Kendimi Rezil ettim :((

Kendinizi rezil fln etmemissinz bence herkes istedigi herseyi paylasabilir o ustune aliniyirsa alinsin sonucta isim kullanmamissinz. Cozum de cok basit onu umursamayacksiz artik deger vermeyin sizde gormemezlikten gelin onu gorunce sesiniz titremeyecek mesela F ferayfusun87

Öncelikle herkese merhaba. Bir süredir çalıştığım işyerinde bana ilgi gösteren 37 yaşında bir çocuk vardı (ben 31 yaşındayım). Aramızda flörtümsü bir durum oldu, ondan hoşlanmaya başladım. Ama hem geçmişte yaşadığım bazı şeyler yüzünden kapıp koyvermekte zorlandım, hem de bu adamın bazı hareketleri beni ürküttü. Örneğin bir kere yemeğe gitmiştik. Ertesi gün yazışırken "seni birgün de otele götürcem" yazdı. Ben tepki verince de "otelin içindeki restoran demek istedim" dedi. Sonra mesela bir arkadaş düğününde çekilmiş dekolteli fotom vardı, "bir kere daha yemeğe gidelim ama bu elbiseyi giy mutlaka. Fotoya bakmaya doyamadım:)" yazdı. Ve ben güvenemedim bir türlü. Bir de mesela işyerinde ne zaman karşılaşsak elini belime koyar mutlaka fiziksel temas yapardı, mutlaka ayrılırken yanaklarımdan öperdi falan. Evet kısacası abaza geldi bazı hareketleri ama hoşlanmıştım da. Ben hoşlanmaya başladım kasıldım ve abartılı davranışları beni korkuttu kendimi rahat bırakamadım ve davetlerine icabet etmedim. Bir de bu işyerinde yıllarca çalışan güvendiğim bir arkadaşım "o çocuk önüne gelen her kıza yazar" demişti o da beni ürküttü.

Son 1.5 aydır ilgisi azaldı. Artık arayıp sormuyordu ama bu arada benim duygularım gittikçe büyüdü takıntı yapmaya başladım. Ona kendimi hatırlatmaya çalıştım, işi bahane edip odasına giderdim o da bana "sana birgün yazıcam birgün birşey yaparız" falan dedi ama asla yazmadı tabiki, artık sepetlediğini anlamıştım. Ve benim duygularım arttı. Bu arada benim whatsapp storilerimi takip ettiğini farkettim. Bir gün okuduğum astrolojik bir yorumun etkisiyle coştum, önce iş bahanesiyle odasına gidip soru sordum. Sonra da, "kadınların hoşlandığını belli etmekte zorlanmasıyla" ilgili bir forumdaki yorumu story olarak koydum. Anında baktı. Storide ismi falan geçmiyor bu arada, sadece bir yorum paylaştım o kadar. Ama eminim ki yüzde 1500 kendisini ima ettiğimi anladı. Çok uyanık bir adam. Ve ben çok utanıyorum çok pişman oldum :KK43:( artık storilerime bakmıyor. Ve işyerinde karşılaştığımızda üstünkörü selam veriyor, eskisi gibi dolu dolu gülümsemiyor ne bilim muhabbet açmaya çalışmıyor. Eminim anladığına. Yerin dibine girdim. Dün işten çıkarken karşılaştık bana iyi akşamlar dedi, normal davranmaya çalışıyorum ama kastığım belli oluyor, "iyi akşamlar" derken sesim titredi. Bir de bugün tesadüfen öğrendim geçen haftalarda işyerinden bir kızla başbaşa yemek yemiş tunus caddesinde. Kendimi ne hallere düşürdüm ya. İnanılmaz utanıyorum çok kötüyüm, kendimi çok kötü hissediyorum bu rezil duruman nasıl çıkıcam bilemiyorum. :KK43:(((
Adam vur kaç çıymış anlamadın mı?
Adam resmen yatak arkadaşı arıyor. E aynı iş yerinde çalışıyorsunuz. Kendini fazla açik acik gosterememiyor, hatalı olmamak için.
Akıllı kadınsın, sen bu adama da bakmazsın ama boşluktasın bence.
O yüzden ilgilenmişsin adamla.
Aman boşver oralı bile olma.
İlla ona mı ilgili olacaksın da storini üzerine alınacak.
Sana öyle geliyo.
Ayrıca rezil olduğunda yok.
Birde cinsel hayatında fazla esli olan yani bu anlattigin adam gibi cinslerden kaç rahim ağzı hastalıklarına neden oluyorlar.

