kendimi nasıl affettirebilirim ?

sonuolmayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
244
1.345
28
31
Arkadaşlar bir arkadaşım var kardeşim bile diyebileceğim çok sevdiğim bir arkadaşım bundan iki buçuk ay önce doğum yaptı ve bir türlü ziyaretine gidemedim ve bana çok kırgın haklıda ben doğum yaptığımda falan hemen gelmişti yanımda olmuştu fakat bende isteyerek gitmemezlik yapmadım aynı zamanda görüncem doğum yapmıştı biraz sorunlu bir doğum süreci geçirdiği için onun yanına gitmem gerekti ordan döndüğüm zaman çok hastalanmıştım benden sonrada eşim ve çocuklarıma geçmişti bizden arkadaşıma ve çocuklarına da geçmesin tek başına iki çocuğa bakmak zor olur lohusa haliyle diye gidemedim daha sonra eşimin işleri bayram arası derken onlar memleketlerine gitti daha pazar günü geldi bu arada benim de telefonum bozuldu servise gitmek zorunda kaldı bir türlü o arada da arayamadim dün geldi servisten bugün aradım ve bana ne kadar kırgın olduğunu kardeşlerin birbirlerine böyle yapmayacaklarinı söyledi benim de diğer komşularından pek farkım yokmuş onlarda gelmemiş hayırlı olsuna falan diye konuştu çok üzüldüm arkadaşımi üzmek yada kırmak istemezdim bana insan istedikten sonra bir fırsat bulup gelir diyor yada arar sorar diyor ama hiç fırsatım olmadı ne yapsam da benimle barışsa kendimi nasıl affettirebilirim durumu anlattım fakat pek anlayış göstermedi ben sırf ona ve çocuklarına hastalık bulaşmasın diye ertelemistim

Hemen ziyarete gidin, doğum hediyesinin yanı sıra gösterişli bir özür çiçeği yaptırın.
Yüz yüze konuşmak başka, telefonla konuşmak başka.

Telefonla da olsa arayıp durumu anlatsaydın keşke. Hediyeni alıp Git sevdiği biriysen yumuşar zaten

Zaten hediyemi falan daha doğum yapmadan aldım hastalandımda arayıp anlattım o zaman sorun olmadı daha sonra da bütün planlarımız tersine gitti bende çok üzüldüm gidemedim diye on beş yirmi gündür de telefonsuz kalmıştım o yüzden arayamadim yoksa onu hiç yanlız bırakırmiydim

Hediyeni al git.Durumu anlat.Yinede suçluyorsa kendi bilir.Arkadaşlık kardeşilk dostluk bir harekete göre değerlendirilmez.Her yapılan iyiliğinde birebir karşılığı olacak diye birşey yok.Kısmet olmamış.Bunda bir art niyet yok.

LOHUSA OLDUĞUNDAN HASSAS BENCE GİDİP TABİ EN YAKIN ZAMANDA KENDİNİ ANLATMALISIN.

Teşekkür ederim arkadaşlar zaten yarına sözlestk hediyesini de doğumdan önce almıştım zaten aynı zamanda arkadaşıma da almıştım onun yanında da arkadasin söylediği gibi güzel bir çiçek siparişi verdim onuda yarın alıp gideceğim eğer ona rağmen de affetmesse kendisi bilir benim ona karşı duygu düşüncelerim değişmez

Arkadaşınla empati kurabiliyorum canım. Benim de en yakın arkadaşım doğum yaptığım zaman evlenecek. Onu hep arayıp yazmama rağmen bana doğru düzgün dönüş yapmıyor. Arayıp sormuyor. Doğumda da böyle olursa bende çok kırılacak ve tepkimi koyacağım. Bir kerede affetmese bile siz yine deneyin, üzgündür ama yumuşar zamanla.

Öyle yapacağım canım onada hak veriyorum ailesi uzak tanisalı üç sene oldu kardeş bildik birbirimizin ailesi olduk ailelerimizin yoklugunu hissettirmedik o yüzden herşeye rağmen o benim için çok değerli afetmesede anların zamanla oda beni anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…