Kendimi kullanılmış hissediyorum

kız her gün ne aglaması kötü yola düşmüş gibi töbe la... bi boşlukta yaptıgın ergen hatası ... olan olmuş koca koca kadınlar neler yapıyor bilsen bende bişey mi yapmısım dersin, bunlar sana bir tür ders, ilerde daha büyük hatalar yapmaman için, senin gibi genç kızlarımız çok aldanan :) dert etme önüne bak.

Bence insanlar prensip olarak sevgililerin arkadaşları ile özel durumlar yaşamamalı.

Ben böyle düşünüyorum.

Umarım bir daha aynı hatayı yapmaszınız.

Ne mutlu size !
Emin olun konu sahibine büyük destek verdiniz bu yorumunuzla sahanesiniz gerçekten!
Ben de 20-21 yasindayim, benim niye boyle dertlerim yok :anne: Tam aksi evleniyorum 1 ay sonra :halay:

Canim ne diyim ki, olur bu yaslarda boyle seyler diyim o zaman kendimi katmadan. Kendini degersiz gorecegin bir sey yok ortada. Sen herkese guvenip kendini açma yeter

Her insan hata yapar.
Kiminin ki daha büyük kiminin mi daha küçük ama hatasız insan olmaz.
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok dusunmemeye çalışacaksın.
Emin ol kimse senin kadar düşünmüyor yaptıklarını

Ben de 20-21 yasindayim, benim niye boyle dertlerim yok :anne: Tam aksi evleniyorum 1 ay sonra :halay:

Canim ne diyim ki, olur bu yaslarda boyle seyler diyim o zaman kendimi katmadan. Kendini degersiz gorecegin bir sey yok ortada. Sen herkese guvenip kendini açma yeter
Allahım ne mikemmel bi iş başarıyosun aferim sana tebrikler

kız her gün ne aglaması kötü yola düşmüş gibi töbe la... bi boşlukta yaptıgın ergen hatası ... olan olmuş koca koca kadınlar neler yapıyor bilsen bende bişey mi yapmısım dersin, bunlar sana bir tür ders, ilerde daha büyük hatalar yapmaman için, senin gibi genç kızlarımız çok aldanan :) dert etme önüne bak.[/QUOTE peki tesekkurler

sana böyle bi laf gelirse şunu söyle. " nerden biliyorsun belkide ben onları kullandım :)). hçde pişman olma.

Ah kizm be.
Birinci arkdasta aklina gelmedide digerlerindedemi gelmedi hic.
Seni " kullanilicak kiz" olrak gormusler aralarinda.
Neyse olan olmus.
Artik hepsiyle iletisimi kes ve yine akilsizlik edip bi ask arayisina koyulma.
Su gunler yine kimle irtibata gecsen ' tesadufn', yine o arkdaslarin tandigi cikicak buyuk ihtimal.
Izini kaybettir.

Canım bilmem farkında mısın ama 2.hatayı şuan buradan yapıyorsun. Belliki hatalarının farkındasın bu yüzden çook da büyük bir şey yapmış gibi konuşma insanlarında sana aşağılık bişey yapmışsın gibi konuşmalarına izin verme. Ne yaptığını bilememiş olabilirsin en önemli olan dersini alman. Her sevgiye güvenmemeyi öğren bence sonrasında ise bir acının öfkenin kurbanı olup başka birinde yanlışlarda arama teselliyi sevgiyi hepsi bu.

Back
X