kendimi sevemiyorum

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
aranızda psikolog varmı gerçi neye faydası varki hayat şartları değişmeden mutluluk imkansız bana doktora gittim geçen hafta üzüntülüyüm geçmiyor dedim lustral verdi yolladı biliyorum o hapı sağlık ocağı bile şeker niyetine verio. tedavisi beynimi uyuşturmak başka çaresi yok çünkü şartlar değişmiyor.
ben bi sigorta şirketince çalışıyorum bu firmaya girebilmek için zamanında çok uğraştım olduğum bölümde yanımda bir bayan arkadaşım var oda beni hiç sevmiyor çünkü o çok disiplinli bense biraz gevşeğim yalan değil sürekli laf sokuyor cünkü kendisi mükemmel ben salak. ve ayrıca departman full erkek ve bana 27 yaşında bekar oduğum için her fırsatta alay ediyorlar. (bu zaten evde kaldı, olsun kız belki koca bulursun, koca bulamadın bi türlü)
işim gereği yalnız yaşıyorum iş ev iş ev arkadaş edinemiyorum yakın samımı dostlarım yokmu var ama benden hep uzakta evlenenlerde hep uzağa evlendı ben tek kaldım hafta sonları ailemin yanına gidiyorum o kadacık...
face yi kapattım artık çünkü cok mal diyebilecğim 3 kruşluk insanlar varki okuduğu okulu bile bitirememiş ailesine bitirdim diye yalan söyleyip evlenenler onların mutluluk pozları delirmek üzereyim.

ben ne yaptım diyorum Allahım sana ne yaptım bana mutluluğu çok görüyorsun gönlüme göre evlenebileceğim bi adam olsa çevresi geniş olsa bende onun arkadaş cevresi arkadaşlarının eşleri ile arkadaş olsam.. birbirimize gidip gelsek aksam programları yapsak yaşayıp gitsem bi şekilde ne olurdu. benim hayatım hep böylemi devam edicek işe git yan masa arkadaşının suratını çek diğer arkadaşlarına alay konusu ol eve gel yemek yap ye yat

Evli olmadığınız için mi yoksa arkadaşlarınız terbiyesizce sizi aşağıladığı için mi üzülüyorsunuz? Siz bir bireysiniz,onların seviyesine inin demiyorum ama okumuş insansınız siz de lafınızı esirgemeyin.Tatil günlerinde topluca yapılan organizasyonlar olur,yürüyüş grubu vs onlara dahil olmayı deneyin.Ortada suç yok siz kendinizi suçluyorsunuz ama ne için?

toplu organizasyonlara katılmayı düşündüm arkadaşım yok dedimki tek katılayım ozamanda iş arkadaşlarım koca bulamadığım için o tarz faaliyetlere katıldığımı düşünüp alay ediyolar biraz gerikafalılar

Senin derdin sanırım milletin ağzına çok bakman ve emin ol izin verdikçe daha da çok konuşacaklar.Haddini bil demek çok zor değil.Bir kere söyleyince faydasını da göreceksin.

dertleşebileceğim biri olmasını isterdim bayan iş arakadaşımın ama beni sevmiyor ben ona göre tembelim kendisi mükemmel ve bayan panik benim rahatlığım ona batıyor

Ozaman başta kendini sevmekten başla
Yani yaşınız daha 27 çok normal bekar olmanız,
En ideal yaş işte bakış açınız olsun değerlendirmeniz olsun,
İŞiniz gücünüzde var bence şu kulaktan dolma laflara takılmamakla başlayın kulak ardı edin duymayın,
Konuşan konuştuğu ile kalsın dursun,herkesin kendi terbiyesi

mesala özgürlük konusu açıldı tam 10 sn önce hemen biri laf soktu bana E** de özgür ne olmuş bak başımı bağlasalar diye bakıyo dedi bende gözlerimi çevirdim sadece cvp bile vermedim

dertleşebileceğim biri olmasını isterdim bayan iş arakadaşımın ama beni sevmiyor ben ona göre tembelim kendisi mükemmel ve bayan panik benim rahatlığım ona batıyor
Ben de çok rahatım ama bunun sebebi kendime olan güvenim,güvensizliğim değil.Takılma sen de o kadına.Cidden mecbur değilsin.Bu yaşa kadar hiç mi kimse olmadı arkadaşın ,sevgilin vs ?
Kadın tüm egosunu sende tatmin ediyor sen de ona inanıp dertleniyorsun,yazık kendine.

senin hayatına imrenmediğini nerden biliyorsun.bende panik tez canlı işimi en iyisi yapmaya çalışan ve yatağa yattığımda gerim gerim gerilen sabah kalktığımda gergin kalkan biriyim ve bende aynı odadaki rahat relaks ve bekar olan arkadaşıma imrenerek bakıyorum.onun gibi olmaya çalışıyorum onun haberi yok.ve çok rahat olduğu için kzııyorum ona.bide ooh bekar stressiz çolk yokj çocuk yok rahat olur tabi diyorum.

bayan yeni evli benden 2 yaş küçük ama daha tecrübeli yalan değil okulunu bitirir bitirmez bu ile başlamış benim daha yeni 1 yıl oldu ben tam 3 sene işsiz gezdim ufak tefek yerlerde çalıştım artı tualet temizliği çay servisi yaptım gocunmuyorum ben çabaladım çünkü ailem bana destek olabilecek durumda değildi kendi yağlarında ancak kavruluyorlar.

