Kendimi küçük düşürdüm

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.391
28
118
Kızlar merhaba eltim bundan 3 hafta önce size gelmek istiyorum çocuklar ile yazdı bende bir yere gidiyordum evde değilim.. yazdım geçen haftada veliler ile toplantı yaptım .neyse beni hiç arayıp sormuyor yeni gelin aldılar kardeşine onunla gidip gelmeye başladı sık sık banada çok gelir her zamanda güzel ağırlardım..niyeyse ortada bir sorunda yoktu bir tavırlı sanki o aile apartmanın da oturuyor benden büyük üç dört yaş bende az önce gel oturalım akşam müsaitsen yazdım gördü cevap bile vermedi bana ne yapmaya çalışıyor kendimi küçük düşürdüm saf* gibi keşke yazmasaydım .

Siz neden kendinizi küçük düşmüş hissediyorsunuz, davet ettiniz alt tarafı.
Ne kadar gururlusunuz . Çok ilginç.

Belki o an müsait değildi cevap yazamadı.
Yok Yazmak istemiyor ise de kendi utansın.
Size göre yine bir şey yok ki .

Eltiniz sonuçta çok samimi olmak zorunda değilsiniz. Ki o olmuyorsa boşverin.

Biri size cevap verme tenezzülünde bulunmadığında siz küçük mü düşmüş oluyorsunuz aksine karşınızdakinin ayıbıdır. Yazmazsa da yazmasın yani burda herkes eltisini niye bu kadar önemsiyor yaaa

Ama cevap verme tenezzülüne bile girmedi
Tamam işte bu da bahane olsun konuşma kes muhabbeti elti küstü diye sevinilir helva dagıtılır karalar bağlanmaz

Küçük düşmemişsin. Bende mesajı okur sonra zaman olunca cevap veririm bunu sorun yapan çok oldu ha hala da aynıyım ne yapım ayol düşünüp cevap yazmalıyım demi ama 🥲

Çocukları varsa mesaja bakmış olabilirler bizde çok olur mesela ve evet bende kendimi kötü hissederdim bence mesaja zamanında usulünce cevap vermeli

Tamam işte bu da bahane olsun konuşma kes muhabbeti elti küstü diye sevinilir helva dagıtılır karalar bağlanmaz

Küçük düşmemişsin. Bende mesajı okur sonra zaman olunca cevap veririm bunu sorun yapan çok oldu ha hala da aynıyım ne yapım ayol düşünüp cevap yazmalıyım demi ama 🥲
Normalde yazardı neye kırıldı bilmiyorum

Biri size cevap verme tenezzülünde bulunmadığında siz küçük mü düşmüş oluyorsunuz aksine karşınızdakinin ayıbıdır. Yazmazsa da yazmasın yani burda herkes eltisini niye bu kadar önemsiyor yaaa
İnsan bi dönüş yapar en azından bir kırgınlığı varsa dile getirsin

Siz neden kendinizi küçük düşmüş hissediyorsunuz, davet ettiniz alt tarafı.
Ne kadar gururlusunuz . Çok ilginç.

Belki o an müsait değildi cevap yazamadı.
Yok Yazmak istemiyor ise de kendi utansın.
Size göre yine bir şey yok ki .
Doğru söylüyorsunuz

Back
X