- 19 Mayıs 2016
- 244
- 1.345
- 28
- 31
- Konu Sahibi sonuolmayan
Arkadaşlar bir arkadaşım var kardeşim bile diyebileceğim çok sevdiğim bir arkadaşım bundan iki buçuk ay önce doğum yaptı ve bir türlü ziyaretine gidemedim ve bana çok kırgın haklıda ben doğum yaptığımda falan hemen gelmişti yanımda olmuştu fakat bende isteyerek gitmemezlik yapmadım aynı zamanda görüncem doğum yapmıştı biraz sorunlu bir doğum süreci geçirdiği için onun yanına gitmem gerekti ordan döndüğüm zaman çok hastalanmıştım benden sonrada eşim ve çocuklarıma geçmişti bizden arkadaşıma ve çocuklarına da geçmesin tek başına iki çocuğa bakmak zor olur lohusa haliyle diye gidemedim daha sonra eşimin işleri bayram arası derken onlar memleketlerine gitti daha pazar günü geldi bu arada benim de telefonum bozuldu servise gitmek zorunda kaldı bir türlü o arada da arayamadim dün geldi servisten bugün aradım ve bana ne kadar kırgın olduğunu kardeşlerin birbirlerine böyle yapmayacaklarinı söyledi benim de diğer komşularından pek farkım yokmuş onlarda gelmemiş hayırlı olsuna falan diye konuştu çok üzüldüm arkadaşımi üzmek yada kırmak istemezdim bana insan istedikten sonra bir fırsat bulup gelir diyor yada arar sorar diyor ama hiç fırsatım olmadı ne yapsam da benimle barışsa kendimi nasıl affettirebilirim durumu anlattım fakat pek anlayış göstermedi ben sırf ona ve çocuklarına hastalık bulaşmasın diye ertelemistim