Kendimi salak gibi hissediyorum

Sftrk7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
320
186
83
Kimsenin evine , giysisine , titizliğine , pisliğine , eşyasına , açığına söz etmem . Alaya almam ,Gittiğim heryer güzel , alınan her yenî şeye güle güle kullan derim . Elbet herkes daha iyisini almak ister her zaman daha iyisi vardır , gücü ona yetmiştir . Ama evime gelen insanların evimin açıklarını bulup dile getirmelerine sinir oluyorum !! Orası öyle burası böyle ? Sana ne ? Bendemi aynısını yapmalıyım ? Gönül almak bu kadar mı kötü ! Sana evini açmış ikramda bulunmuş neden bu güzellikleri yaşamak varken , az evvel arkadaşım gitti .. Canımı sıktı . Bendemi hata var ? Neden insanlar böyle davranıyor /: nasıl davranmam lazım .

bazı insanlar böyle malesef, ben beğeniyorum diyip geçiceksiniz

Mesela avizenizi mi beğenmedi '' Aaa canım sende zevklisin al da senin aldığını takayım :) '' diye şaka yollu gönderme yapın ki anlasın bence .
Hiç sıkmayın canınızı kendi daha iyisini yapsın madem .

Fesatlik iste, emin olun ki begenmedikleri seyi aslinda cok begenmistirde iste... Siz bozmayin kendinizi bosverin, takmayin, sizin öylemi hosunuza gidiyor, kim ne derse desin...

Bu tarz konuları okuyunca aklıma yengem geliyor..Kendisi de böyle benim tabirimle 'süzücü' bir insandır.Onunn olduğu ortama girersin şöyleee bi bakar sana,sonra başlar dedikoduya yok şunun bilmemnesi çok kilo almış,şu kadının evi ço pisti..Bir kere ilkokuldayken annem masanın yerini değiştirdi yengem de 'ay abla olmamış öyle o ortada bu odaya masa yakışmıyor zaten.' demez mi..Sinirim bozuldu bak yine.Uzak dur öyle insanlardan.

Cok haklisin. Ben de herkese hep pozitif seyler soylerim milletin bu fesat fesat negatif ve gereksiz elestirilerinden tiksinirim. Yapici elestiri baska kiskanclik baska. Geneli ikincisi bu tiplerin

Bende de var böyle bir tane, yakın arkadaşım sayılmaz ama mecburiyetten diyeyim görüştüğüm bir kadın. Bayılır her şeyi eleştirmeye.. En son bir gün gayri ihtiyari boş bulunup "sana mı soracaktım?" deyiverdim. bir daha demedi bir şey

Canim ben de senin gibi uzuluyordum artik kolayini buldum. Mesela evimle yada bir kiyafetimle ilgili bir elestiri olursa aninda halbuki ben bu tarza bayiliyorum nefis diyorum birkac kez bunu yapinca o fesatlar catlayip susuyor bozulduğunu anladiklarinda zevkten dortkose oluyorlar. Gecen gun de sacimla ilgili kirici bir elestiri aldim ama ben bayiliyorum yeni sacima dediğimde kimse ses cikaramiyor sen de dene inan huzur bulacaksin

Yemekteyiz, bugün ne giysem vs tarzında sırf eleştiriden ibaret materyalist içerikli programları izleyen bi toplum için olağan şeyler bunlar bence...
ağız tadıyla bi arkadaşlık yaptırmıyorlar valla . Sağlığımız var , çayımız kahvemiz bayrağımız özgürlüğümüz var şükür diyen yok ... Noluyor yani aka kara dedin arkadaşının moralimi bozdun ne oldu ? Nasıl bi zevk

diyorum diyorum anlamayan anlamıyo

Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kendinden eminsen neden kafana takıyorsun ki karşındakinin patavatsızlığı, fesatlığı...

Daha beterlerini yasadim yasiyorum. Tablolarimin yerinden tut da minderlerime, bardaklarima kadar her seyime karisan bir arkadasim var. Hamile oldugumu ogrendigimde kosa kosa bana geldi ve 30 yasinda tedavisiz nasil hamile kaldin, bu cocuk durmaz kendini alistirma deyip gitti. Beta hcg degerimi sorup dıs gebeliktir bu dedi.hatta bugun yine aradi sakin bisey alma cocuga bak bu cocuk durmaz dedi.zaten cocuk icin henuz bir sey almadim.Folik asit sut ceviz badem alma diyor mesela abartma heyecanlanma kendini kaptirma diyor.tek dayanagi da artik gencler bile kalamazken ben tedavisiz nasil hamile kalmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…