Kaç kilosun ki canım?Lütfen yazdıklarım için, beni kınamayın. Ben yaklaşık beş sene önce kendimi kusturuyordum bi sekiz dokuz kilo fazlam vardı. Annem, bu durumu, farketti ve bana engel oldu, durumun ne kadar tehlikeli olduğunu anlattı ve bir daha yapmamam konusunda, beni baya tembihledi. Şuan evliyim, eşim geçen haftalarda iki hafta boyunca evdeydi o sırada fazla ekmek yedim ve yine kilo almışım. Diyete başlayım dedim, ertesi gün yine çok yedim abur cubur ve kendimi kusturdum. Sonra diyete girdim ve gerçekten bir haftayı aşkın süredir hiç abur cubur ve sağlıksız bir şey yemedim. Bugün kendime ödül verdim kendimce, ve abur cubur yedim yine kendimi tutmadım ve çok yedim her zmanki gibi. Kendimi gidip kusturucaktım. Lavaboya gittim, sonra vazgeçtm. Ben blumia olmaktan korkuyorum. Hem nefsime hakim olamıyorum hem de zevkle yediğin şeyleri sonrasında çıkarma gereksinimi hissediyorum. Bana lütfen fikir verin. Hemen buraya konu açtım. Çünkü buraya yazmasam şuan gidip ksuturucam kendimi.
Ben hala kaç kilo olduğunu merak ediyorumBunun temeli psikolojik olduğu için size terapi görmenizi öneririm.
Bunda gülecek ne var?! Ciddi bir sağlık sorunu bu! Kilosu fazlaysa kus mu diyeceksiniz?? Pes!Ben hala kaç kilo olduğunu merak ediyorum
Hayır genelde bu hastalıkta olanlar çok zayıf oluyor da yinede kendilerini kilolu görüyorlar ya öyle bir durum mu diye merak ettim.Bunda gülecek ne var?! Ciddi bir sağlık sorunu bu! Kilosu fazlaysa kus mu diyeceksiniz?? Pes!
68Ben hala kaç kilo olduğunu merak ediyorum
68 166 boyKaç kilosun ki canım?
nefsime hakim olamıyorumBence siz kusmaniza guvendiginiz icin yiyorsunuz yoksa bu kdr fazla yiyemezdiniz
Ayrica cok igrenc bisey
İnan iki cocukla evde abur cubur eksik olmuyo hergun cikolata halley veriyorum ama yemiyorum bu dahada zor bisey
Kendinizi dizginleyin yemeyin yada cay kahve icin
Tarcinli sut icin istahi kesiyo
Bi yerde gormustum buzdolabina biri yazi asmis ac degilsin sadece canin sikiliyor diye
Psikolojikte kendimizi yemeye veriyoruz
Nedendir cozemedim hala kalk spor yap temizlik yap dimi neden illaki yeme istegi
Yaptiginizin sonuclarini bile bile nefsime hakim olamiyorum bahanesine sığınmışsınız ve gerçekten bu psikolojik bir vaka olmuş. Dilerseniz ozelden yazin size psikolog tavsiye edeyim .( Istanbuldaysaniz tabi.) Çünkü 15 yaşındaymış gbi nefsime hakim olamiyorum diyorsunuz boyle bir bahaneye siginmak olamaz. Bu ölümcül , öldurmediginde de kalıcı hasara yol açan bir hastalık. Ben zayıf olmayı tercih ediyorum ve yemiyorum bitti. Bu bir sorumluluktur. Nasıl ki kocanizin karşısında başka adamla beraber olmazsınız onun terkedecegini bilirsiniz, acabası yoktur, bunu da yerseniz kilo alirsiniz bu kadar net!Aynen
nefsime hakim olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?