Merhaba.1 yılı geçen süredir bebek sahibi olmaya çalışıyorum ancak kismet olmadı. Bu aydan çok umutluydum. Erken gebelik testinde negatifi gördüm. Belki umut tükenmesi için erken ama yoktur muhtemelen. Benim sıkıntım uçan kuşun gebe kaldığı bu dönemde artık o kadar bunaldim ki. İş yerinde ve akrabalarimda ben hariç herkes hamile. Artık yaşlı kesim üzülme inşallah senin de olur demeye başladı. Birlikte çalıştığım bir kız var; o da saçma sapan yüzüme bakıp beni kışkırtmaya çalışarak "ben çok akıllıyim hamile kaldim böyle planlıyım hamile kaldım" diyip duruyor. Her gebelik haberinde sanki kalbime hançer saplanıyor. En son bir arkadaşımın gebelik haberini aldığımın ertesi günü öyle moralim bozulmuş ki trafik kazası yaptim. Allahtan çok büyük bir sıkıntı olmadi. Artik dayanma gücümü kaybettiğimi hissediyorum. Acaba hamile miyim diyerek yeri geldi o kadar tedavi gerektiren durumlarda kendi sağlığımı hiçe sayarak ilaç kullanmadan hastalık geçirmeye çalıştım. Aşımı erteledim. Dua ediyorum ama içten içe de en ufak şeyde ağlama isteğimi bastıramıyorum. Boşluktayım ve bu durumun içinden çıkamıyorum. Sabret diyorlar sabredemiyorum. Sanki herkese kolay olan şey benim için çok zor. Kendimi toparlayamıyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum ve çok üzülüyorum. Ne yapayım kendimi nasıl rahatlatayım bir akıl verin lütfen ....