Farkli acidan bak bi de bence senin o attigin story i baskasina âşık die kendince dusundu cunku zaten onunla bi gecmisin var onu düşündüğünü düşünmemiştir kendisini de o yuzden geri çekmiştir bence hic rezil olduğun falan yok
Herkes diger seyleri yazmis sizin beklenitlerle onunki farkliymis gormezlikten gelin bence artik

Aynı işyerinde uzun yıllar çalışan arkadaşım var. Arkadaşım bu çocuğun önüne gelen her kıza yazdığını, işyerinden bazı kızlarla birliktelik yaşadığını anlattı. "Hayatını yaşıyor zaten 37 olmuş evlenmiyor bilinçli evlenmyor" dedi. Ürktüm. Sonuçta kimse işyerinde adının çıkmasını istemez.
Arkadaşına ne kadar güvenebilirsin, belki o da hoşlanıyor ya da ufak bi geçmişi oldu ya da arkadaşı hoşlanıyor vs gibi şeylerle senden uzaklaştırmak istemiş de olabilir, neler gördü bu gözler neler işitti bu kulaklar :))) belki eş zamanlı olarak da o adama gidip seninle ilgili “evlenmek istiyor” gibi şeyler söylendi. Ben kimseye güvenmezdim

Farkli acidan bak bi de bence senin o attigin story i baskasina âşık die kendince dusundu cunku zaten onunla bi gecmisin var onu düşündüğünü düşünmemiştir kendisini de o yuzden geri çekmiştir bence hic rezil olduğun falan yok
Herkes diger seyleri yazmis sizin beklenitlerle onunki farkliymis gormezlikten gelin bence artik

Ama o storyi atmadan 10 dakika önce iş bahanesiyle onun odasına gitmiştim sohbet etmeye çalışmıştım :KK43:((

Paylaştığım stori de hoşlandığını belli edememekle alakalıydı. O storiden sonra bakmayı kesti :(((

37 yaşında kocaman adama cocuk d emeseniz sonuçta kocaman insanlarsiniz.böyle bir insanla zaten olmazdı rezil olmadınız olgunlastiniz yolunuza bakın yaşının adamıyla birlikte olun 37 yaşında çocukla değil.

Hangimiz böyle şeyler yapmadık ki, hiç rezil oldum diye düşünmeyin lütfen. Gerçekten rezillik bir şey yok. Böyle düşündükçe iyice kötü hissedersiniz ve yanlış adımlar atarsınız.

Ayrıca biraz özgüveniniz düşük ve insanlara çok çabuk bağlanıyormuşsunuz gibi geldi bana. Bu yönünüzü biraz törpüleyin çünkü başka biri olunca yine böyle olabilirsiniz ve üzülürsünüz..

Öncelikle herkese merhaba. Bir süredir çalıştığım işyerinde bana ilgi gösteren 37 yaşında bir çocuk vardı (ben 31 yaşındayım). Aramızda flörtümsü bir durum oldu, ondan hoşlanmaya başladım. Ama hem geçmişte yaşadığım bazı şeyler yüzünden kapıp koyvermekte zorlandım, hem de bu adamın bazı hareketleri beni ürküttü. Örneğin bir kere yemeğe gitmiştik. Ertesi gün yazışırken "seni birgün de otele götürcem" yazdı. Ben tepki verince de "otelin içindeki restoran demek istedim" dedi. Sonra mesela bir arkadaş düğününde çekilmiş dekolteli fotom vardı, "bir kere daha yemeğe gidelim ama bu elbiseyi giy mutlaka. Fotoya bakmaya doyamadım:)" yazdı. Ve ben güvenemedim bir türlü. Bir de mesela işyerinde ne zaman karşılaşsak elini belime koyar mutlaka fiziksel temas yapardı, mutlaka ayrılırken yanaklarımdan öperdi falan. Evet kısacası abaza geldi bazı hareketleri ama hoşlanmıştım da. Ben hoşlanmaya başladım kasıldım ve abartılı davranışları beni korkuttu kendimi rahat bırakamadım ve davetlerine icabet etmedim. Bir de bu işyerinde yıllarca çalışan güvendiğim bir arkadaşım "o çocuk önüne gelen her kıza yazar" demişti o da beni ürküttü.

