• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi öldürsem...

hayatta herşeyin bi çaresi vardır hiç unutma bunu

sen ne kadar bu şekilde düşünemesende senin bi kılına zarar gelmesini istemezler

zaten bu şekilde düşündüğü bilseler üzülürler

insan evladının üzülmesini ister mi hiç annene açıkla ilk beraber bi plan yaparsınız halledersiniz merak etme hiç

eğer ki okuyorsan bi ses ver merak ediyoruz bak bu kadar insan senin için endişeleniyor

burada ne planlar yapıldı sana mı birşey bulamıcaz

Son düzenleme:
ya canım lütfen şuraya gir ve iyi olduğunu söyle. dersten kaldın diye canından vazgeçecek kadar basit mi bu hayat. ateş olsa cürmü kadar yer tutar bırak öğrensin. sen onun kızısın ne yapabilir ki. hiç bir şey yapamaz. odaya kapasa polise söylersin sonuçta özgürlüğünü kısıtlıyor. ne var evladını bu kadar korkutacak e be adam.

Bence sorun sadece babasi degil. Sinifta kalmanin ezikligi var ustunde. Bursu kaybetmeninde. Kendine yenilmis ve suclu hissediyor kendini. Intihari dusunuyorsa yapmasi an meselesi.

Son düzenleme:
Eski konularina goz attim da... Arkadasim her yapilan hatanin bir bedeli vardir. Git evinde pasa pasa babandan azarini ye ve otur, bir dahakine dogru duzgun okulunu oku. Parcalamaz seni merak etme, ceza verir, sonra zamanla hallolur.

1 degil 2 degil, 4 dersten kalmissin, kalma sebeplerin de belli. Babandan aferin mi bekliyorsun, bu zamana kadar hic mi aklina gelmedi bu derslerden kalinca ne olacagi?
Birak allasen, hepimiz ailemizden birseyler icin azar yedik. Sen de bir hata yaptiysan sonucuna da razi ol. Kendimi oldurcem filan deyip de isin kolayina kacma. Olan olmus artik.

umarım ya.çok gerildim.ne biçim babalar var anlamadım.bir çocuk niye bu kadar korkutulur.
kışkırtıcı olmayı hiç istemem ama babasından o kadar korkuyor olsaydı derslerine çalışırdı diye düşünmeden edemiyorum.depresyon zor kötü bir şey elbette ben de bazı acılarımdan sonra depresyon hallerine girmiştim ama inancımla yendim çok şükür.İnançlı olmak çok önemli neye inandığın nasıl inandığın değil seni hayata bağlayan her hangi bir şeye inanmak yeterlidir.intihar etmek kolay bir karar değildir elbette ama çözüm hiç değildir.dinimize göre affedimeyen günahlar arasındadır.
hiç bir sebep candan önemli değildir.kimler neler yaşıyor da pes etmiyor.aklıma şehit anaları geldi.evladını kaybeden insanlar o evlere bir daha bayram gelmeyecek ama yaşıyorlar içlerinde kocaman bir acı ile onlar pes etmiyorken,evladını sevdiğini kayıp eden gerçek anlamda kayıp edenler var yılladır haberlerini alamadıkları insanlar var.ne oldu bilmeden yaşıyorlar ve evet yaşıyorlar pes etmiyorlar.

Töbe töbe dondum kaldım şurda. :ssz:
Peki biz bu sıkıntıyı hak edecek ne yaptık? :5: :43:

haklı da olabilirsin ama şuan bunu konuşmak pek mantıklı değil

% 1 bile doğruluk payı olabilir

cnm sen hiç
mutsuz olduğun zaman
ölmek ıstıyorum tarzında bir cümle kurmadın mı?
kim bilir kaçımız kurmuşuzdur
bu da onlardan biri

kızın cidden ölmek istiyorum dediğini sanmıyorum

anlatımını kuvvendırmek için kullandıgını düşünüyorum..

cnm sen hiç
mutsuz olduğun zaman
ölmek ıstıyorum tarzında bir cümle kurmadın mı?
kim bilir kaçımız kurmuşuzdur
bu da onlardan biri

kızın cidden ölmek istiyorum dediğini sanmıyorum

anlatımını kuvvendırmek için kullandıgını düşünüyorum..

tabi ki haklı olma ihtimalin çok yüksek ama önemsiz bi konu değil

kimin ne yaşadığını bilemeyiz face de olabiliyor bu tür şeyler Allah korusun

Bence sorun sadece babasi degil. Sinifta kalmanin ezikligi var ustunde. Bursu kaybetmeninde. Kendine yenilmis ve suclu hissediyor kendini. Intihari dusunuyorsa yapmasi an meselesi.
Dersten kalmaktan ziyade derdi bursunun kesilmesi anladığım kadarıyla.
Ama dediği gibi kyk bursuysa parayı almaya devam edecek.
Bursu krediye çevriliyor ve okulun normal öğrenim süresince devam ediyor.
Şayet yazıp çıkmasaydı bunu öğrenecekti.
Bursunun kesildiği bilgisini yanlış almış olabilir.

bursunun kesilmesi bile babasını kızdırmaya yetiyor demekki. Uyumuş olabilir belki de babasıyla konuşuyordur şuan da iikna et babanı döverse dövsün gelip geçer inan ki yeterki saçma şeyler düşünme

Bursunun geri ödemeli krediye çevirileceğini biliyordu canım.Korkusu öncelikle babasının öğrenmesiymiş.Babası çok sert bir adam galiba çalışmasına da izin vermiyormuş.

Neden sinifta kaldigini bilmiyoruz ki. Belki depresyonda calisamadi. Depresyonda olmak ayip birsey degil. Ingiltere'de 4 kisiden biri bu tip problemlerle karsilasiyor. Sinifta kalmak kolay birsey degil, her insan kaldiramaz. Bir de babasinin baskisi ustune tuz ekmis olabilir. Umarim degildir. Bugun ya da yarin yazar.

Boşver kızım ya! Daha yolun çok başındasın canım. Hayat bizim için hazırlanan kalıplara girmeme mücadelesi zaten.
Kimbilir babanın ne hataları, pişmanlıkları vardır. Evladından mükemmelik beklemesi onun mükemmel baba olduğunu göstermez.
O Bildiği babalığı yaparak hakaretler yağdırıp, cezalar kesecek diye sen ideallerinden vaz geçecek değilsin.
Bırak öfkesini boşaltsın. Karşılık verme, sorumluluğunu yerine getiremediğini söyle, özür dile.
Sabırlı olur, beklersen eminim sakinleşecektir.

Neden sinifta kaldigini bilmiyoruz ki. Belki depresyonda calisamadi. Depresyonda olmak ayip birsey degil. Ingiltere'de 4 kisiden biri bu tip problemlerle karsilasiyor. Sinifta kalmak kolay birsey degil, her insan kaldiramaz. Bir de babasinin baskisi ustune tuz ekmis olabilir. Umarim degildir. Bugun ya da yarin yazar.

Umarım yazar.
Sınıfta kalmamış ki, dersten kalmış.
Zorlanır ama bu dersleri seneye gayret ederek verebilir.

Umarım yazar.
Sınıfta kalmamış ki, dersten kalmış.
Zorlanır ama bu dersleri seneye gayret ederek verebilir.

Ayni sey degil mi. Bir senesi gitmiyor mu. Verilir tabi ya giden bir sene olsun. Deger mi intihar etmeye. Babasi calismasina da izin vermiyormus. Annesiyle arasi iyiymis. Harcimi vermezse nasil okuycam diyor. Turkiye'de nasil donuyor isler bilmiyorum.

Son düzenleme:
Back
X