erkek arkadaşımda oldu 3 yıl sürdü ama kurtulmaya çalıştım ondan sadece kurtulmaya çalıştım cunku şiddet görüyordum polise bile gitmeye kalktım o hikayemi anlatmaya kalksam ağlarsın halime aslında o iyi bi adam olsayfı biz çoktan evlenmiştik ben bahsızım kabul ediyorum bir insanda şans olacak önce

geçmiş olsun öncelikle.... neden geçmiş olsun diyorum... çünkü uzun süre mutsuz olmak mutlu olamayacağını düşünmek bir hastalıktır... önce bunu kabul etmen gerekiyor...

yani depresyon da bir hastalıktır ve ilacı antidepresandır.. kendi kendine yenen vardır değişik ortamlarda girip unutabilen vardır . kendine hobi edinip spora verip atlatanlar vardır...

yapabiliyosan önce bunlarla başla ...

bir hobi edinmek eğitim kurslarına katılmak spor salonuna üye olup spor yapmak seni rahatlatabilir ...

çünkü bu aktiviteler beyinde dopamin (mutluluk hormonu ) salgılar ve yavaş yavaş kasvetli düşüncelerden kurtulursun...

ama ileri derecedeyse ve bu aktiviteler de seni memnun ve mutlu edemiyorsa dopamin salınımı tamamen durmuştur... ve çaresi düzenli sistemli ve en az 8-12 ay olacak şekilde antidepresan kullanımıdır...

Hayat için aldığın kriterlerin bu olmamalı,bakış açını değiştirmezsen ömür boyu böyle hissedeceksin.

peki lustral iyi bir hapmı benim kendimi ifade etme sorunum var bu yüzden zaten cok yalnızım ya. ifade edemediğimi düşünüyorum doktara cunku gülme krizi tuttu beni orda ciddi olamadım oda ba bi lustral verdi gitti

önce kendini mutlu etki mutlu bir evliliğin olsun bir kadının en güzel yaşı 30 lu yaştır. geç kaldım diye düşünüp kendini sitrese sokma .. bakım yap spor yap sağlıklı beslen sonra seyret peşinde koşanları :)))

birde yaşadığım yere en yakın sosyal faaliyet 40 dk uzaklıkta ben nasıl mutlu olayım

peki lustral iyi bir hapmı benim kendimi ifade etme sorunum var bu yüzden zaten cok yalnızım ya. ifade edemediğimi düşünüyorum doktara cunku gülme krizi tuttu beni orda ciddi olamadım oda ba bi lustral verdi gitti

çünkü sinirlerin yıpranmış .. antidepresanların çoğu iyi ve tedavi edicidir.. buna inanman lazım ki düzenli kullanasın inanmıyorsan hiç başlama ... uyuşturuyor - saf salak yapıyor gibi söylemlere çok takılmamak lazım..

yan etkiler her ilaçta vardır...
saç döküyor diye kanser hastası kemoterapi görmeyecem diyebilir mi .. bunun gibi düşün... ilerlemiş depresyonu başka türlü yenebilen varsa söylesin ben pek şahit olmadım. ama antidepresanla iyileşen çok kişi tanıyorum ... başta kendim....

mesala özgürlük konusu açıldı tam 10 sn önce hemen biri laf soktu bana E** de özgür ne olmuş bak başımı bağlasalar diye bakıyo dedi bende gözlerimi çevirdim sadece cvp bile vermedim
siz evlenmek isteyip evlenmemiş imajı yapıyorsunuz da o yüzden demek ki.siz rahat olsanız söylenenlere gülebilseniz,evlenme konusunu takmasanız bu kadar ,kimse laf edemez.

ne munasebetle......bence sorun sızde..neden mı??? bende 28ıme gırerken evlendım..bır gun olsun kımse tek laf edemedı bırak dalga gecmeyı...ınsanlara bu sınırı vermem....sınırı gecemezler...gecmeye kalkarlarsa hadlerını bıldırırım...
bumu yanı doktora gıtme sebebınız....ıstedıgınız fırmaya gırmıssınız meslegınız var....ama sız dalga gecırlar dıye hayattan soğumussunuz....garıp geldı bana....okadar dert varken su hayatta...
ınsanlara fazla yuz vermeyın dalga gecıyorlar ne demek yahu...bı tersle bakalım herkesın ıcınde bır daha gecıyorlarmı

siz evlenmek isteyip evlenmemiş imajı yapıyorsunuz da o yüzden demek ki.siz rahat olsanız söylenenlere gülebilseniz,evlenme konusunu takmasanız bu kadar ,kimse laf edemez.

o imajı yapmamak için elimden geleni yapıyorum inanın.. ama özeniyorum çeyize felan söylüyorumda internette gördüğüm bişeyi mesela sonra bitanesi bi cocugu tanıştırmaya çalıştı bende tanıştım 1 2 görüştüm çokta yakışıklı çocuk ama işte mesleği benim ailemin onaylamayacağı bi durum ben iyi kazanıorum o ise asgari ücrette ve biraz garip bi çocuk içine kapanık. olmaz dedim gelecek göremiyorum dedim. ama etkilenmiştim yakışıklı çocuktu bunuda dile getirdim fikirlerimi biliolar yani ben içimde tutamam ketum değilim ne düşünüsam söylerim insanlara bi derdim varsa herkez bilir nefret ediyorum bu huyumdan yanımda kız öyle değil burnu düşse yere almaz eğilip

sen bir psikiyatse gittiğin için ve o sana ilaç tavsiye ettiği için bunları yazıyorum ben ilaca karşı ön yargılı olma diye ...

kimse yanlış anlamasın kafasına göre ilaç öneriyor denmesin .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…