- 14 Aralık 2020
- 228
- 250
- 18
- Konu Sahibi Oyuncakbebek
-
Evet bi doktordan başlayıp sonra soluğu kuaförde almalıyım biran önceBende öyleyim 18 aylık çocuğum var tekim. Eşim bide hastanede çalışıyor. Sürekli nöbete gidiyor o da yorgun bende gece uyanmalar derken kendimi saldım bierkuaföre gidiyim desem virüsten gidemyrm yoksa bir fon bana çok iyi gelecek benim saçım pırasa gibi evde topuz yapyrm surekli açık gezemem kendim duzlestiremicek kdr çok ve kalın. Ve vitaminsiz kaldım şekerim düşüyormuş. Sizden ricam vitamin takviyesi alın ben o hatayı yaptım yorgunluk uykusuzluk en son vücut hasta dusuyor
devit 3 damla mi kullaniyorsunuzD vit eksik olabilir. Bende oyleydi. Resmen bitmis, ölmek istiyordum mutsuzluktan. Donem dönem hala olur. Duzenli almadigim zamanlar anlarim ki yine d vit eksikliğim var.
Valla ben bebek filan yok ama giydiklerime ozenmiyorum bende .Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorumne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Sabah kalkıp hemen saçını makyajini yapıp gün boyu öyle kalan kadınlara bayılıyorum nasıl üşenmiyolar yaaValla ben bebek filan yok ama giydiklerime ozenmiyorum bende .
Makyajla oturacak halimde yok. Senden aşağı kalır yanım yok
Tek yaptığım kremlenmek koku sürünmek
Bu konu hakkinda konu açmıştım okuyabilirsinizVajinismus değil misiniz? Çocuk nasıl oldu?
Aynı ablam o kadındı işte .Sabah kalkıp hemen saçını makyajini yapıp gün boyu öyle kalan kadınlara bayılıyorum nasıl üşenmiyolar yaa
İnanmıyorumAynı ablam o kadındı işte .
Kafayı yiyodum nereye gidiyoruz diye.
Ama noldu ahlaksız kocası hep aldatmis meger
Bide diyor ki lanet kaya cilingirogluİnanmıyorumbak işte onunda şansı kocası karaktersizmiş demek.
Örnek hülya Avşar ne güzel kadın kaya gitti daha cirkinini aldı
Gerçekler vallaÇok güldüm yazdıklarına çok yaşa emi
Aynı ben yaaGerçekler valla
Ben bekarken çok atıp tutardım
Spor ayakkabı giyen kadın mi olur derdim
Benim ayakkabılar hep ince topuktu
Ojesiz asla dışarı çıkmazdım asla ama
En kötü ofiste sürerdim
Ofiste yedek kıyafetim bile olurdu
Şimdi bazen pislense bile çıkarmıyorum nasılsa 10 dak snr yine kirlenecek diyorum
Bebek benden daha temiz giyiniyor öyle diyeyim sana .
Ama bu bebeğin uslu olması ile de alakalı bence
Benimki haydut çok fena
İnsanda kafa beyin bırakmıyor
Evet teyzesi ama olsun o sağlıklı oksunda varsın olsun ben hep yorulayim annelik bunu gerektirirAnnenizi dinleyin ve bir günü kendinize ayırın, önleminizi alıp kuaföre gidin. Moral olarakta size çok iyi gelecektir.
O minik kuzuyu çok öpüyorum annesi,sizi çok yoruyo
Benimki memeyi 12. Ci ayında bıraktı kendi kendine. Galiba 15 ay en yaramaz zamanları. Geçenlerde babasının telefonunu almış mutfak cekmecesinden çıktı arıyoruz arıyoruz yok calsirinca derinden bi ses iyiki sesi acıkmış yoksa bulamazdik heralde15 aylık bebeğe büyümüş diyenlere hayret ettim cidden
15 aylik bebek annesinin paçasına yapışır ağlar
Bazen kucak ister bazen meme ister , ilgi hep onda olsun ister
Sen odadan çıkma başka birsey ile ilgilenme ister
Poposu hala bezlidir
Her yemeği kendi basına yiyemez
Üstünü değiştirirken altını bezlerken hep sıkıntı cıkarır
Kendi kendine uyumaz
Uyutmak için çaba ister
Gece 88 kere uyanıp meme ister
sanki 4-5 yaşında çocuk da büyümüş artık diyenler olmuş
Benim bebeğim hiç uslu olmadıBenimki memeyi 12. Ci ayında bıraktı kendi kendine. Galiba 15 ay en yaramaz zamanları. Geçenlerde babasının telefonunu almış mutfak cekmecesinden çıktı arıyoruz arıyoruz yok calsirinca derinden bi ses iyiki sesi acıkmış yoksa bulamazdik heraldedaha neler neler valla 4-5 aylıkken yaptığım tek şey emzirip uyutmakti oda zaten emip uyuyodu uslu uslu
Size simdi yap yap 2.yi de yap kardes olmadan olmaz diyecekler. Cunku kimse anlamaz neler yasadiginizi. Biz kac tane buyuttuk diyecekler.Benim bebeğim hiç uslu olmadı
Doğduğundan beri 15 aya kadar hep ağladı
Öyle emzirip hiç yatıramadim yerine
15 ay kucakta ev gezdik
Son 3 aydın kucaktan indi ama heryeri talan ediyor tabi ben de peşinde bitik haldeyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?