- 14 Aralık 2020
- 228
- 250
- 18
- Konu Sahibi Oyuncakbebek
-
15 aylıkBebeğiniz kaç aylık oldu annesi?
epey de büyümüş, yani ilk bebekliğini atlatmış en azından :)15 aylık
Evet insan kendine baktıkça kendiyle barışık oluyor. Dışarıda bile ona göre muamele görüyorsunuz bakımlı güzel olan birine insanlarin davranışları daha farklı oluyor.epey de büyümüş, yani ilk bebekliğini atlatmış en azından :)
madem annenizden de bu teklif geldi, gidin bi kuaföre saç baş tam bakımınızı yaptırın zaten bununla size bi heves gelecektir eminim
sonrasında da kilo vermek için kendinizi adapte edin lütfen
kendinize baktıkça mutlu olacaksınız emin olun
B12 eksikliği vardı zaten 3 ay önce iğne vermisti doktor ama en son kesti iğneyi daha vermedi. Acaba ondan mi oluyor yine gitmem lazım hastanelere gitmekte bi sorun...bu kolum kalkmiyorun sebebini bulmak lazim once.
Vitamin eksikliginiz olabilir.
Ben kisin d vitamini almazsam yataktan cikacak enerjiyi bulamam ornegin.
bir de ben yattikca yatan biriyimdir. o yuzden duzenli spor da beni cok etkiler. Gunluk yaptigim yarim saatlik spor bile beni motive eder, o hic bir sey yapmama halimi atar uzerimden.
B12 eksikliği vardı zaten 3 ay önce iğne vermisti doktor ama en son kesti iğneyi daha vermedi. Acaba ondan mi oluyor yine gitmem lazım hastanelere gitmekte bi sorun...
Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorumne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Oo bu büyümüş annesi bebeklikten çıkmış :) artık kendine bakmanın zamanı gelmiş, geçiyor. Ben yazınızdan 3,4 aylık heralde dedim.15 aylık
Bebeğim 19 aylık olacak ben de senin gibiyimDoğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorumne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Aynen mutsuz bitkin bi çare gibiD vit eksik olabilir. Bende oyleydi. Resmen bitmis, ölmek istiyordum mutsuzluktan. Donem dönem hala olur. Duzenli almadigim zamanlar anlarim ki yine d vit eksikliğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?