İçinizde huzursuzluk varsa bir otelde kalabilirsiniz.Merhabalar herkese
Şu an staj döneminde olan 23 yaşında bir avukatım ve güneydoğuda bir şehirde ailemle yaşıyorum. Bu haftasonu 2 saat mesafedeki bir şehre iki erkek arkadaşımla konsere gidip bir gece kalmayı planlıyoruz. Orada bir tanesinin ablasının evinde kalacağım. Ablası benden 2 yaş büyük bekar ve gideceğimiz şehirde çalışıyor. Kendisiyle daha önceden tanışmıştım. Gittiğimiz yerde kalabalık bir grup halinde zaman geçireceğiz. Anneme bu durumu anlattığımda ahlaksız bir durumun ortasındaymışım gibi tepki verdi. "İleride eşin olsa bu durumu nasıl açıklayacaksın, kendini koru neyi kastettiğimi sen anladın" gibi şeyler söyledi. Gitme demiyor ama bu söylediğim şeylerle kendimi çok kötü hissetmeme sebep oldu. İzmir'de okudum ve öğrencilik hayatımda da buna benzer etkinliklere katılmıştım. Yapmak istediğim şeyin kötü olduğunu düşünmüyorum. Beraber gideceğim insanlara güveniyorum ve tanıyorum. Ama yine de içimde bir husursuzluk var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eger sorun ayni evin icinde 2 erkekle kalmak ise, imkanin(maddi) el veriyor ise baska bir yerde kal..Merhabalar herkese
Şu an staj döneminde olan 23 yaşında bir avukatım ve güneydoğuda bir şehirde ailemle yaşıyorum. Bu haftasonu 2 saat mesafedeki bir şehre iki erkek arkadaşımla konsere gidip bir gece kalmayı planlıyoruz. Orada bir tanesinin ablasının evinde kalacağım. Ablası benden 2 yaş büyük bekar ve gideceğimiz şehirde çalışıyor. Kendisiyle daha önceden tanışmıştım. Gittiğimiz yerde kalabalık bir grup halinde zaman geçireceğiz. Anneme bu durumu anlattığımda ahlaksız bir durumun ortasındaymışım gibi tepki verdi. "İleride eşin olsa bu durumu nasıl açıklayacaksın, kendini koru neyi kastettiğimi sen anladın" gibi şeyler söyledi. Gitme demiyor ama bu söylediğim şeylerle kendimi çok kötü hissetmeme sebep oldu. İzmir'de okudum ve öğrencilik hayatımda da buna benzer etkinliklere katılmıştım. Yapmak istediğim şeyin kötü olduğunu düşünmüyorum. Beraber gideceğim insanlara güveniyorum ve tanıyorum. Ama yine de içimde bir husursuzluk var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Oldukça evhamlıdır maalesef biraz abarttıYeterince tanıyım güveniyosan sorun yok, annen çok abartmış
Ben de böyle düşünüyorum. Şehri benden daha iyi biliyorlar. Bilmediğim yerde otelde kalmak istemedim. O yüzden ablasının evi mantıklı geldiBu 2 arkadaşınızı uzun zamandır tanıyor ve güveniyorsanız bir sorun yok bence.
Ki zaten tutup ablasının evine gideceksiniz size zarar vermek isteyen insan bunu neden yapsın.
Otel seçeneğinden daha güvenli geldi bana ablada kalmak.
Güveniyorum benTipik annelik işte endişeleniyor ama yani endişesi de gelecekte ki kocan olması ilginç...
Sen ortama güveniyormusun ?
önemli olan o
Daha önce abla ile tanıştığımda gelirsen mutlaka bende Kal demişti. Bu planı yaparken yine konuştuk çok ısrar etti. O yüzden orada kalmayı düşünüyorumİçinizde huzursuzluk varsa bir otelde kalabilirsiniz.
O halde eğlenmene bakGüveniyorum ben
Annem böyledir genelde ona alıştım o yüzden bu tepkileri beni etkilemezdi ama bu sefer kendimi kötü hissetmemi sağladı gerçekten. İçim rahat bir şekilde gidip eğlenmeye bakacağım.arkadaşında kal panpa.
ben de böyle saçmasapan korkularla yetiştirildim. bi b.k olmuyor.
var olmayan kocayı düşünmek de ilginç.
Bir de defalarca arkadaşımla aramda bir şey olup olmadığını sordu. Sevgilim olsa herhalde içi daha çok rahat ederdi diye düşünürken sevişmemizden korktuğu için bunu sorduğunu anladım. Böyle durumlarda burnumdan getirmekte çok başarılıdır annem..Bu bizim milletteki "Biri beni/kızımı/kız kardeşimi mikmikleyecek" korkusu ne zaman bitecek acaba?
Deseydi ki tanımıyoruz, başına bir iş gelir, al bu parayı otelde kal. Eyvallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?