Son 1.5 aydır ilgisi azaldı. Artık arayıp sormuyordu ama bu arada benim duygularım gittikçe büyüdü takıntı yapmaya başladım. Ona kendimi hatırlatmaya çalıştım, işi bahane edip odasına giderdim o da bana "sana birgün yazıcam birgün birşey yaparız" falan dedi ama asla yazmadı tabiki, artık sepetlediğini anlamıştım. Ve benim duygularım arttı. Bu arada benim whatsapp storilerimi takip ettiğini farkettim. Bir gün okuduğum astrolojik bir yorumun etkisiyle coştum, önce iş bahanesiyle odasına gidip soru sordum. Sonra da, "kadınların hoşlandığını belli etmekte zorlanmasıyla" ilgili bir forumdaki yorumu story olarak koydum. Anında baktı. Storide ismi falan geçmiyor bu arada, sadece bir yorum paylaştım o kadar. Ama eminim ki yüzde 1500 kendisini ima ettiğimi anladı. Çok uyanık bir adam. Ve ben çok utanıyorum çok pişman oldum :KK43:( artık storilerime bakmıyor. Ve işyerinde karşılaştığımızda üstünkörü selam veriyor, eskisi gibi dolu dolu gülümsemiyor ne bilim muhabbet açmaya çalışmıyor. Eminim anladığına. Yerin dibine girdim. Dün işten çıkarken karşılaştık bana iyi akşamlar dedi, normal davranmaya çalışıyorum ama kastığım belli oluyor, "iyi akşamlar" derken sesim titredi. Bir de bugün tesadüfen öğrendim geçen haftalarda işyerinden bir kızla başbaşa yemek yemiş tunus caddesinde. Kendimi ne hallere düşürdüm ya. İnanılmaz utanıyorum çok kötüyüm, kendimi çok kötü hissediyorum bu rezil duruman nasıl çıkıcam bilemiyorum. :KK43:(((
Sen 31 yaşındasın karşındaki 37. Mümkünse bari bu yaşlarda ortaokul muhabbetleri yapmayın. Koca insanlarsınız.hele işyerimde bir çocuk var 37 yaşında yazmışsın ya orada iyice koptum.

İşte kadınlık gururum kırıldı keşke yapmasaydım diyorum işyerinde ona rastgeldikçe suratım düşüyor rahat olamıyorum aklıma "kendisni ima ettiğimi anladı rezil oldum" düşünceleri geliyor çok kötü hissediyorum
Asıl adamla görüşmeye devam etseydin pişman olacağın şeyler olurdu. Bir şey yapmadın ki. Duyguların oluşmuş okadar. Adam zaten hemen başkasına koşmuş. Ondan ayrılsın boş kalsın yine sana gelir. Bence sen kendine yüklenmeli bırakıp haketmediği anlam yükleme. Gereksiz biriymiş..

O mesajlarina davetkar yanit vermis olsaydiniz onunla degil sizinle giderdi caddeye yemege..Ama sonrasinda neler olurdu sizin de tahmin ettiginiz gibi..
Bakti sizden ekmek cikmiyor kendisine baska ugraslar bulmus..Elde edemeyince küsmüs bir nevi..Sanslisiniz ki biseyler yasanip iyice baglandiktan sonra görmemissiniz gercek yüzünü..
Suan dert edilecek bisey yok.Afedersiniz b.k görmüs gibi bakin yüzüne..Cünkü hayatlari da böyledir bu tiplerin.Hoslanabileceginiz insanlar yine olacaktir.Ama kalite lütfen..Kaliteli adamlar icin üzülün,kapilin kendinize tatli hirslar yapin..
Bu tip gereksizler icin degmez..

Bence hiç umursama, gerçekten sevseydin böyle gidip başkasıyla yemek yemezdi. Farzetki sen yuzverdin ve senle yemeğe gitti e o ruf denilen yerden sonra nereye gidilecektir? Dekolteli fotoya soylediğine göre adamin niyeti alenen ortada. BK o zaman daha çok üzüleceksin. Kurtulmussun,bırak aşkı fln ilgisi hosuna gitmis, arzulamasi hoşuna gitmiş asik falan değilsin sende biliyorsun. bide duygusal boşlukta son ondan.

Back
X