Kendimi Rezil ettim :((

Yemekten sonrada aradaki samimiyete bakıp alkol vs bişeyler içelim mi yukarda biraz takılalım mı diye zarf atardı bu adm zaten o potansiyel varmıs. Ama işyerinde aynı ortamdasın bu toplara gelipte pişman olma iş yerinde yakınlaşmaların sonu iyi olmuyo sen uzak dur artık bitmiş gitmiş uzatma

Adam sizi zarflamış , siz tepki gösterince de otel odası demedim otel dedim diye kıvırmış.Otele götürücem diyince her normal insanın aklına otel odası gelir otel lobisi ya da otelin restoranı değil.Adam sizi yoklamış , bakmış ki istediği tür şeyleri sizde bulamıyor , uğraşmayı bırakmış.Üstüne düşmeyin.Normal birine Nasıl davranıyorsanız ona da öyle yapın.

:) ya liseli kızlar gibisiniz (yani bizim zamanlardakiler gibi, şimdikiler maşallah hepimizi cebinden çıkarır) Adam cidden yemek için otel demiştir, var Ankara’da öyle güzel yemek yPan yerler
Bence öyle değil , eğer bir otelin restoranında güzelse önce şu şu otelin restoranı çok güzel , bir gün seni oraya götürücem diye açıklar insan.Dan diye otele gidelim derse karşı tarafın öyle anlaması normal ki bunu yapan adam da dekolteli fotoğrafa "Bakmaya doyamadım." diyen biriyse konu sahibinin öyle anlaması bence normal.

Cingöz seni !!

Bu kadar iğrenç bi adama rezil olsanız ne olmasanız ne.

Bence rezillik konusu şöyle dursun ;böyle birisinden nasıl hoşlanabildiğinizi sorgulayın.

Kusura bakmayın da sadece okurken bile bu adamdan midem bulandı.

İmada bulunarak kendi değerimi düşürdüm affedemiyorum kendimi bir türlü(((((((
Valla arkadaşım "astrolojiye inanıp hareket etmenin zararlarıyla ilgili kamu spotu" gibisin.Fala inanıp da hareket edersen böyle olur işte.Adamın totosunu kaldırmışsın , Ayşe'yi didiklerim filan diyorsun hala.Adam sizi görse ya da Ayşe'den duysa buluştuğunuzu iyice havaya gircek.Bırak artık ve ağaç moduna gir adama karşı.O neler neler görmüştür , o yaşa gelene kadar kimlerle takılmıştır.bu arada Ayşe'ye de yazık vallahi.

Lafı çevirmiş bence yem atmış yersen, çapkın abaza ne dersen de işe yaramaz bir tip

Cidden story yüzünden mi sanıyorsunuz? Hayır bacı. Ona istediğini vermeyeceğinizi bildiği için şansını başkalarıyla denemeye karar vermiş olay bu. Ben rezil olunmuş bir şey göremedim. Ortada rezil de yok suçlu da. Birbirinize uygun değilmişsiniz o kadar. O sizi ürkütmüş siz de onun cazibesine bir an kapılmışsınız takıntı olmuş ama teslim de olmamışsınız. Yani gayet normal , herkesçe yaşanan durumlar..

Ya belki normal değil ama sizden kabuğunuzu kırmanızı beklemiş biraz. Siz de 30’u geçmiş biri olarak bu kadar ürkek durmamalısınız. Ya ona “elini çek” bakışını en başında atıp direkt mesafe koyacaksınız ya da evet sevişeceksiniz. Çünkü belli bir olgunluğa gelinmiş. Bu yaşlar net olma yaşıdır. Utangaçlık, beklentielr belirsizlik vs ile uğraşmaz karşınızdakiler. Ayrıca şu bir gerçek ki şimdiden sonra karşınıza çıkacak olan 30-40 yaş arası adamlar muhakkak seks isteyecekler. Siz “amanın ben seks yapmam ne ayıp” modunda olmak yerine “senin benim seks yapacağım kalitede biri olduğundan emin olmak için bekliyorum” modunda olursanız böyle şeyler gelmez başınıza. O story olayı tüy dikmiş çocukça olmuş ama tek sorun o değil. Ona kendisini abaza gibi hissettirmişsiniz bence. Burada abaza diyenlere asla katılmıyorum. Ne sanıyorlar? 40’ına gelmiş adamın parkta sevgilisine papatyadan taç yapmaktan öte hayal kurmayacak masumiyette olacağını mı?

Öyle sanmıyoruz da sevgililiği daha duygusalca yaşayıp efendi davranıp cinsellik kokan imaları iş ciddiye binince yapmalarını bekliyoruz. Yakışanı budur bence. 37 yaşında erkek yerli yersiz konuşup kendine hakim olamıyorsa ergenlik çağını sürdürüyor denektir...

