Kimsenin evine , giysisine , titizliğine , pisliğine , eşyasına , açığına söz etmem . Alaya almam ,Gittiğim heryer güzel , alınan her yenî şeye güle güle kullan derim . Elbet herkes daha iyisini almak ister her zaman daha iyisi vardır , gücü ona yetmiştir . Ama evime gelen insanların evimin açıklarını bulup dile getirmelerine sinir oluyorum !! Orası öyle burası böyle ? Sana ne ? Bendemi aynısını yapmalıyım ? Gönül almak bu kadar mı kötü ! Sana evini açmış ikramda bulunmuş neden bu güzellikleri yaşamak varken , az evvel arkadaşım gitti .. Canımı sıktı . Bendemi hata var ? Neden insanlar böyle davranıyor /: nasıl davranmam lazım .
Cnm bi görmezden geliyosun iki , soğuyorsun , kırılıyorsun .. Sonra depete çıkıyorlar sonra küsüyosunGörmezden gelcen
Bu tarz konuları okuyunca aklıma yengem geliyor..Kendisi de böyle benim tabirimle 'süzücü' bir insandır.Onunn olduğu ortama girersin şöyleee bi bakar sana,sonra başlar dedikoduya yok şunun bilmemnesi çok kilo almış,şu kadının evi ço pisti..Bir kere ilkokuldayken annem masanın yerini değiştirdi yengem de 'ay abla olmamış öyle o ortada bu odaya masa yakışmıyor zaten.' demez mi..Sinirim bozuldu bak yine.Uzak dur öyle insanlardan.[/QUOTE bebişim hangi birinden uzak duralım ..çoğunluk böyle . Bekarlıktaki gibi Onlarca arkadaşımız yokki üçbeş ..
Ben bunu yapanlara, tamam sen kendi evinde öle yaparsın deyip geçiyorum.
Bak bu çok doğru ..Fesatlik iste, emin olun ki begenmedikleri seyi aslinda cok begenmistirde iste... Siz bozmayin kendinizi bosverin, takmayin, sizin öylemi hosunuza gidiyor, kim ne derse desin...
Cok haklisin. Ben de herkese hep pozitif seyler soylerim milletin bu fesat fesat negatif ve gereksiz elestirilerinden tiksinirim. Yapici elestiri baska kiskanclik baska. Geneli ikincisi bu tiplerinKimsenin evine , giysisine , titizliğine , pisliğine , eşyasına , açığına söz etmem . Alaya almam ,Gittiğim heryer güzel , alınan her yenî şeye güle güle kullan derim . Elbet herkes daha iyisini almak ister her zaman daha iyisi vardır , gücü ona yetmiştir . Ama evime gelen insanların evimin açıklarını bulup dile getirmelerine sinir oluyorum !! Orası öyle burası böyle ? Sana ne ? Bendemi aynısını yapmalıyım ? Gönül almak bu kadar mı kötü ! Sana evini açmış ikramda bulunmuş neden bu güzellikleri yaşamak varken , az evvel arkadaşım gitti .. Canımı sıktı . Bendemi hata var ? Neden insanlar böyle davranıyor /: nasıl davranmam lazım .
ağız tadıyla bi arkadaşlık yaptırmıyorlar valla . Sağlığımız var , çayımız kahvemiz bayrağımız özgürlüğümüz var şükür diyen yok ... Noluyor yani aka kara dedin arkadaşının moralimi bozdun ne oldu ? Nasıl bi zevkYemekteyiz, bugün ne giysem vs tarzında sırf eleştiriden ibaret materyalist içerikli programları izleyen bi toplum için olağan şeyler bunlar bence...
diyorum diyorum anlamayan anlamıyoCanim ben de senin gibi uzuluyordum artik kolayini buldum. Mesela evimle yada bir kiyafetimle ilgili bir elestiri olursa aninda halbuki ben bu tarza bayiliyorum nefis diyorumbirkac kez bunu yapinca o fesatlar catlayip susuyor bozulduğunu anladiklarinda zevkten dortkose oluyorlar. Gecen gun de sacimla ilgili kirici bir elestiri aldim ama ben bayiliyorum yeni sacima dediğimde kimse ses cikaramiyor sen de dene inan huzur bulacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?