Kendimi ona nasıl anlatabilrim ki? tek sorunumuz bu...

tavsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
79
0
46
Samsun
Erkek arkadaşımla uzun süreli bir ilşkimiz var.Fakat buluştuğumuzda sürekli öpmek sarılmak temas etmekten hoşlanıyo.bende istiyorum ama elele tutuşmak bana kafi geliyo yada bi yanaktan öpücük..Anlatıyorum senin ablan yapsa hoşuna gidermi diye günah diye yada dha nişanlı değiliz yada daha ciddi bi olay yaşamadık hiç bişey kesin değil diye ama yine aynı yine aynı ..!! biliyorum hiç bi kötü niyeti yok sadece temastan hoşlanıyo erkek yapısı bu ama ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum :( :( artık buluşcağımız zaman öpüşmek yok diye sözleşip gitmek istiyorum o dereceye geldm.Fikir verin kızlar çıkmazdayım çok büyüdü ve sürekli bunun için kavga ediyorz :( :(

Tek yapman gereken gerçekten rahatsız oluyosan ciddi bi şekilde konuşmak .. istemediğin hiç birşeyi yapmasına müsade etme.. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum de,ya görüşmeyelim ya da rahat dur diyip kesin tavrını koy

Rahatsız oluyorum diye üstüme gelmiyor ısrar etmiyor ama biraz buruk oluyo ben kendimi kötü hissdyorum bu sefer :(

biz bayanlar genelede güzel sözcükler romantik bakışlarla sevildiğimizi hissetsekte.erkekler genelde sevildiklerini butür yakınlaşmalarla hissediyorlar ve karşısındaki sevilisinin sahibi olduğuna psikolajik olarak inanıyorlar.bence doğru bir düşünce olmakla beraber fazla ileri gitmeden tutkuyu yaşamalı çiftler ;)

biz bayanlar genelede güzel sözcükler romantik bakışlarla sevildiğimizi hissetsekte.erkekler genelde sevildiklerini butür yakınlaşmalarla hissediyorlar ve karşısındaki sevilisinin sahibi olduğuna psikolajik olarak inanıyorlar.bence doğru bir düşünce olmakla beraber fazla ileri gitmeden tutkuyu yaşamalı çiftler ;)

işte tek sorun bu ben ileri gittiğimizi düşünsem de o düşünmüyor.art niyetli desem çok yalnız kaldık benm düşünceme saygı duyup tepkisiz kalmayabilirdi. Fazla ileri derken o çizgiyi sen ne olarak görüyosun mesela.? ben mi çok abartıyorum diye düşünüyorm :(

onu sevmiyo olabilir misin:50:

Tabkde hayr canm seviyorum ama doğru mu bu.Hani hep toplumumuzda vardr ya sokak kızlarını gösterrler onların da o hali hep öpüşmeli fln olur.O durumda gibi hissedyrm kendmi öyle şeyler yaşaynca saçma belki ama bu yzden sizlere sormak istedm ne yapablrm diye çnkü çok karşığm ve ilişkm sırf bunun yüzünden yıpransın istemyorum :(

Tabkde hayr canm seviyorum ama doğru mu bu.Hani hep toplumumuzda vardr ya sokak kızlarını gösterrler onların da o hali hep öpüşmeli fln olur.O durumda gibi hissedyrm kendmi öyle şeyler yaşaynca saçma belki ama bu yzden sizlere sormak istedm ne yapablrm diye çnkü çok karşığm ve ilişkm sırf bunun yüzünden yıpransın istemyorum :(

herşeyin bir sınırı olması gerekiyo tabiki. ama erkek arkadaşın onu öyle uluorta öpmek istemediğinde tartışma çıkarıyorsa ilişjkini gözden geçirmelisin

En doğrusunu ve yaşadığını ve aslında yaşayacklarınıda sen bilirisin,ne hissedersen onu yaşarsın arkadaşın cevabıda çok güzel olmuş eğer dokunmak seni rahatsız ediyosa sevmiyor olabilirsin,özdenetim şart yani sınır;sınır dediğim nokta ise ona beden olarak düşündüğünde bütün herşeyini teslim etme derim tavsiye olarak.aynı zamanda biz kadınlar bedenimizi değil ruhumuzuda sınırsızca veririz.bu ileride daha fazla düş kırıklığına uğratır,oyüzden duygularda bile bir özdenetim olmalı bana göre;)

herşeyin bir sınırı olması gerekiyo tabiki. ama erkek arkadaşın onu öyle uluorta öpmek istemediğinde tartışma çıkarıyorsa ilişjkini gözden geçirmelisin

uluorta ben istesem o istemyo. bi beline sarıldysam yada herhangi bişey etrafta insanlar olunca kesnlkle istemyo.Erkeklere laf gelmez ama herkes senn için nasıl kız derler öyle düşünmelerni istemem benm yüzümden der her her sefernde diyorum ya kesnlkle bi art niyet yok ama çok seviyo bana dokunmayı öpmeyi elimi tutmayı acaba diyorum ben mi çok abarttım ? sırf benm yüzümden kaç sneelk ilişkmzde bunun için kavga ettk

