Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni sey degil mi. Bir senesi gitmiyor mu.
Ayni sey degil mi. Bir senesi gitmiyor mu.
Aslında değil.
Derslerin kaç kredi olduğuyla alakalı.
Birinci sınıftan kaldığı dersleri alttan alarak ikinci sınıfa devam eder.
Kredisi dolduysa üçüncü sınıfta bile verebilir.
Dört dersle sene kaybetmez.
Burada oyle degil iste. O dersleri gecmeden oteki sinifa gecemiyorsun. Butunleme bile yok burda. Tabi uniden uniye degisiyor. Bahsettigim yuksek seviye universiteler.
Anladım. Türkiye'de ekseriyetle bu bahsettiğim sistem var.
Hani nasıl derler, girdikten sonra bitirememek zor.:)
Aslında arkadaşın çözüm yolları var.
O yüzden biraz sakin olması gerekir.
Parası zaten kesilmiyor, kalan dersleri de biraz özveriyle rahatlıkla verebilir.
Babası öğrenmeden bitirebilir.
Elbette haksız değil.Ama diyorum babasinin ogrenmesi sorun degil bence. O adamla ayni evde yasamakta istemiyor sanirim. Asiri baskici ve hakaret kullanan bir baba. Kiza hak vermemek mumkun degil.
Elbette haksız değil.
Babası da olsa kim ister ki aşağılanıp ezildiği birisinin yanında yaşamayı?
Benim demeye çalıştığım şu an sorun ettiği şeyler aslında kolayca çözülebilir.
Babadan ayrı yaşama işine gelince sanırım o konuda kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmayı bekleyecek.
Çünkü şu anda ayrı çıkmaya cesareti yok yazdıklarından anladığım kadarıyla.
Ayrıca çok da korkuyor, güvensiz.
En azından okula devam mecburiyeti yok.yani babasına farkettirmeden yanlızca vize ve finallere girerek bitirebilir okulu.
Babam notlarımı kontrol ediyor dedi ,acaba adam okulun öğrenci bilgi sayfasına mı giriyor internetten,ama bunun içinde şifresini bilmesi gerekir.
geldim kızlar internet gitmişti
özel msj atamıyorumki
özel mesajın geldi ama sadece''''''''''yyyyyyyyyyy''''''' yazıyor.
babamın öğrenmesini engelleyem malesef. internet sayfamı falan herşeyimi biliyo notlarıma baktığı anda anlayacaktır