Kendimi Rezil ettim :((

Adam 37 yaşında elele tutuşup parklarda gezmek istemez tabi fazlasını düşünür ama sen onunla aynı düşünmediğini belli etmişsin bu da ona uygun gelmemiş seninle birşey paylaşamayacağını anlamış uzaklaşmış. Önce çok ilgi gösterip sonra bi anda çekince sende duyguları abartmışsın kendi kendine.
Önerim ise; eve gidince 2 fincan kahve yap masaya gül yaprakları serp çikolata falan işte ve bunu çek "içtiğim en güzel kahve❤" yaz story at yani o sözler başkasınaymış gibi olsun bir daha da gereksiz odasına gitme o sana iyi akşamlar diyince sadece elinle selam ver cevaplama bile. Geri çek kendini.

Artık storilerime bakmıyor ki :(((((((

Adamın ilk başta size davrandığı şekli sevmememize rağmen şu an o şekilde siz davranıyorsunuz farkında mısınız?
Unutun gitsin.

Adam bi kere anasinin gozu. Yok seni bigun de otele goturcem, yok (dekolteli resmini kastederek) bigun bulustugumuzda bu elbiseyi giy bakmaya doyamadim falan gibi cinsel imali ama cok da kolay lafi cevirebilecegi ucuz kelime oyunlari yapmis. Bi kere burdan anla adamin karakter(sizligi)ni. Gerçekten olgun ve duzgun kisilikli bir adam eger gercekten yemege goturmeyi kastetseydi, bildigim cok iyi otel restaurantlari var, bir gun de oraya gideriz derdi en basiti. Amiyane tabirle soylemek gerekirse seni yoklamis iste, neyi nereye kadar yasayabilirsin diye. Uzak dur.

Artık storilerime bakmıyor ki :KK43:((((((
O zaman profil fotona koy o dediğim fotoyu. İlla ki görür.
Ay bide tonla üzgün surat koyma rica ediyorum dengesiz bi adam için kendini yıprattığına değmez.
Sen storyme bakacak mı diye beklerken adam kimbilir kaçıncı otelde yiyordur. Yemek.

Adamın ilk başta size davrandığı şekli sevmememize rağmen şu an o şekilde siz davranıyorsunuz farkında mısınız?
Unutun gitsin.

İşte unutamıyorum ki:( Biliyorum insan psikolojisi uzaklaştığı için de katmerleniyor ama elimde değil işte çok üzülüyorum.

Keşke baştan daha kasmadan davransaydım bir şansımız olur muydu diye düşünüyorum. Dediğim gibi birinden hoşlanmak benim için zor oluyor. Elimde değil üzülüyorum.

Kadınlar p.. erkek tercih eder :D Ya boşver adam şeyinin derdinde şu an sen ne yaptın ettin onu düşünmüyordur emin ol. Vermedin öte kaykıl modunda. O yeni avlarına doğru yol almış işte sen de duymuşsun. Yani rezil filan olmadın. Sadece hislerinde haklı oldugunu gördün. Seni uzer o sakın ben yaramaz çocugu adam ederim kadınına dönüşme. 37 yaşına gelmiş adam abazaysa kimse çeviremez artık onu.

Adam 37 yaşında elele tutuşup parklarda gezmek istemez tabi fazlasını düşünür ama sen onunla aynı düşünmediğini belli etmişsin bu da ona uygun gelmemiş seninle birşey paylaşamayacağını anlamış uzaklaşmış. Önce çok ilgi gösterip sonra bi anda çekince sende duyguları abartmışsın kendi kendine.
Önerim ise; eve gidince 2 fincan kahve yap masaya gül yaprakları serp çikolata falan işte ve bunu çek "içtiğim en güzel kahve❤" yaz story at yani o sözler başkasınaymış gibi olsun bir daha da gereksiz odasına gitme o sana iyi akşamlar diyince sadece elinle selam ver cevaplama bile. Geri çek kendini.

Yine sen ve süper fikirlerin:KK51::KK15:

Şansımız olur muydu diye düşünmeyi bırak bence.ikinizin şanstan farklı şeyler anladığı ortada. İlişkinizi ciddiyete götürecek kosaydı bu şekilde davranmazdı. Seninle istediği yakınlaşmaları gerçekleştiremeyeceğini anlayınca olayı bitirmiş olan biten bu.

Kadınlar p.. erkek tercih eder :KK70: Ya boşver adam şeyinin derdinde şu an sen ne yaptın ettin onu düşünmüyordur emin ol. Vermedin öte kaykıl modunda. O yeni avlarına doğru yol almış işte sen de duymuşsun. Yani rezil filan olmadın. Sadece hislerinde haklı oldugunu gördün. Seni uzer o sakın ben yaramaz çocugu adam ederim kadınına dönüşme. 37 yaşına gelmiş adam abazaysa kimse çeviremez artık onu.

"Vermedin öte kaykıl" ya teşekkür ederim bu üzgün anımda gülümsettiniz:)

Ben duygusal ve kırılgan naif yapıda biriyim. "37 yaşına gelmiş evlenmeyi düşünüyordur" diye düşündüm belki de düşünmek istedim. Evlilik meraklısı değilim ama, muhabbeti falan iyiydi o abazaca muhabbetler dışında keyifliydi muhabbeti. Neyse napalım. Kendimi daha fazla rezil etmeyeceğim.

Adamı bu kadar abaza ilan edecek ne gördünüz merak ettim.

