Kendimi Rezil ettim :((

Çok belli ki flörtöz bi adam. Evlense de değişmez bu huyları. Sıkıntıyı yine sen yaşarsın. Uzak dur. Hayal kurma. Sakin ve normal davran bence. Her hareketini üzerine alınmasın

Kendini rezil etmemişsin bence ama adamı hem itinayla kendinden soğutmuşsun hem sonra peşinden koşmuşsun. Bu ne yaman çelişki?
Bu çocuğu unut bence artık ama sonraki ilişkilerinde daha tutarlı davran.

Cok net soyluyorum...
- adam capkin. Otel diye senin nabzini olcmus... sonra kivirmis.
- sana iliski acisindan baksaydi daha cok cabalardi, cinsel acidsn bakmis kolay av olamayincada pes etmis (cani ceheneme) suan onada kizdim.
- sizede kizdim yani kendinizi rezil falan etmediniz bir silkelenin yaaa cok norma bir duygu durumunuzu paylasmissini hepsi bu.
- o adamdan hoslanmiyorsunuz... geri cekildigi icin gurur,hirs falan olusuyor ama duygu degil bence ikisini ayirt edebilirsiniz dusunurseniz.
- bundan sonrada adama cokkkk soguk davranip hatta bazen farketme ama tam takir giyin suslen yuzunede bakma gec git yanindan.. kafana bile takmaa
- AMA DONECEK BAK AHANDA BURAYA YAZDIM. ben olsam kabul etmem bidaha biyere cikmayi (yinede buyuk konusmayim :):))

37 yaşında eşşek kadar adama da "çocuk" diyosunuz ya...
Yani aklınız başınızda değil mi? Kör müsünüz? Adam avlanmaya çıkmış, çalıştığınız işyerini de av merkezine çevirmiş. Ya şimdiye kadar çok steril bi hayat yaşadınız bunu anlayamıyorsunuz ya da çok safsınız!
İşinize bakın ya, bırakın kiminle ne yapıyorsa yapsın.

Ne rezil rezil olması yahu kendinize gelin 31 yaşında kadinsiniz.
Istediğinizi yazarsınız her yere.
Ismi yok bir şeyi yok anladıysa anladı hayır nedir yani ?
Iyi akşamlar dedim sesim titredi kesin anladı demek nedir nerden anlasin adam ?
Abartmayın lütfen kendinize gelin kimseyi buyutmeyin gözünüzde.

Hayır story ye baksa nolacak size ilgi gösterse nolacak adamın niyeti belli yatakta bitirmek istiyor olayı.
Size yaramaz yani mutsuz biter olayın sonu bariz çok net bu.

Sen bu kadar ince ince düşünüyorsunya aslında adam için konu gayet basit. "Bundan iş çıkmadı şuna yazayım"
Adam dünkü çocuk değil otel yazarken zarf atmış tutmayınca kıvırmış. Yoksa her normal insan atıyorum x otelde bi restoran var süper gidelim bir gün yazardı. Ama ağız arayan bu adam otel yazıp reaksiyona göre kıvırmış. Sende kaçan balık büyük olur misali üstüne düşüyorsun.

Yani işte hoşlanmıştım, bir de sonradan kendimi de suçladım acaba yanlış anlamlar mı yükledim hareketlerine falan diye. Ya bilmiyorum kolay kolay hoşlanmıyorum da birinden ((
Gayet de doğru anlamışsınız. Kadınlar hayatlarını ‘acaba yanlış mı anladım’ sorusu yüzünden mahvediyor. İçgüdülerinize güvenin.

Klasik laf oyunları. Bir de böyle üste çıkarlar. Bir daha yemeyin lütfen..

++++

Adama neden abaza denmiş ben de anlamadım,cinsel açıdan çekici bulup yaklaşamaz sanki,37 yaşında adam aptal aşık olamaz ki.

