Kendimi nasıl motive edebilirim?

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Yeni bir dönem başladı.Ve yapılacak bi sürü iş var. Yeni öğrenciler,evraklar, sunumlar. Kızlar herşey hallolcak biliyorum ama endişeleniyorum ama motive olursam güzel şeyler olacak biliyorum ama nasıl?Tavsiyelerinizi istiyorum nolur yardımcı olun, kenara yazıp uygulayacağım.

Atanamadigini düşün mesela. .yada suan atanmak çalışmak için can atan adayları düşün. .bir işin olduğuna ve eğer sağlıklı isen sağlığına sukredip kendine güzel bir tatlı kahve ismarlayip yeni döneme başla. .Her şey bi şekilde halloluyor dediğin gibi. .

Saol canım cevap verdiğin için

O işi eninde sonunda ben yapacağım diye düşündüğüm zaman mutlaka bir yerlerinden başlıyorum
zaten başladın mı gerisi geliyor

Düşünmeden daha kolay oluyor her iş.

Planlama yapmamaktan bahsetmiyorum da bütün sene şu yapılacak bu yapılacak diye düşününce işin içinden çıkamayacağımı sanıyorum ama vakti gelince hepsi bir bir halloluyor aslında.

Kırtasiye alışverişi Şöyle güzel güzel eğitim-öğretim ajandaları, haftalık planlar/ günlük işler post-itleri, aklınıza gelen fikirleri, öğrencilerle ilgili öğrendiğiniz ufak tefek bilgileri kaydetmek için güzel defterler, yeni kalemler, iş için yeni bir kupa vs. Alın kendinize. Bi de pinterest'in organizasyon ve eğitim boardları çok gaza getirici oluyor, onlara bakın.

Aldım canım bide sınıf için bişeyler yapıyorum

Çok haklısın bi sürü şey yaptım ve bi yılı düşündüm tam da dediğin gibi içinden çıkamadım çok aceleci ve endişeli bi yapım var ondan sanırım öyle hissediyorum şuan işin içinden çıkamıyorum geçen yılı düşününce de hepsi bir bir halloldu ama gel gör ki ileriyi düşünüyorum baya kaygılanıyorum

oğlumun mat öğretmeni yeni eğitim öğretim yılı başlıyor diye öyle güzel bi gönderi atmışki instaya kalpler koymadan edemedim, çok hoşuma gitti hevesi azmi, normalde öğretmenlerimize kalp falan yapmam ama çok içimden geldi
belki sen de güzel paylaşımlar yapabilirsin, güzel yorumlar geldikçede motivasyonun artar

Kendinizden daha kötü durumda olanları düşünebilirsiniz.Mesela maden işçileri,mesela garsonlar,satış danışmanları bütün gün ayakta durarak çok az maasla çalışmak zorundalar.Ben işim oldugunda böyle motive ederim kendimi.Yorgunluk olacak yoğun bir tempo olacak ama geçici olarak düşünebilirsiniz.Bir de ben hep şu işimi bitirim şu filimi izleyecegim diye motive ederim kendimi.Kolay gelsin

Evet canım velilerimle görüşüyorum ve öğrencilerim ses kaydı gönderiyor onları dinliyorum sürekli ama sanırım benim sorunum aceleci olmam bi yılı biranda düşünmem

Saol canım benim uygulayacağım

Kızlar az önce merdivenden düştüm eğer korumasaydım kafamı vurmama ramak kalmıştı o an şükrettim boş yere her haltı takıyorum kendime kızıyorum şuan

Araştırmalara göre öğretmenin ön hazırlık çalışmaları yeterince çoksa çocukların da başarı puanları da o oranda artıyor.

Geleceğimiz , çocuklarımız size emanet öğretmenim.

Yeterince motive oldunuz mu?

Biliyorum zaten ilgisiz olsam duyarlılığım olmasa umrumda olmazdı fazlasıyla endişeleniyorum umarım güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…