Elbiseye yorum yapmış sizi çekici bulduğunu belli etmiş. Sonuçta 15-16 yaşında değilsiniz ki. İltifat etmiş işte.
Fiziksel temas demişsiniz. Elini beline koymak, yanağından öpmek vs abartı göremedim. Zaten sizin de hoşunuza gitmiş.
Otel kısmını sizin yanlış anladığınızı düşünüyorum. Neden otele götürücem seni desin ki eve davet eder amacı buysa.

Sonuç olarak beklentilerin farklıymış anlaşamamışsınız takılmayın.

Adamı bu kadar abaza ilan edecek ne gördünüz merak ettim.

Elbiseye yorum yapmış sizi çekici bulduğunu belli etmiş. Sonuçta 15-16 yaşında değilsiniz ki. İltifat etmiş işte.
Fiziksel temas demişsiniz. Elini beline koymak, yanağından öpmek vs abartı göremedim. Zaten sizin de hoşunuza gitmiş.
Otel kısmını sizin yanlış anladığınızı düşünüyorum. Neden otele götürücem seni desin ki eve davet eder amacı buysa.

Sonuç olarak beklentilerin farklıymış anlaşamamışsınız takılmayın.

Aynı işyerinde uzun yıllar çalışan arkadaşım var. Arkadaşım bu çocuğun önüne gelen her kıza yazdığını, işyerinden bazı kızlarla birliktelik yaşadığını anlattı. "Hayatını yaşıyor zaten 37 olmuş evlenmiyor bilinçli evlenmyor" dedi. Ürktüm. Sonuçta kimse işyerinde adının çıkmasını istemez.

Bence görüşmeye başladığı o kişiden dolayı ilgisi azalmış sana. Yani o kız olmasaydı hala devam ederdi seninle ilgilenmeye. Hiç renk verme F ferayfusun87 o yokmuş gibi davran. Rezil de olmadın ayrıca. Kendine güvenli şekilde hareket edersen lehine çevirirsin durumu.

Bence görüşmeye başladığı o kişiden dolayı ilgisi azalmış sana. Yani o kız olmasaydı hala devam ederdi seninle ilgilenmeye. Hiç renk verme F ferayfusun87 o yokmuş gibi davran. Rezil de olmadın ayrıca. Kendine güvenli şekilde hareket edersen lehine çevirirsin durumu.

Nasıl kendime güvenli hareket edebilirim somut tavsiyeler verebilir misiniz çok makbule geçer? iyi akşamlar derken bile sesim titrerken :KK43:(( ben kendime acıyorum ve bu da güvenimi daha da aşağı çekiyor.

İş çıkışı farklı etkinlikler yap. Arkadaşlarınla takıl. Yeni ortamlara gir. Bu onu aklından çıkarmana yardımcı olur. İş yerine bakımlı git ve sadece işe ver kendini canım F ferayfusun87

İş çıkışı farklı etkinlikler yap. Arkadaşlarınla takıl. Yeni ortamlara gir. Bu onu aklından çıkarmana yardımcı olur. İş yerine bakımlı git ve sadece işe ver kendini canım F ferayfusun87

Teşekkür ederim. Bir de aklıma onun yemeğe çıktığı kızla arkadaşlık kurup, sosyal medyada onun görebileceği şekilde foto paylaşmak gelmişti sallamıyorum hesabı ama bu ezik bir hareket mi olur ? :(((

Teşekkür ederim. Bir de aklıma onun yemeğe çıktığı kızla arkadaşlık kurup, sosyal medyada onun görebileceği şekilde foto paylaşmak gelmişti sallamıyorum hesabı ama bu ezik bir hareket mi olur ? :KK43:((
Şakın yapma canım. Lütfen kendini küçültme.

F ferayfusun87 onu aklından çıkarmamana neden olacak hiçbir şey yapma. O kızla tanışırsan bi bakmışsın bir gün üçünüz yemektesiniz. Kendine eziyet edersin canım. Ciddi ilişki seven biriysen bu adam bana güven vermedi. Sevgili olsaydınız üzerdi sanki seni.

Son düzenleme:
F ferayfusun87 onu aklından çıkarmamana neden olacak hiçbir şey yapma. O kızla tanışırsan bi bakmışsın bir gün üçünüz yemektesiniz. Kendine eziyet edersin canım. Ciddi ilişki seven biriysen bu adamdan bana güven vermedi. Sevgili olsaydınız üzerdi sanki seni.

Canım bir de başka bir kız daha var bunun haricinde. İsmi Ayşe diyelim. Ben Ayşe'ye de ilgisi olduğundan şüpheleniyorum. Ayşe'yi arabasıyla eve bıraktığını biliyorum bir de bu hafta bir kafede sanki Ayşe'nin yanına gitti gibi geldi bana. Diğer kız neyse de bu Ayşe olayı esas acıyı veriyor çünkü Ayşe'yle işe aynı zamanda girdik, oryantasyonda birlikteydik yani çok samimi olmasam da bir arkadaşlığım var. Geçen bi öğlen birşey yapalım diye konuşmuştuk. Bu hafta Ayşe'yle buluşma teklif etmeyi düşünüyorum, hem de biraz didiklerim birşey var mı diye. Ayşe'yyle onu düşündükçe resmen kalbime hançer saplanıyor gbi oluyor çünkü kızı tanıdığım için :(((( Çok üzülüyorum.

Back
X