• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi öldürsem...

hayır 4 dersten kalırsa sınıfta kalmış olmaz. genel not ortalaması 2 nin altında değilse sınıfta kalmaz (her üni. için ayrı olabilir tabi)

Ayni sey degil mi. Bir senesi gitmiyor mu.

Aslında değil.
Derslerin kaç kredi olduğuyla alakalı.
Birinci sınıftan kaldığı dersleri alttan alarak ikinci sınıfa devam eder.
Kredisi dolduysa üçüncü sınıfta bile verebilir.
Dört dersle sene kaybetmez.

Ayni sey degil mi. Bir senesi gitmiyor mu.

En azından okula devam mecburiyeti yok.yani babasına farkettirmeden yanlızca vize ve finallere girerek bitirebilir okulu.

Babam notlarımı kontrol ediyor dedi ,acaba adam okulun öğrenci bilgi sayfasına mı giriyor internetten,ama bunun içinde şifresini bilmesi gerekir.

Güzelim evden kaçıp sokak kadını olan insan mı kaldı bu devirde? Zaten bursun kesilmeyip krediye dönüşür ama çalışmayı da deneyebilirsin felaket senaryoları hayal etmek yerine. Ayrıca baban seni okuldan alamaz en fazla okul için para yardımı yapmayı keser, aile yapını bilmiyorum bağırır, çağırır döver belki ama sen okumak istediğin ve direndiğin sürece seni zorla okulundan ayıramaz. Hem eski konudan hatırladığım kadarıyla baban akademik başarı takıntısı olan bir adamdı, daha ilk okulda notların düşük gelince aşırı sinirlenen, seni başarın kadar seven birisi senin okulu bitirmeni ister mutlaka öyle almaz okuldan notların düşük diye gaza gelmen için tehdit ediyordur seni ama psikolojini bozduğunun farkında değil işte :ssz:

Aslında değil.
Derslerin kaç kredi olduğuyla alakalı.
Birinci sınıftan kaldığı dersleri alttan alarak ikinci sınıfa devam eder.
Kredisi dolduysa üçüncü sınıfta bile verebilir.
Dört dersle sene kaybetmez.

Burada oyle degil iste. O dersleri gecmeden oteki sinifa gecemiyorsun. Butunleme bile yok burda. Tabi uniden uniye degisiyor. Bahsettigim yuksek seviye universiteler. Erkek arkadasiyla beraber ayni eve tasinsin diyicem ama ne kadar dogru ki?

Son düzenleme:
Burada oyle degil iste. O dersleri gecmeden oteki sinifa gecemiyorsun. Butunleme bile yok burda. Tabi uniden uniye degisiyor. Bahsettigim yuksek seviye universiteler.

Anladım. Türkiye'de ekseriyetle bu bahsettiğim sistem var.
Hani nasıl derler, girdikten sonra bitirememek zor.:)
Aslında arkadaşın çözüm yolları var.
O yüzden biraz sakin olması gerekir.
Parası zaten kesilmiyor, kalan dersleri de biraz özveriyle rahatlıkla verebilir.
Babası öğrenmeden bitirebilir.

Anladım. Türkiye'de ekseriyetle bu bahsettiğim sistem var.
Hani nasıl derler, girdikten sonra bitirememek zor.:)
Aslında arkadaşın çözüm yolları var.
O yüzden biraz sakin olması gerekir.
Parası zaten kesilmiyor, kalan dersleri de biraz özveriyle rahatlıkla verebilir.
Babası öğrenmeden bitirebilir.

Ama diyorum babasinin ogrenmesi sorun degil bence. O adamla ayni evde yasamakta istemiyor sanirim. Asiri baskici ve hakaret kullanan bir baba. Kiza hak vermemek mumkun degil.

Ama diyorum babasinin ogrenmesi sorun degil bence. O adamla ayni evde yasamakta istemiyor sanirim. Asiri baskici ve hakaret kullanan bir baba. Kiza hak vermemek mumkun degil.
Elbette haksız değil.
Babası da olsa kim ister ki aşağılanıp ezildiği birisinin yanında yaşamayı?
Benim demeye çalıştığım şu an sorun ettiği şeyler aslında kolayca çözülebilir.
Babadan ayrı yaşama işine gelince sanırım o konuda kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmayı bekleyecek.
Çünkü şu anda ayrı çıkmaya cesareti yok yazdıklarından anladığım kadarıyla.
Ayrıca çok da korkuyor, güvensiz.

Elbette haksız değil.
Babası da olsa kim ister ki aşağılanıp ezildiği birisinin yanında yaşamayı?
Benim demeye çalıştığım şu an sorun ettiği şeyler aslında kolayca çözülebilir.
Babadan ayrı yaşama işine gelince sanırım o konuda kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmayı bekleyecek.
Çünkü şu anda ayrı çıkmaya cesareti yok yazdıklarından anladığım kadarıyla.
Ayrıca çok da korkuyor, güvensiz.

Evet suan goremiyor , cikis noktalari var. O babayla o universite bitmez. Bence calissin ve evlensin o cocukla. O cocukta calissin. Bir sure sikinti cekerler sonra rahatlarlar. Aileden ayrilmayi hic onermem ama bana o baba kizin psikolojisini bozuyor gibi geliyor.

iyi çok şükür,burada herkesi korkuttunuz..sakın bir daha böyle saçmmaşeyi aklınızdan bile geçirmeyin,aklınıza geldimdese kovun gitsin..

En azından okula devam mecburiyeti yok.yani babasına farkettirmeden yanlızca vize ve finallere girerek bitirebilir okulu.

Babam notlarımı kontrol ediyor dedi ,acaba adam okulun öğrenci bilgi sayfasına mı giriyor internetten,ama bunun içinde şifresini bilmesi gerekir.

özel msj atamıyorumki

ne kadar özür dileyeceğimi bilemiyorum durduk yere size panik yaptırdığım için. bişey yapmadım kendime. benimle aynı yollardan geçen bi arkadaşla konuştum uzun uzun. saçma olacaktı intar ben de farkettim. ama ne yazıkki babama hala söyleyebilmiş değilim

çok üzgünüm herkesten özür dilerim. dün çok panik yaptım. hala da korkuyorum ama daha sağlıklı düşünmeye başladım

babamın öğrenmesini engelleyem malesef. internet sayfamı falan herşeyimi biliyo notlarıma baktığı anda anlayacaktır

hemen kötü düşünme bak bir çok yolla telafi edilir kykdan tekrar geri ödemeli burs alırsın zaten bir işe girince çok cüzzi miktarlarda ödüyosun tekrar ayrıca Bursistiyorum.net bir çok siteden falan burs bulabilirsin ölmek herşeye çözüm deüil sen yeterki başarmak iste herşey hakkından gelirsin evellah yeterki kendine güven:16:

Back
X