Diyeceksin ki; Benim evime Eksik Gedik Aramaya Geleceksen Gelme Kabul etmiyorum...!! Kalkıp defolsun Gitsin!!! Arkadaşlar birbirinin eksiğini gediğini Aramazlar Birbirlerine yardımcı olurlarKimsenin evine , giysisine , titizliğine , pisliğine , eşyasına , açığına söz etmem . Alaya almam ,Gittiğim heryer güzel , alınan her yenî şeye güle güle kullan derim . Elbet herkes daha iyisini almak ister her zaman daha iyisi vardır , gücü ona yetmiştir . Ama evime gelen insanların evimin açıklarını bulup dile getirmelerine sinir oluyorum !! Orası öyle burası böyle ? Sana ne ? Bendemi aynısını yapmalıyım ? Gönül almak bu kadar mı kötü ! Sana evini açmış ikramda bulunmuş neden bu güzellikleri yaşamak varken , az evvel arkadaşım gitti .. Canımı sıktı . Bendemi hata var ? Neden insanlar böyle davranıyor /: nasıl davranmam lazım .
Daha beterlerini yasadim yasiyorum. Tablolarimin yerinden tut da minderlerime, bardaklarima kadar her seyime karisan bir arkadasim var. Hamile oldugumu ogrendigimde kosa kosa bana geldi ve 30 yasinda tedavisiz nasil hamile kaldin, bu cocuk durmaz kendini alistirma deyip gitti. Beta hcg degerimi sorup dıs gebeliktir bu dedi.hatta bugun yine aradi sakin bisey alma cocuga bak bu cocuk durmaz dedi.zaten cocuk icin henuz bir sey almadim.Folik asit sut ceviz badem alma diyor mesela abartma heyecanlanma kendini kaptirma diyor.tek dayanagi da artik gencler bile kalamazken ben tedavisiz nasil hamile kalmisim.
Aynıda ben :) bendede halı örtü süs eşyası yoktur . Ama güzel dekore ederim . Sade . 5 tane dairen olmasın ama sevdiğin koltukta otur , residance olmasın ama şehre yakın cıvıltılı kullanışlı olsun ... Pirinç yatak odası olmasın ama git mobilyacıya ufak tefek dekoralar yaptır ! Değişik bi yaşam stilim var .. Ama asla kimseye karışmam .. Onu çağırma bunu çağırma çokkk yanlız kaldım be elune /:Sırf bu yüzden yakın görüştüğümüz bir iki kişi dışında, bir allahın kulunu eve davet etmem.
Dantel,örtü, biblo ve her yeri kaplayan halı sevmem. Gereksiz eşya sevmem. Evim uzay gemilerine benziyor.
Şimdi falanca biri var, sürekli ısrarda " birbirimize gidip gelelim "diye. Ben biliyorum huyunu, bu akşam bana gelecek "cınım ya süper evin var." deyip, ertesi gün sağda solda "Elune'un evinde halı yok, örtü yok. Ay parkeye bastık, kucucuk halı atmıs oraya keh keh." Dedikodu malzemesi yapacak beni.
Ya da kalkıp bana " bu televizyona bir örtü ataydın da tozlanmayaydı" falan diyecek, asabım bozulacak
İnsan içerliyor ne kadar amaaan desede. Çağırma boşver.
Ay ne kadar zevksiz olursan ol, orası senin evin yahu. Ona mı kalmış evin dekorasyonunu irdelemek.
Bunun uslubü nasıl ? Ben deyince hemen kırıcı geçimsiz ilan ediliyorum . Susuncada çıldırtıyorlar . Takmiyim diyorum bi yere kadar .Bazı şeyleri cok fazla içine atmak iyi değil. Zaten insanların pisliğini gördükçe sen de anladıkları dilden konusuyorsun bir süre sonra. Evi beğenmez düzgün şekilde dile getirir tamam ama kırıcı oluyorsa orda dursun, durduracaksın.
Hayat insanların beğenilerini, eleştirilerini çekmekle geçmez. Bir yapar iki yapar üçüncüde ağzını payını vereceksin. Senin evinin derdi ona mı düştü?
Daha beterlerini yasadim yasiyorum. Tablolarimin yerinden tut da minderlerime, bardaklarima kadar her seyime karisan bir arkadasim var. Hamile oldugumu ogrendigimde kosa kosa bana geldi ve 30 yasinda tedavisiz nasil hamile kaldin, bu cocuk durmaz kendini alistirma deyip gitti. Beta hcg degerimi sorup dıs gebeliktir bu dedi.hatta bugun yine aradi sakin bisey alma cocuga bak bu cocuk durmaz dedi.zaten cocuk icin henuz bir sey almadim.Folik asit sut ceviz badem alma diyor mesela abartma heyecanlanma kendini kaptirma diyor.tek dayanagi da artik gencler bile kalamazken bena tedavisiz nasil hamile kalmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?