- 19 Haziran 2016
- 551
- 974
- 103
- Konu Sahibi uckisidenbiri
-
tlc de ağır yaşamlar diye bir program var onu izlemenizi tavsiye ederim
son soruta gelince , dahiliye bölümünde kan tahlili yaptırdıktan sonra diyetisyene sevk ediyolar
Kola bagimliligini kolayi sevmek olarak daha masumane dusunmustum. Ancak gunde 2,5lt kola cok ciddi bir rakam. Ic hastalıklari gibi branslar kolayi yasaklar ve mide vs kontrolunuzu yapar ama sizin beslenme uzmanina basvurmaniz daha faydali gibi. Boyunuza oranla kilo da vermeniz gerekecek. Cok zor gerçekten. Allah yardımcıniz olsun. En azindan doktora gidene kadar sekersiz kolalara mi gecseniz, kotunun iyisi?
kolayla ilgili videolar izleseniz belki etkili olur
sonucta millet tuvalet temizlemede yada ciğ eti yakmada bile kullanıyor
kolaya verdiginiz parayı biriktirip kendinize alacagınız bişeyle ilgili motivasyon yapsanız ?Şeker belgesellerini, yemek endüstrisi belgesellerini ve diyet/beslenmeyle ilgili popüler olan bütün belgeselleri izledim neredeyse bu yüzden bilinçli olmama rağmen engel olamıyorum diye belirttim. Kola almaya giden uzvumu ben yönetmiyormuşum gibi. Asla irade sahibi olamıyorum bu konuda. Acıktığım zaman aşırı sinirli oluyorum bir de.
bunu hastanede yenemezsin tamamen senin içinde bütün güç...
aklım fikrim zikrim tüm benliğim yemekte ve kolada olan ben öyle keskin bir dönüş yaptım ki..yemediğim tabiri caizse geviş getirmediğim her an elim ayağım titrer ve boşalırdı..asitli içecekler meyve suları şekerli ürünler tamamen bağımlılığımdı ki..zaten o içtiğin kola uyuşturucudan daha beter bir madde..
içmeyeceksin kendine dur diyeceksin ilk etapta çok zorlanacaksın vücudun tepkiler verecek ama 21 gün içme zaten aramazsın..kola yerine soda iç
ekmeği kes yok et, ekmek yerine kuru yemiş ye ..
paketli gıdalardan uzak dur..
sana vereceğim 3-4 belgesel var izle zaten kendi bırakacaksın..
youtube de mevcut turkçe dublajları da var..
food inc.
şişir beni
that sugar
bunu da amortiden izle..
fat sick and nearly dead (hasta yağlı ve ölmek üzere)
sonra gel konuşalım.
bu arada 3 haneli rakamlardan 73 kiloya düştüm beslenme sistemim değişince son 5 kilodayım
Günde 2,5 litre kola mı? Nasıl ölmüyorsunuz?
kolaya verdiginiz parayı biriktirip kendinize alacagınız bişeyle ilgili motivasyon yapsanız ?
Su durumda acil psikolog bence...
bu kadar kola içiyorsanız dişleriniz ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?