İş merkezini av merkezine çevirmesi, bana da öyle geldi. Bizim iş yeri büyüktür ve her sene alım yapar, yeni yüzler gelir. Bu adam da yenilerle tanışmaya çalışıyordu bu çabasını sezmiştim. Bana biraz ortam insanı gibi gelmişti, işte "ben burdaki herkesi tanırım" falan deyip duruyordu. Bir kere kafeeyken de "ben burdaki herkesin masasına ıturabilirim" vs demişti girişken ve faal olmakla övünüyordu. Bense onun kadar girişken değilim

Bir de alakası var mı bilmiyorum ama tanınan bilindik bir aileden geliyor. babası bilinen bir akademisyen ve eski siyasetçi

Son düzenleme:
Umrunda dahi olmasın kimbilir yazdığı kaçıncı kızsın.yanından geçerken gayet özgüvenli ol utanmış gibi davranma. Ardından geçer gider bu düşüncelerin zaten zamanla.çocuğun da seni çok salladığını düşünmüyorum çünkü her sayfayı okumadım ama anlattığın kadarı yetti avlanan bi tip belliki.uzak dur utanç duymana da gerek yok

Öncelikle otelin roofu olduğunu sonradan belirtti konu sahibi.Burası bir forum , fikrimi yazabilirim.Komik diyip Manas destanı gibi açıklama yapmak da ne biliym biraz şey...Haydi sağlıcakla.

Ya neyse ne! Adam olamamış belli!
Her gece uyurken kendinizi kullandırtmadığınız için el açıp dua etmeniz gerek. İşyerinde kim kendini o adama kullandırtacaksa kullandırsın artık. Siz kuyruğu kurtardığınıza sevinin.
Sakın sakın sakın adamı takıntı haline getirmeyin, bi anlık gaflete düşüp avına gelirsiniz; sonra arkasına bile bakmaz böyle tipler, burada pişmanım diye konu açarsınız. 31 yaşında, aklı başı yerinde birisiniz belliki; böyle de devam edin. Önünüze neleri çıkar, bu avcıyı da unutur gidersiniz..

öf kaç yaşında insanlar ergen ergen işler.
arkadasım madem hoşlandın yapacağın şey çok basit: bir akşam bir şeyler içmeye davet edeceksin.
seni beğeniyorum görüşmek istiyorum anlamına gelen en doğru davranış bu.
yok storyime baktı yok bakmadı aman ya çok sıkıcııııııııııııııııııııııı

Adam istediğini alamayınca ( kaba olacak ama ilişkinizi yatağa taşıyamadığı icin) U dönüşü yapmış. Rezil oldum diye düşüneceğine sen bu kadar duygusal yaklaşırken ilişkinize adamın farklı emellerine kurban gitmedigin için şükretmelisin .

Sen kendine yakıstırır mısın böyle birini bunu düşün ve kendini gazlama bence. Önüne gelenle yemeğe çıkıp yatan adamı evliliğe ikna edemezsin. Edersen de yüksek caziben olmalı ki o özgüven malesefki sende yok. Anladığım kadarıyla sen düzgün bir ilişki kafasındasındasın. Bu saçmalıklara kafa yorupta iş yerinde rezil olacak şeyler yapma yoluna bak.

Böyle bi tipe rezil olsan ne olmasan ne ? Sanki çok önemli biri. Her önüne gelene yazan biriymiş işte boşver görmezden gel olsun bitsin..

++++

Adama neden abaza denmiş ben de anlamadım,cinsel açıdan çekici bulup yaklaşamaz sanki,37 yaşında adam aptal aşık olamaz ki.
Ben asıl abazaların sessiz sedasız yaklaşıp sonradan sapıtanlar olduğunu düşünüyorum. Ha şu var, konu sahibi adamın açık tavrından ürkmüş. Evlilik beklentisinde olan birinin ağırbaşlı tavırlar istemesi en doğal hakkı ona da katılıyorum elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…