Kendimi Lanet Olası Bir Pislik Gibi Hissediyorum!

banabihalleroluyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
1
0
1
Kimseyi gerçekten sevemiyorum. Tanrı aşkına söyler misiniz, neden böyleyim? Bu zamana kadar tek bir kişiyle bile bir aydan fazla ilişkim olmadı. Genelde paralarına bakıyorum, zengin ve arabası varsa benim için yeterli oluyor. Ama sonunda bu durum beni bunaltmaya başladı, kendimi iğrenç hissediyorum...

Acaba manevi olarak değilde sadece maddi olarak aday seçtiğiniz için olmasın?
Önemli olan huy,karakter diğerleri zamanla da olur canım.

Gerçekten sevmediğiniz için zenginlik sizi ikna ediyor. Sevseniz hiç umrunuzda olmazdı
Demek ki sevmenin zamanı değilmiş ilerde seversiniz acele etmeyin
Ben sizi anlıyorum pislik falan değilsiniz sadece kimseyi sevmediniz
Ayrıca bu devirde var mıdır sevgilim fakir olsun arabasız olsun diyen? Herkes ister sevgilisi zengin olsun

Araba markası da önemli mi ? :)
Para bir gün çok olur bir gün çöl olur demişler. O yüzden paraya değil de çölde kaldığınızda o toprağın altından size yemek çıkarabilecek karakterde biri mi işte ona bakın.
Merhametli, saygılı, akıllı biri olsun. Para zaten gelir.

Sen kendin için ne düşünürsen düşün, ben seni dürüst buldum..

Dürüstsün çünkü niyetini saklamamışsın..

Beklentilerin doğrultusunda istediğin kişiyi seçme hakkın var..para, yakışıklılık, araba..

amaaa

Birilerine aşık rolü yaparak onları kandırıyorsan yada tavladıktan sonra ona değer vermeyip, sevmek için zaman tanımayıp, parasını yiyip bırakıyorsan evet pisliğin tekisin.

Karşınızdaki kişilerin sizden beklentileri oluyor mu? Sizi kullanmaya çalışıyorlar mı?
Belki siz onlara ne niyetle yaklaşıyorsanız onlarda sizi kullanmak için yanaşıyorlardır.
Henüz iki tarafında dürüst olduğu bi ilişki yaşamamış olabilirsiniz.
Bende bi erkeğin işine gücüne arabasına karakterine her şeyine bakardım yani. Bu herkesin kendi tercihi.

Kimseyi gerçekten sevemiyorum. Tanrı aşkına söyler misiniz, neden böyleyim? Bu zamana kadar tek bir kişiyle bile bir aydan fazla ilişkim olmadı. Genelde paralarına bakıyorum, zengin ve arabası varsa benim için yeterli oluyor. Ama sonunda bu durum beni bunaltmaya başladı, kendimi iğrenç hissediyorum...
Çok mu yabanci film izliyorsunuz

Anam kiz fazla dublajli film izlemişsin.

Lanet olasi fedaraller.
:D
Hey dostum! Senin tek sorunun lanet olası koca kıçının olması :D
Aklıma direk bu geldi :)

Konu sahibi Araba para cidden yetiyor mu?
Güzel kokması temiz olması kibar olması önemsiz mi?
Çok tuhaf sahiden..

Tanrı aşkına söyler misiniz, neden böyleyim?

Su kisimdan dolayi amerikan replikleri dondu kafamda.

Belki dogrusunu yapiyorsunuz sevseniz kazik yer kirilirsiniz.

Hayatta sizin gibiler kazaniyor ki erkekler de guzellige bakiyor ya da paraya bakip zengin kizla takiliyor yalniz siz yapmiyorsunuz.

Back
X