Kendimi saldım toparlanamıyorum

hadi bakalım inşallah. sen bakımlı ol. başardım de. bana da ilham olsun

yaa aynı şeyler. 3 ay memede olma, kucakta ev gezme. şimdi evin karıştırılmadık köşesinin kalmaması...
siz de şey var dimi bir de... tutturma...
ağlama kendini yerden yere atma
istediği şey alınmazsa yapılmazsa ağlama krizleri...
gerçekten zor..
asla yalnız oynamıyor mesela. belki haftanın 1 gününün 5 dksı kendi oynuyordur. hep oyun yeni aktivite istiyor. hafta sonu resmen maraton bana. aktivite buluyorum 5 dk sonra ilgisi dağılıyor sıkılıyor. hoop yenisini bul. o da 5 dk. tüm hafta sonum böyle.
gece uyanmalar sürüyor.
memeyi kestim. yatarken süt içiyor bir tek ama nedense gece kalkıyor. beslenmeyi kes kalkmaz dediler. suya kalkıyor gecede 3-4 kez. öyle böyle su içmek değil gecede 160 ml su içiyor. (susamaktan öte birşeyler emmek istiyor gibi geliyor. o kadar susamış olamaz çünkü eminim. ve emzik de kullanıyor) vermezsen uyanıp ağlıyor oturuyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
kesinlikle çok yorgunum.
Allah sağlıklı evlat nasip etti çok şükür. ama gerçekten yorucu bir durum. sadece süreç geçsin istiyorum. pandemi de zaten üstüne cila oldu. sağlığımız bozulmadan, sevdiklerimize zarar gelmeden atlatalım şu yılları istiyorum sadece. sanırım ileride sorarlarsa asla 2020lere dönmek istemem derim.

Ben de ayniyim kuaföre gitmeye cok korkuyorum. Nasil olsa karantinadayim diye diyet de yapmıyorum kilolar hep kaldi doğumdan sonra. Bebeğim 7 aylık oldu, annem falan da yok yarım gün yardımcı geliyor, yardımcı abla gelmese hicbir is yapamam herhalde...
Yani zor maalesef karantina olayları da iyice hayattan sogutuyor

Ben de sizin gibiydim. Hala sizin gibiyim düşündüm de Ama saçımı falan boyarım kendim, keserim. Kaş, bıyık kendim alırdım zaten. Hala pijamalı takılırım ama yeni pijama takımları aldım onları giyiyorum. Banyo 2 günde bir yapıyorum. Eskiden banyo çok zordu. Zor bir çocuğum var wcye bile gidemiyordum. Spor yapıyorum. 12 kg falan verdim. Benimki 26 aylık ama şu an.

Canım yavaş yavaş artik biseyler yapmaya çalış
Ilk olarak pijamadan kurtul yarın bir maske, bi sonraki gün saçını fönle yada maşa her ne istiyorsan sonra manikür vs hepsini birden yapma zaten zor gelir
Her gün veya 2 günde bir kendine dair birsey yap zaten bir zaman sonra alışkanlık olur...

Benim bebe de 21 aylık çok hareketli tv ünitesine, koltuk tepelerine çıkıp atlıyor heryere tırmanıyor yemek masasına kadar çıkıp tepiniyor beş dk oturtmuyor beni. İlk bir yaş ne uykumuz vardı ne bisey ama hic salmadım kendimi. Bekarkende çok severdim bakım günleri yapmayı. Evde pijamayla gezmeyi hic sevmem belkide o yüzden fazla yayılma hissi gelmez bana. Yemeklerimi oğlum uyurken aksamları yapıyorum. Çalıştığım halde spora inerim yarım saat inemiyorsam evde yaparım. Bir ara bunların hepsini bırakmıştım yapmadıkça iyice salmıştım ve sabahları çok zor uyanır olmuştum dinç hissetmiyordum. Özellikle sağlıklı beslenmeye geçip öğünlerimi düzenli tüketince daha enerjik olduğumu farketrim son bir senedir bu şekilde besleniyorum. Bir yerlerden başlayın bence yavaş yavaş önce kuaföre önlemlerinizi alıp değişim yapın sonra kıyafet olayını çözün. En azından tayt tişört giyin pijama giymeyin. 21 gün zor kısım sonra tamamen alışıyor insan. Eşiniz yardımcı oluyor mu bilmiyorum ama Bebeğin sorumluluğunu tek başınıza üstlenmeyin gece beslenmesi varsa azaltın eşinizde kalkıp baksın ağlayınca.

Evet kendi kendine oynamıyorve sıkılıyor aynı oyundan hep değişiklik istiyor
Benim de tüm günüm sadece onunla geçiyor
Dün baktım mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyor yani çok değişik yaramazlık fikirleri var
Sizinki kız mi erkek mi
Benimki kız

erkek benimki... ama sizin yazdıklarınızdan erkek-kız farketmiyormuş onu anladım =) Allah kolaylık versin bize ve bizim gibi hareketli çocuklara sahip olanlara

Allah yardimcimiz olsun

Benim anlamadığım artık kız çocukları yaramazlikta erkekleri geçmiş durumda.

Gaza geldim süslendim şimdi biraz saclarima fön çekerken oyun oynamaya başladık kızımla rahat bırakmadı mandallari sacima taktı saclarimda mandal dolu
Eşim anahtarini evde unutmuş otomatigimiz bozulmuş anahtari at dedi acele ettim unuttum sen kafada o mandallarla çık balkona rezil oldum
Bide 5. Kattan bagiriyorum atiyorum tut diye millet hep gördü yaa deli demişlerdir kesin

Hahajajajaj olur öyle ya yapcak birsey yok alışacaksın bir kac yıl böyle

2 çocuğum var kendime ayırdığım tek zamanım duş almak ve saçlarımı toplamak dısarda tesettürlüyüm ve alıştım artık evde saçlarımı bile hiç açmıyorum makyaj yapmayalı seneler oldu neredeyse dısardan bakınca çok kötü bir durum aslında ama nasıl olduysa alışmışım saçlarımı ble açmak gelmiyor içimden bunun çözümü varsa biride bana el atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…