- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi Oyuncakbebek
-
hadi bakalım inşallah. sen bakımlı ol. başardım de. bana da ilham olsunAyneeennn bende belirledim 2 kazak bi siyah tayt çevirip cevirip onu giyiniyorum
Yaa aglanicak halime gülüyorum şuan ama çok haklısın.
Yeniyil da kendimi baştan yaratacagim diye plan yaptim ve 2021 e inşallah şık ve bakımlı giriş yapmayı düşünüyorum
Okhadi bakalım inşallah. sen bakımlı ol. başardım de. bana da ilham olsun
yaa aynı şeyler. 3 ay memede olma, kucakta ev gezme. şimdi evin karıştırılmadık köşesinin kalmaması...Evet diyorlar
Gözüyle gördüğü halde başta annem diyor
Ama ikinci de böyle olursa ben sağlıklı bir anne olamam
Şimdiden bitiğim
Vücudumda ağrımayan yerim yok
19 aylık oldu hala kucakta uyuyor ev gezerek öyle zor ki
Valla uslu sakin huylu bebek olsa 10 tane de büyür
Ben zaten 10 bebeğe bakmış gibi hissediyorum kendimi .
3 ay memede yaşadı zaten evin balkonuna bahçeye çıkamıyordum
Bazı arkadaslarım bebek arabasına koy çıkar diyordu çıkıyorduk ama nasıp ağlama
Araba bi kolda bebek diğer kolda dönüyorduk
Eşimle bir iki kere yemeğe gittik
Ama hiç huzur vermedi
Birimiz aldı kucağına gezdirdi diğerimiz yemek yedi
Biz eşimle evde de çok sevgi dolu bağlı bir çifttik
Bebeğimiz böyle zor olunca çok koptuk
Zate en büyük korkum da bu idi bu bakımdan çocuk senelerce hiç düşünmedim
Eşimle kedi gibi kıvrılır salonda film izlerdik
Birbirimize güzel sözler hediyeler
Gezerdik
Özlerdik
Eşim haftasonu sana çok alışıyorum
İşe gidince özlüyorum derdi
Şimdi yatarken ben yatıyorum. Bile demediğim oluyor çünkü bebeği uyuyunca yatak odasından salona gelecek halim kalmıyor
Ben de ayniyim kuaföre gitmeye cok korkuyorum. Nasil olsa karantinadayim diye diyet de yapmıyorum kilolar hep kaldi doğumdan sonra. Bebeğim 7 aylık oldu, annem falan da yok yarım gün yardımcı geliyor, yardımcı abla gelmese hicbir is yapamam herhalde...Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorumne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Ben de sizin gibiydim. Hala sizin gibiyim düşündüm deDoğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorumne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Sorun da o ya işte okuduğumdan bu korkumben çocuk düşünen herkese kk'da çocukla ilgili problemlerin yazıldığı kısımların okutulmasını öneriyorum
Evet kendi kendine oynamıyoryaa aynı şeyler. 3 ay memede olma, kucakta ev gezme. şimdi evin karıştırılmadık köşesinin kalmaması...
siz de şey var dimi bir de... tutturma...
ağlama kendini yerden yere atma
istediği şey alınmazsa yapılmazsa ağlama krizleri...
gerçekten zor..
asla yalnız oynamıyor mesela. belki haftanın 1 gününün 5 dksı kendi oynuyordur. hep oyun yeni aktivite istiyor. hafta sonu resmen maraton bana. aktivite buluyorum 5 dk sonra ilgisi dağılıyor sıkılıyor. hoop yenisini bul. o da 5 dk. tüm hafta sonum böyle.
gece uyanmalar sürüyor.
memeyi kestim. yatarken süt içiyor bir tek ama nedense gece kalkıyor. beslenmeyi kes kalkmaz dediler. suya kalkıyor gecede 3-4 kez. öyle böyle su içmek değil gecede 160 ml su içiyor. (susamaktan öte birşeyler emmek istiyor gibi geliyor. o kadar susamış olamaz çünkü eminim. ve emzik de kullanıyor) vermezsen uyanıp ağlıyor oturuyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
kesinlikle çok yorgunum.
Allah sağlıklı evlat nasip etti çok şükür. ama gerçekten yorucu bir durum. sadece süreç geçsin istiyorum. pandemi de zaten üstüne cila oldu. sağlığımız bozulmadan, sevdiklerimize zarar gelmeden atlatalım şu yılları istiyorum sadece. sanırım ileride sorarlarsa asla 2020lere dönmek istemem derim.
erkek benimki... ama sizin yazdıklarınızdan erkek-kız farketmiyormuş onu anladım =) Allah kolaylık versin bize ve bizim gibi hareketli çocuklara sahip olanlaraEvet kendi kendine oynamıyorve sıkılıyor aynı oyundan hep değişiklik istiyor
Benim de tüm günüm sadece onunla geçiyor
Dün baktım mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyoryani çok değişik yaramazlık fikirleri var
Sizinki kız mi erkek mi
Benimki kız
Allah yardimcimiz olsunBen de ayniyim kuaföre gitmeye cok korkuyorum. Nasil olsa karantinadayim diye diyet de yapmıyorum kilolar hep kaldi doğumdan sonra. Bebeğim 7 aylık oldu, annem falan da yok yarım gün yardımcı geliyor, yardımcı abla gelmese hicbir is yapamam herhalde...
Yani zor maalesef karantina olayları da iyice hayattan sogutuyor
Benim anlamadığım artık kız çocukları yaramazlikta erkekleri geçmiş durumda.Evet kendi kendine oynamıyorve sıkılıyor aynı oyundan hep değişiklik istiyor
Benim de tüm günüm sadece onunla geçiyor
Dün baktım mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyoryani çok değişik yaramazlık fikirleri var
Sizinki kız mi erkek mi
Benimki kız
Benim çocuksuz halim bu. Bir tek işe giderken özeniyorum. Allahtan işe gidiyorum yani.
Bir de çocuğum olsa ne hale gelirim kim bilirrr of
Gaza geldim süslendim şimdi biraz saclarima fön çekerken oyun oynamaya başladık kızımla rahat bırakmadı mandallari sacima taktı saclarimda mandal doluCanım yavaş yavaş artik biseyler yapmaya çalış
Ilk olarak pijamadan kurtulyarın bir maske, bi sonraki gün saçını fönle yada maşa her ne istiyorsan sonra manikür vs hepsini birden yapma zaten zor gelir
Her gün veya 2 günde bir kendine dair birsey yap zaten bir zaman sonra alışkanlık olur...
Amin her gün dua ediyorum zaten "Allahım işimi kolaylaştır "diye...Allah yardimcimiz olsun
Hahajajajaj olur öyle ya yapcak birsey yok alışacaksın bir kac yıl böyleGaza geldim süslendim şimdi biraz saclarima fön çekerken oyun oynamaya başladık kızımla rahat bırakmadı mandallari sacima taktı saclarimda mandal dolu
Eşim anahtarini evde unutmuş otomatigimiz bozulmuş anahtari at dedi acele ettim unuttum sen kafada o mandallarla çık balkona rezil oldum
Bide 5. Kattan bagiriyorum atiyorum tut diye millet hep gördü yaa deli demişlerdir kesin
B12 eksikliği depresyon ve halsizlik yapar. Elde ayakta uyuşma ya da kulakta nabız atıöı sesi de yapıyor.B12 eksikliği vardı zaten 3 ay önce iğne vermisti doktor ama en son kesti iğneyi daha vermedi. Acaba ondan mi oluyor yine gitmem lazım hastanelere gitmekte bi sorun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?