Kendimi saldım toparlanamıyorum

Evet annem benden daha bakımlı süslü püslü hiç gelemez öyle şeylere

Çok güldüm yazdıklarına çok yaşa emi

Neyseki işe giderken bakiyormuşsunuz kendinize oda yeter

Zaten şu virüs den yaşama sevincim bile kalmadi valla bi kurtulsak

önce gerekli tahlilleri yaptırın , takviye vs isteyin doktordan
Sonrasında fizyolojik bir sorun yoksa sorun psikolojiktir.
Kafanızı dağıtın , diyet listesi hazırlayın , kuaföre gidin vs vs

Ayyy çocuk yapmaktan çok korkar hale geldimmm ben evlenmeden bunun derdine düştüm yaaa çok zorrr dimiii
Evet zor ama çocuk bambaşka bişey Allah'ım herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin Benim haricimde evimizde sorun yok çok şükür. Bide kişiden kişiye farklıdır tabi sen illa evlenince öyle olacak değilsin ya

Benim çocuğum yok ben de öyleydim aylar sonra kaşlarımı aldırmaya gittim Allahım böyle bi değişim olamaz dönüm noktası oldu resmen aynaya sürekli bakmalar saç baş düzeltmeler evde şıkır şıkır giyinmeler eyelinerlar falan eşim diyo ki nereye gittin bugün hiiçç evdeydim ne bu hal bakmayayım mı kendime olum bi kaş yani herşeyim değişti resmen

15 aylıkmış bebeğiniz baya büyümüş kısa aralıklarla anneniz baksın sizde özbakımınızı yapın.Yoksa daha çok salıyor insan.Bir toparlanın kendinize gelin bence
Annemide zırt pırt çağırmak istemiyorum virüs var diye 40 dk mesafe var aramizda metrobüsler de kadın perişan olmasın benim için

benim çocuğum şu an yok ama bebeğiniz 15 aylık olmuş epey büyümüş. annennizden de bu teklif geldiyse bence gidin çünkü insanın yattıkça yatası gibi kendini saldıkça salası gelir. eğer bir adım atarsanız kendinizi daha iyi hissedip devam edeceksiniz

Yaaa bide o var bakincada kendine "ne hayırdır düğüne mi gidiyosun" falan ama ne olursa olsun öyle deselerde tabi her erkek hanımının bakımlı olmasini ister işte bunuda hep düşünüyorum

Evet bir kuaföre gitmek bile bayanlar için bi terapi saç boyatmak mesela

Yaaa bide o var bakincada kendine "ne hayırdır düğüne mi gidiyosun" falan ama ne olursa olsun öyle deselerde tabi her erkek hanımının bakımlı olmasini ister işte bunuda hep düşünüyorum
Ya öyle diyo ama kızarak değil bu ne hal falan derken gülüyo erkekler karşılarında bakımlı kadın istiyo tamam eyvallah ama yani sen kucağına bi bebek vermişsin biraz salaş olmuşsun çok mu çokta salma eşin veya bi başkası için de değil kendin için kendini iyi hissetmek adına ben eyelinerı veya giyinmeyi eşim için değil kendim için yaptım kaşımı aldırdım ya büyük değişim bebeğin de öyle onlar da bakma küçük ama üç buçuklar güzelden anlıyolar onun bile hoşuna gider kendine baksan

Tabi akılları erince çocukların bile dikkatini çekiyor. Benim 2.ci sinifa giden kuzenim var. Halam okuldan almaya gitmis demişki Anne neden gözlerine kalem çekmedin bugün

Maalesef ben de tamam çok salmadım da iş yapmıyorum ki. Çaktırmamaya çalışıyorum ama utanıyorum kendimden. 1 yaşında olduk çok şükür ama kolumu kaldıramıyorım desem tövbe tövbe. Bence böyle kişiler çok yoktur ya

Valla bugün bi evi süpürdüm yemek yaptim okadar dahada yok

Bende öyleyim 18 aylık çocuğum var tekim. Eşim bide hastanede çalışıyor. Sürekli nöbete gidiyor o da yorgun bende gece uyanmalar derken kendimi saldım bierkuaföre gidiyim desem virüsten gidemyrm yoksa bir fon bana çok iyi gelecek benim saçım pırasa gibi evde topuz yapyrm surekli açık gezemem kendim duzlestiremicek kdr çok ve kalın. Ve vitaminsiz kaldım şekerim düşüyormuş. Sizden ricam vitamin takviyesi alın ben o hatayı yaptım yorgunluk uykusuzluk en son vücut hasta dusuyor

Ayyy çocuk yapmaktan çok korkar hale geldimmm ben evlenmeden bunun derdine düştüm yaaa çok zorrr dimiii
Asla öyle düşünmeyin. Allah kolaylık verir, dert etmeyin sakın
Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…