Kendimi kullanılmış hissediyorum

Kendini, kendin kullandırmaya başlamışsın neredeyse. En azından hatalarını farketmişsin. Aman ha, dikkat et kendine. Öpüşme ile kimse kimseye değer vermez; sana değer verdiğin kişi ile yaşa bunları. Bunlar gibiler daha sonra sana bu şeyleri kullanırlar. Gülsün yüzün, ders almış ol, yoluna devam et. Genceciksin, sevilme ihtiyacını fazlasıyla karşılayan bir sevdiceğin olacaktır :KK15:

Ben de 20-21 yasindayim, benim niye boyle dertlerim yok :anne: Tam aksi evleniyorum 1 ay sonra :halay:

Canim ne diyim ki, olur bu yaslarda boyle seyler diyim o zaman kendimi katmadan. Kendini degersiz gorecegin bir sey yok ortada. Sen herkese guvenip kendini açma yeter

Bana kalırsa da 21 yaşında üniversitedeki finaller dert edilmeli, mezuniyette bulunacak iş dert edilmeli falan da işte ne yaparsınız...

Kendini, kendin kullandırmaya başlamışsın neredeyse. En azından hatalarını farketmişsin. Aman ha, dikkat et kendine. Öpüşme ile kimse kimseye değer vermez; sana değer verdiğin kişi ile yaşa bunları. Bunlar gibiler daha sonra sana bu şeyleri kullanırlar. Gülsün yüzün, ders almış ol, yoluna devam et. Genceciksin, sevilme ihtiyacını fazlasıyla karşılayan bir sevdiceğin olacaktır :KK15:
Cok tesekkurler

Bu ne şimdi Allah aşkına? Bu yaşta olurmuş da kendini katmiyormus falan? Çok saçma bir mesaj olmuş. Kıza ne güzel yorum yapmışsın valla. En iyi sensin en süper sensin. Bu yaşta ilk bulduğunla evleniyorsun sen supersin bu kız da öyle bir kız işte. Te Allahım ya.
Ya ben de okuduğum da güldüm. İnsanlar ne garip. "Ben evleniyom! Yaşasın, oh be, beni alan var" demenin bir biçimi. Yazık ya. Biri bişey danışıyor, başkası kendi reklamını yapma derdinde. Yapışsınlar ilk bulduğuna, iki yıl sonra açtıkları konuları görürüz

Aman be yavrum be. Ders al bu olanlardan bir daha yapma. Erkekler öyle opmeyle dokunmayla değer vermiyor yanlış düşünüyosun. Ama bu kadar da hayatı zindan edecek bir hata yapmamissin yani. Oldu bitti tamam. Bir daha da yapma küçük çocuk değilsin yani sende anla bazı şeyleri.

Ya ben de okuduğum da güldüm. İnsanlar ne garip. "Ben evleniyom! Yaşasın, oh be, beni alan var" demenin bir biçimi. Yazık ya. Biri bişey danışıyor, başkası kendi reklamını yapma derdinde. Yapışsınlar ilk bulduğuna, iki yıl sonra açtıkları konuşarı görürüz
Buldumcuk ya. Onun niye böyle dertleri yokmuş bla bla. Beni de güldürdü küçük gelin ablamiz valla. Nasıl kıskandım bende o evleniyor ben evlenemiyorum diye:KK14:

Bana kalırsa da 21 yaşında üniversitedeki finaller dert edilmeli, mezuniyette bulunacak iş dert edilmeli falan da işte ne yaparsınız...

Iste hayat ya biliyor musunuz? Boyle burdan demesi kolayda insan cektigini kendi bilir.
Kim ister dimi rusca mutercim tercumanlik bolumunde okurken universiteyi birakmayi, kim ister bolum birincisiykn sartlar yuzunden okulu terketmeyi.

