok mesafeliler.yani esimin babasi biz soylemeden hic birsey yapmayi dusunmez ) kotu niyetinden degil ama dusunemezler iste.
Cok zorlandim konusurken.cok uygun bir dille yasadigimizin bi surec oldugunu bu durumdan memnun olmadigimuzi azda olsa maddi destege ihtiyacimiz oldugunu soyledim.esimin babasida uygun bir dille olsa hepsini yapacagini durumlarinin ortada oldugunu ama elinden geleni yapacagini soyledi.ve eve geldigimden beri kendimi cok kotu hissediyorum..kendimi boyle muhtac durumda gormek yedi bitirdi beni..allahim tez zamanda bu muhtacliktan kurtar bizi..teselliye ihtiyacim var sadece..yeterince zor ve sancili gunler yasiyorum...cok uzun oldu farkindayim.ama rahatlamaya ihtiyacim var belkide.ben yanlis mi yaptim...bu kadar caresizken..
Ailem evlendigimizden bu yana cok destek oldu.halada olurlar.bunlari belirtmedigim icin bunu soylemen normal.zaten istedim.bugun yarin gonderecekler.ben istemeden dusunmusler zaten...Canım yerinde olsam gider ailemden borç alırdım erkek kardeşinle ilgili bi konun vardı ailen hep onu finanse edeceğine az da sana versinler
Ailem evlendigimizden bu yana cok destek oldu.halada olurlar.bunlari belirtmedigim icin bunu soylemen normal.zaten istedim.bugun yarin gonderecekler.ben istemeden dusunmusler zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?