En doğrusunu ve yaşadığını ve aslında yaşayacklarınıda sen bilirisin,ne hissedersen onu yaşarsın arkadaşın cevabıda çok güzel olmuş eğer dokunmak seni rahatsız ediyosa sevmiyor olabilirsin,özdenetim şart yani sınır;sınır dediğim nokta ise ona beden olarak düşündüğünde bütün herşeyini teslim etme derim tavsiye olarak.aynı zamanda biz kadınlar bedenimizi değil ruhumuzuda sınırsızca veririz.bu ileride daha fazla düş kırıklığına uğratır,oyüzden duygularda bile bir özdenetim olmalı bana göre;)

Bende her zman her iki tarfanda gizemli kalması taraftrıyım.kesnlkle hersyni tam olarak sunmamak gerekyo evet doğru.Fakat ben bi yanaktan öpmekten mutlu olurken o yanktan burundan dudaktan ne biliym komk olabilir ama böyle oluyo. ters davranmıyorum surat yapmıyorum ona o anda ama sınırı geçtik mi diye düşünüyorum

Bende her zman her iki tarfanda gizemli kalması taraftrıyım.kesnlkle hersyni tam olarak sunmamak gerekyo evet doğru.Fakat ben bi yanaktan öpmekten mutlu olurken o yanktan burundan dudaktan ne biliym komk olabilir ama böyle oluyo. ters davranmıyorum surat yapmıyorum ona o anda ama sınırı geçtik mi diye düşünüyorum

canım sen ve sevgilin kaç yaşında?ve ne kadardır birliktesiniz?

sen istemiyorsan sırf o istedi diye öpüşme onunla... bu senin vucudun senin duyguların...erkek keyif alacak diye sen kötü hissedeceksin mutsuz olacaksın yok öyle birşey... böyle şeyler karşılıklı istenmeli karşılıklı bir çekim olmalı... bence kesin şekilde dile getir bunu konuş... darılırsa gücenirse gücensin...

sen istemiyorsan sırf o istedi diye öpüşme onunla... bu senin vucudun senin duyguların...erkek keyif alacak diye sen kötü hissedeceksin mutsuz olacaksın yok öyle birşey... böyle şeyler karşılıklı istenmeli karşılıklı bir çekim olmalı... bence kesin şekilde dile getir bunu konuş... darılırsa gücenirse gücensin...[/QUOT

Ben dile getirince öpmüyo evet ama bu sefer o durgun oluyo braz önceki mesajımda da dediğim gibi.. ben istiyorum yanlış anlaşılmasın ama sınır nedr onu bilemiyorum sizce sevgili bi insan için sınır nedr yanaktan öpmek mi dudaktan öpmek mi ben buna karar veremyorum doğrusu ::(

Kızlar hani sürekli denir sınırı geçmeden bunlar yaşanmalı diye O sınır sizce nedr herkesn doğrusu farklı biliyorum ama fikirlernz nedr yada benm yermde olsanız siz ne yapardınız

ben 20 erkek arkadaşım 22 3 sendrde brlktyz cnm

bu duyguları ve tutkuları yaşaman gereken yaştasın,örf,adet ve aile göreneklerin nasıldır bilmem ama.hayatını adayacağını düşündüğün ve sevdiğin bir erkekle olduğunu hissettiğinden emin olmalısın,dokunmak sevginin bir parçası olduğunu unutma derim;)

bu duyguları ve tutkuları yaşaman gereken yaştasın,örf,adet ve aile göreneklerin nasıldır bilmem ama.hayatını adayacağını düşündüğün ve sevdiğin bir erkekle olduğunu hissettiğinden emin olmalısın,dokunmak sevginin bir parçası olduğunu unutma derim;)

Normal bi ailye sahibim cnm örf adet yoktr olan tek şey büyüklere saygı ve aileye bağlılık.İlk defa yasıyorum bunları bu yüzden büyük geliyo bana bunlar galiba.erkek arkadaşımda aynı sizin söylediğinizi söyler hep unutmak ne mümkün :)

Back
X