Maalesef oldukça uç bir şey. Kırk defa sorguya çekildim. Yola çıkacağımız gün de sabah aşağı inip çocuklarla tanışacakmış..Amaaaaan ne sacma . İlerideki kocan ne düşünür, komşun ne dusunur, elin ne düşünür diye diye sehirde çürüyün gidin çünkü elin ağzı susmaz. Siz izin verirseniz durmaksızın konuşurlar .
Ben yerinde olsam bin kere gitmiştim,anneme de bir şey söylemem gerekiyorsa sadece evinde kalacağım kızı söylerdim. Güneydoğu'da yaşayan , orta yas ustu bir kadın anne için uç bir şey olabilir iki erkekle konsere gitmek
E o zaman tehlikeli bir durum yok gibi görünüyor.Ben de böyle düşünüyorum. Şehri benden daha iyi biliyorlar. Bilmediğim yerde otelde kalmak istemedim. O yüzden ablasının evi mantıklı geldi
Benim için de endişeleniyor ama endişelerinin yüzde doksanı sevişmemle ilgili. Gittiğimde defalarca arayıp burnumdan getireceğine eminim daha önce de yapmışlığı var çünküSenin için endişelenmiyor da gelecekti ki kocanı düşünüyor ilginç
Ailenize söylemeden yapacaksınız ya da kızlarla gideceğim diyeceksiniz başka yolu yokMerhabalar herkese
Şu an staj döneminde olan 23 yaşında bir avukatım ve güneydoğuda bir şehirde ailemle yaşıyorum. Bu haftasonu 2 saat mesafedeki bir şehre iki erkek arkadaşımla konsere gidip bir gece kalmayı planlıyoruz. Orada bir tanesinin ablasının evinde kalacağım. Ablası benden 2 yaş büyük bekar ve gideceğimiz şehirde çalışıyor. Kendisiyle daha önceden tanışmıştım. Gittiğimiz yerde kalabalık bir grup halinde zaman geçireceğiz. Anneme bu durumu anlattığımda ahlaksız bir durumun ortasındaymışım gibi tepki verdi. "İleride eşin olsa bu durumu nasıl açıklayacaksın, kendini koru neyi kastettiğimi sen anladın" gibi şeyler söyledi. Gitme demiyor ama bu söylediğim şeylerle kendimi çok kötü hissetmeme sebep oldu. İzmir'de okudum ve öğrencilik hayatımda da buna benzer etkinliklere katılmıştım. Yapmak istediğim şeyin kötü olduğunu düşünmüyorum. Beraber gideceğim insanlara güveniyorum ve tanıyorum. Ama yine de içimde bir husursuzluk var. Siz ne düşünüyorsunuz?
sevişecek insan gecenin 3-4 ünde de sevişir hani o saatte de arayacak hali yok ama saçma yani.Benim için de endişeleniyor ama endişelerinin yüzde doksanı sevişmemle ilgili. Gittiğimde defalarca arayıp burnumdan getireceğine eminim daha önce de yapmışlığı var çünkü
Sürekli görüntülü arama huyu vardır o yüzden yalan söylemek istemedim.Ailenize söylemeden yapacaksınız ya da kızlarla gideceğim diyeceksiniz başka yolu yok
Keşke bu konuya yorum yazanlarla konuşturabilsemsevişecek insan gecenin 3-4 ünde de sevişir hani o saatte de arayacak hali yok ama saçma yani.
tahmn edebiliyorum herkes onlara göre kadınsa o. erkekse pez.. anlayabiliyorumKeşke bu konuya yorum yazanlarla konuşturabilsembir de birlikte gideceğim arkadaşlarım için de kötü bir itham hep birlikte husursuz olmak istemiyorum
Merhabalar herkese
Şu an staj döneminde olan 23 yaşında bir avukatım ve güneydoğuda bir şehirde ailemle yaşıyorum. Bu haftasonu 2 saat mesafedeki bir şehre iki erkek arkadaşımla konsere gidip bir gece kalmayı planlıyoruz. Orada bir tanesinin ablasının evinde kalacağım. Ablası benden 2 yaş büyük bekar ve gideceğimiz şehirde çalışıyor. Kendisiyle daha önceden tanışmıştım. Gittiğimiz yerde kalabalık bir grup halinde zaman geçireceğiz. Anneme bu durumu anlattığımda ahlaksız bir durumun ortasındaymışım gibi tepki verdi. "İleride eşin olsa bu durumu nasıl açıklayacaksın, kendini koru neyi kastettiğimi sen anladın" gibi şeyler söyledi. Gitme demiyor ama bu söylediğim şeylerle kendimi çok kötü hissetmeme sebep oldu. İzmir'de okudum ve öğrencilik hayatımda da buna benzer etkinliklere katılmıştım. Yapmak istediğim şeyin kötü olduğunu düşünmüyorum. Beraber gideceğim insanlara güveniyorum ve tanıyorum. Ama yine de içimde bir husursuzluk var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aslinda benim de genckiz adayi kizim olmasa ben de git bosver derdim ama ablacim inan insanlara güven yok...Anneyiz biz ve abartiriz.. yine de gitme dikkat et demiş birsey yok bence bunda ben de olsam hem izin veririm hem huzur bulmam ama bilgim dahilinde olduğunu da bilsinler isterim...size güvenmemek değil sokakta sebepsiz kadın öldürüyorlar ablacim!Merhabalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?