Kim ister bu yuzden aylarca gece gunduz aglamayi?
Oradan anlasilmiyor iste insanin yasadiklari.
Ha bu sene tekrar girecegim orasi ayri

Ah be ablacım.
Kendi değerini düşürmemen gerektiğini büyüyünce anlayacaksin

Vahşi erkek dünyasında, her önüne gelenle öpüşen, yakınlaşan kız imaji verirsen, peşinden ayrilmazlar. Istediklerini alinca da gider birbirlerine abarta abarta anlatirlar. Sana da hiç deger vermez arkandan gülerler. Paçozlar.

Kaliteli ve beraber olmanin büyük şans olduğu kız imajini verirsen de bu terbiyesiz herifler yaklaşmaya cesaret edemezler.

Kendine deger ver. Düşünmeden hareket etme. Kaliteli ol biraz yahu. Okuyorsan başarılı ol okulda. Kitap oku. Sanatla ilgilen. Ülkeni gezmeye çalış. Kaliteli müzik ve filmlerle ilgilen. Az ve öz arkadaşın olsun. Vs vs. Ben senin yasindayken sırt çantamla tüm ülkeyi gezme çabasındaydim. Tarihi yerleri, müzeleri, restoranlari, konserleri, gölleri, yaylalari, deniz kıyılarini...

Iste hayat ya biliyor musunuz? Boyle burdan demesi kolayda insan cektigini kendi bilir.
Kim ister dimi rusca mutercim tercumanlik bolumunde okurken universiteyi birakmayi, kim ister bolum birincisiykn sartlar yuzunden okulu terketmeyi.

Ha işte o insan da başkalarına yorum yaparken ölçülü olacak. Başkalarına bilip bilmeden yorum yapmayacağız ki başkaları da bize bilip bilmeden yorum yapmasın. Dertli bir insana en büyük başarısı evlenmek gibi görünen bir mesaj yazmanın anlamını çözemedim ben.

Evlilik için biraktiysan burda gelip evleniyoooom ben naralari atma. Evlilik topikleri falan vardır orda at. Bu konu yeri mi şimdi kız dert anlatmış sen kendini yükseltmeye çalışır gibi (ki yukselticek bir durum yok) ay bende 1 ay sonra evleniyorummm ne yani? Bize ne? Konu sahibine ne? Evleniyorum çok mutluyum diye başka yerde konu aç orda herkes tebrik eder. Burası yeri değil.

Yasım 20.2 sene once biriyle konusuyodum sevıyodum beni sevdiğini sanıyodum ama amacı oyle degılmış ve bitmişti sonra onun arkadası yazdı onlada konuştum bazı yapmamam gereken seyler yaptım (öpüşme vs) belki deger verir diyeydi.. oda duygularımı kullandı. Hep konustugum kısıler o sevdıgım kısının arkadasıydı ve oynadılar resmen benle sonra yüzüme carptı bu kısı arkadaslarımla konustun diye ama hiç deger vermemişti ona ragmen böyle dedi ve kendimi asırı kullanılmış hissediyorum hergün ağlıyorum sadece sevilmek istedim iki paralık oldum cok kötüyüm belki arkadaslarıyla konusmamam gerekirdi biliyorum ama çok kötüyüm adım çıkmış gibi hissediyorum

İnsanlar bazen hata yapar. Kendini kullanılmış falan hissetme. Hatalarından ders alıp yoluna bak. O insan ve arkadaşları ile de iletişimini kes.

Ha işte o insan da başkalarına yorum yaparken ölçülü olacak. Başkalarına bilip bilmeden yorum yapmayacağız ki başkaları da bize bilip bilmeden yorum yapmasın. Dertli bir insana en büyük başarısı evlenmek gibi görünen bir mesaj yazmanın anlamını çözemedim ben.

Aa , pardon ben oyle bir sey mi yazmisim orda.
Ben evleniyorum bu tarz bir derdim olmadi bu yasta dedigim zaman bu sende evlen mi demek oluyor, ha bu sekil anlasilirsa ben ozur dilerim, ama niyetimin bu olmadigini bilmenizi isterim

Back
X