• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi öldürsem...

ne kadar özür dileyeceğimi bilemiyorum durduk yere size panik yaptırdığım için. bişey yapmadım kendime. benimle aynı yollardan geçen bi arkadaşla konuştum uzun uzun. saçma olacaktı intar ben de farkettim. ama ne yazıkki babama hala söyleyebilmiş değilim

bir daha böylebir saçmalığı 100 metre bile yakınından geçirmeyerek bizde kendini affettirmiş olursunuz..inşallah korktuğunuz hiçbirşey başınıza gelmez,pişmanlıkla beraber okulunuzu bitirirsiniz..

Iyi bari aklin basina gelmis. Bir daha da bu sekil konusma! Babana soylemiyorsan soyleme. Herseyin caresi vardir. Bak parkon arkadas yardimci olacak sana.

Önemli degil bizim panik yapmamiz.
Sonucta yastiga basimizi koydugumuz zaman uyuyoruz.
Ama senin bu tür düsünceler icinde olman hic iyi degil.
Derdini anlatmanin yolu ne intahari düsünmek, nede bunu dile getirmektir.
Bu dünyada ölümden baska herseyin cözümü vardir.
Bu tür davranislar ergen cocuklarin yapacagi seyler.
Kafani topla nasil bir cözüm bulacagin konusuna yogunlas.

Canım hocalar cok yardımcı oluyor gerçekten git yalvar anlat derdini. 15 gün içinde notları değiştirebiliyorlar diye biliyorum. Not istemek ayıp değil madem böyle bi sorunun var. Git hocalarının kapısında yat. Benim arkadas 6 7 dersten öyle geçti. hem geçirmeseler bile dünyanın sonu değil. her sıkıntı geçiyor. hemde öyle hızla geçiyorki insan şaşırıp kalıyor

Canım hocalar cok yardımcı oluyor gerçekten git yalvar anlat derdini. 15 gün içinde notları değiştirebiliyorlar diye biliyorum. Not istemek ayıp değil madem böyle bi sorunun var. Git hocalarının kapısında yat. Benim arkadas 6 7 dersten öyle geçti. hem geçirmeseler bile dünyanın sonu değil. her sıkıntı geçiyor. hemde öyle hızla geçiyorki insan şaşırıp kalıyor

hocayla da konuştum ama tersledi böyle bişeyin mükün olmadığını söyledi kızdı falan. ki ben 49da kaldım 50 olsa şartlı geçmiş olcaktım ortalamam yüksek olduğu için.

dualarınızı bekliyorum.babam öğrendikten sonra sonucu buraya yazcam. yardımcı olmaya çalışan herkese çok ama çok teşekkür ederim

bence soyeme sonra kendın ode bu kadar olmek care degıl akkıllı ol allah verdıgı canı kendı alır
bu kadarda uzme kendını hayat boye deyıp gec tabbı cabala bundan sonra bu sana bır ufak uyarı gıbı gor hepıız sınanıyoruz
da olmek nedemek

Back
X