- 31 Ekim 2013
- 21.655
- 72.849
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jane Bennet
-
ben de inanın çok korkuyordumÇocuk bakmak korkutmuyor beni o kısımda sıkıntı yok ama muhtemelen cocukla da ben ağırlıklı olarak alakadar olacağım . Çok güzel yazmışsınız beni tek bu uyku konusu korkutuyordu çok düşkünüm ne yazık kiAma söyledikleriniz çok hoş geldi . Anne olmadigim bu hissi bilmediğim için korkuyorum sanırım .
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :) inşallah hayırlısı olur hakkımızdaben de inanın çok korkuyordum
o kadar yeni bir deneyimdi ki o kadar cahildim ki
diyordum en iyi ihtimalle saat başı uyanacak ben 1er saatlik uykuyla nasıl duracağım derdim
ama biliyor musunuz daha fenası oldu
çünkü memeye kalkıyor eeee en az 15 dk emiyor sonra gazını çıkar uyumasını sağla en iyi ihtimal yarım saat sürüyor eee bu arada senin uyku çoktaaannn açılmış oluyor hemen kafayı yastığa koyunca uyuyamıyorsun da tam salıyorsun bi ağlama sesi
sanıyorum ki yangına körükle gittim şu anda
ama inanın ben bu döngüye alıştıysam herkes alışır
bekarken en az 8 saat uyumak istediğim için sabah kaçta kalkacağımı hesap eder ona göre bir gece önce yatardım ve asla o saati 5 dk geçirmezdim
hele hamile kaldım eşim dalga geçerdi kanapeden kalkıp koltukta koltuktan kalkıp yatakta uyuyorsun derdi
ama diyorum ya şimdi max 2-3 saatte bir kendiliğimden uyanıyorum alıştı bünyem
ve diyorum ya bana onun sevgisi öyle bir yetiyor ki
inşallah doğru zamanda size de bu duyguyu tattırır Allah
hazır hissetmek çok çok önemli ama %100 hazır olmayı da beklmeyin hep bişeylerden korkunuz oluyor çünkü
yeterince iyi bir anne olabilecek miyim, çok mu yorulacağım vs vs...
Uykuyu seven birini ararsan ben buradayım. Senin gibi şeyler düşünüyordum, arkadaşlarım ikna edici konuşuyorlardı. Evet uyku yok ama şartlara uyum sağlıyor insan. Uykudan ziyade önemli olan, senin rahat mı yoksa gergin biri mi olduğun. Rahat esnek biriysen sorunları aşarsın Allahın izniyle. Ama çok takan biriysen çoğu şey gözüne batabilirMerhaba hanımlar. Ben 26 yaşındayım eşim de 33 yaşında . Eşim evlenirken bütün işler ortak yapılacak ikimizde çalışıyoruz gibi şeyler söylemesine rağmen evin yükünün çoğu bende. En çok zorlandığım nokta da sabahları uyanmak oluyor . Gece zor uyuyorum sabahları da çok zor kalkıyorum . Sorun şu eşim çocuk sahibi olmayı çok istiyor . Ben de çocukları çok seviyorum okuloncesi öğretmeniyim zaten ; ama bir yandan da sorumluluk almak uykusuz kalmak çok zor geliyor . Ev işleri yapmaya bile yeni yeni adapte oluyorum evi çekip çevirmek zor gelmiyor ama çocuk farklı bir sorumluluk . Burada annelerin yorumlarini okuyorum kendimi iyice korkutmaya başladım . Sizce cocuk olunca anneye bir güç geliyor mu yoksa çok mu zor çocuk bakmak. Ben de istiyorum çocuklu aileler bana çok sempatik geliyor ama evlendikten sonra çok korkmaya başladım sanki yapamazmışım gibi geliyor özellikle uykusuzluk konusu . Çok mu zor çocuk büyütmek uykusuz kalmak bir akıl verirseniz çok sevinirim .
Rahat yumusak anac bir yapim var. Dedigim gibi tek korkum uykuya düşkünlüğüm öğrencilik yıllarımdan beridir böyle bir türlü düzelmiyorUykuyu seven birini ararsan ben buradayım. Senin gibi şeyler düşünüyordum, arkadaşlarım ikna edici konuşuyorlardı. Evet uyku yok ama şartlara uyum sağlıyor insan. Uykudan ziyade önemli olan, senin rahat mı yoksa gergin biri mi olduğun. Rahat esnek biriysen sorunları aşarsın Allahın izniyle. Ama çok takan biriysen çoğu şey gözüne batabilir
Doğru söylüyorsunuz bu kadar güzel yanları olmasa kimse ikinci üçüncü çocuğu düşünmezdi sanırım . Teşekkür ederim yorumunuz için :)Bebek bakmak.cok zor.
En kotusu de uykusuzluk
Allahim.ne zaman deliksiz uyuyacagim..diye aglardim ilk zamanlar gecr zirt pirt bebegi emzirirken uyutmaya calisirken vs.
Ama insan alisiyor ve bebekler de buyuyor bir sekilde.
Anne olmak en guzel sey
Korkacak bir şey yok, onun tek sesinde ayakta oluyorsunuz zaten. Ama yoruluyorsunuz işte. Bazı geceler uyumuyorsunuz falan :) ama tabii her güçlükle beraber bir kolaylık vardırRahat yumusak anac bir yapim var. Dedigim gibi tek korkum uykuya düşkünlüğüm öğrencilik yıllarımdan beridir böyle bir türlü düzelmiyorAma anne olmayı istiyorum tabi ki . Bebek görünce bir tane de bizim olsa tatlısbir kız çocuğu diye geçiriyorum içimden . Ama ne bileyim evlilik kolay ama çocuk çok zor diyor herkes. Umarım korktuğum gibi olmaz .
Merhaba hanımlar. Ben 26 yaşındayım eşim de 33 yaşında . Eşim evlenirken bütün işler ortak yapılacak ikimizde çalışıyoruz gibi şeyler söylemesine rağmen evin yükünün çoğu bende. En çok zorlandığım nokta da sabahları uyanmak oluyor . Gece zor uyuyorum sabahları da çok zor kalkıyorum . Sorun şu eşim çocuk sahibi olmayı çok istiyor . Ben de çocukları çok seviyorum okuloncesi öğretmeniyim zaten ; ama bir yandan da sorumluluk almak uykusuz kalmak çok zor geliyor . Ev işleri yapmaya bile yeni yeni adapte oluyorum evi çekip çevirmek zor gelmiyor ama çocuk farklı bir sorumluluk . Burada annelerin yorumlarini okuyorum kendimi iyice korkutmaya başladım . Sizce cocuk olunca anneye bir güç geliyor mu yoksa çok mu zor çocuk bakmak. Ben de istiyorum çocuklu aileler bana çok sempatik geliyor ama evlendikten sonra çok korkmaya başladım sanki yapamazmışım gibi geliyor özellikle uykusuzluk konusu . Çok mu zor çocuk büyütmek uykusuz kalmak bir akıl verirseniz çok sevinirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?