Bilmediğiniz nokta şu: 37 yaşına gelmiş olanlar evliliği düşünme yaşına gelmek şöyle dursun, bilakis evlenme sınırını artık aştıklarını düşünüyorlar. Yani o yaşa kadar evlenmeyen hayatımı yaşayacağım modunda oluyor. Siz olaya çok ters bakmış o yüzden yanılmışsınız.

Ağır başlı olunması gerektiğine zaten katılıyorum. Ama bu yaşa gelip hala evlenmeyen erkekler pek çok toplumsal şeyi aşmış ve ne yaşarsam kâr modunda takılmaya başlamış kişiler oluyorlar. E böyle masum kızcağızlar da bunlarla karşılaşınca hayal kırıklığına uğramasınlar diye bu profile direkt abaza denip geçilmesin, tanınsın bilinsin istiyorum. En başından konu sahibi evlilik beklentisinde olmasa bu kadar canı yanmazdı.

Kendini belli etmek icin neden insan kendini rezil eder anlamiyorumda sende bosver artik adam zaten tuhaf urkutmus daha niye pesindesin ?

Kaçan kovalanir misaliolmuş.niyeti belliymis yüz bulamayınca gtmis işte.ilerleseniz uzulcegin durumlar olacağını kesindi.hayirlisi olmus.seni sevse gerçekten hoslansa bırakmazdı.takinti yapmayın rezil olduğunuz bı durumda yok Gülun eylenin o yanınızdan gecerken

"37 yaşında bir çocuk" demişsiniz de koca adam yani.
Büyük ihtimalle bir ilişki aramıyor ya da sizinle bir ilişkisi olsun istemiyor. Sizi cinsel açıdan çekici bulmuş ve yanaşmış. Çok farklı yapılarda olduğunuzu anlayınca da geri çekmiş kendini.
Bu kötü bir şey değil, adamın abazan olduğu anlamına da gelmiyor. Sadece istekleriniz aynı değil hepsi bu.

ASlinda bi yandan iyi birsey olmus
Adam sizden karsilik gormeyince tamam biraz cabukta olsa baskasina yonelmis
Buseferde baskasiyla beraberken sizden gelen ilgiye cvp vermemis, ki agir bir capkinda degilmis demekki adami erken yargilamissiniz
Abaza olsa direkt sizede isik yakardi

Bide su story olayinada fazla takilmayin
Aktif sosyal medya kullanirim hicte oyle ozellikle sununkine basiyimde goriyim demem
Ilkten baslar teker teker obur kisilere gecer yani o kadar kafaya takmayin
Sizde mesafeli olun artik

Ya iyi de kız yaZdı işte laf açılmış bi gün de seni falanca ötelin roofuna götüreyim demiş, küt diye seni ötele götürecem dememiş ki. Adam usulünce yapmış çapkınlığı yani, karşısındaki ürkek çıkınca da muhabbeti kapatmış.ayrıca koca koca insan bunlar “bakmaya doyamadım” demesinde ne var, sanki “seni yalamak istiyorum” demiş gibi tepkiler verildi, adam beğendiyse beğendiğini belli etmiş sadece. Konu sahibinin yazdıklarını okuyun isterseniz. Her neyse Yani adam uyumsuzluğu farkedip alakayı kesmiş. Bitmiş, finito,Olmaz o iş. Ayrıca karşıdaki insanları tanımıyoruz herkes bi varsayımda bulunuyor beğenmediyseniz beğenmediniz,benim varsayımım bu, hayır o öyle değil böyle diye diretmek çok komik. Ayrıca Bana ne.
Erişkin insanlar, bakar terazi dengede durmuyor ona göre yollarını çizerler.

Bu yaşa gelmiş biri hala evlenememişse evililk adamı değil! İnan onun amacı sadece cinsellik ve sen tepki verince off bununlamı uğraşıcam demiş ve uzaklaşmış çünkü adamın aradığı cinsellik ve naz çekecek hali yok naz niyaz dönemlerini çoktan geçmiş bende bir takım şeyleri aşmış ve dolu dolu yaşadığı içinde sizin bu ani tepkili davranışlarınızı sıkıcı bulup uzaklaşmış.. Pardon otele götürücem demesi gayet net açık roofuna götürüp sizi iki kadeh içirtip sonra oda ayırttıracaktı ve size belkide istemediğiniz şeyleri yaşayacaktı Oldu da beraber oldunuz diyelim farazi konuşuyorum siz ilişkimiz başladı diye düşünürken sizden tadını alana kadar takılacatı ve sonra paket.. Daha çok hayal kırıklığı bence böyle birisiyle olmadığı için şükredin..

hic bisey yapma ablacim onun oldugu tarafa bile bakma isine bak gucune bak illa etkiye tepki yapacam diye kasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…