kendimi sevemiyorum

çok terslersem benimle muhatap olmuyorlar uzak duruolar ozamanda yalnız hissediyorum cunku onlardan başka kimseyi görmüyorum iş ev iş ev

sen evlenememeyi takmıssın kafana .... bunu sorun yaptığını belli ediyorsun ve bunun için senin üzerine geliyorlar. senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var cnm.

başka ortamlar edinmelisin mutlaka

milletın ağzına bakan insandan hiç haz etmem,etki altında kalan,ailemdede var,sizin gibilerle yaşamak çok zor,bır ülke gelsin,bu sana yakışmamış desın,ben yakıştırmış isem gıyerım,hiçç etkılenmem

sen evlenememeyi takmıssın kafana .... bunu sorun yaptığını belli ediyorsun ve bunun için senin üzerine geliyorlar. senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var cnm.

başka ortamlar edinmelisin mutlaka

tabiki bende evlenmek istiyorum ama korkum şu ki acaba ben cok mutsuz olduğum için mutluluk arayışımdan mı ya mutluluk evlilikte değilse ben boşanmış bi piskolojiyi hiç kaldıramam

öncelikle başkasıyla kıyaslamayın kendinizi..siz teksiniz ve özelsiniz..,ilk başta kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz..siz ne hissederseniz etrafınız da bunu görür.ben aynaya bakarım,elime yüzüme vücuduma,beğenmediğim yerlerim var mı ,mutlaka,ama baıp kendime Allahım beni ne güzel yaratmışsın,çok şükür derim..kendimi severim.yüzü ışıldıyor insanın inanın..
evet o adam olmamaış olabilir.takmayın bırakın unutun..gerçi sadece maaşı yüzünden beğendiğiniz bir adamla görüşmeyi kesmek de yanlış bana göre ..hele bir dur biraz çık gez bakalım tanı adamı..adam maaşına göre değik aklına göre seçilir bence..zeki biriyse ilerde daha çk para kazanacaktır mesela...
hayattan zevk al birazcık..kendini tanı.mesela ne yapmayı seversin,hayatta seni ne mutlu eder?en sevdiklerinden bir liste yap..
bak mesela bugün sipariş verdim ceyda düvencinin kızına yaptığı defter,günlük ne dersen adına..yeniyıl umutları var içnde ve yazacakların var...
isteklerin bekelnetilerin mutlulukların ...

tabiki bende evlenmek istiyorum ama korkum şu ki acaba ben cok mutsuz olduğum için mutluluk arayışımdan mı ya mutluluk evlilikte değilse ben boşanmış bi piskolojiyi hiç kaldıramam

işte onun için tedavi şart güzelim ...

kendimi salak ve boş bi insan olarak hissesiyorum ama yanımdaki bayan öylemi ben kk da dolaşırken o işi gücü ve müdüre yaptığı yalakalıklarla meşkul yoğun bir bayan yoğun bir iş kadını yoğun bir eş yoğun bir aşık ben mal bi kız mal gibi bir hayat

Bal gibide sizi kıskanıyo hepsi. Sor bakim o geri kafalılara bekar olmak için neler vermezlerdi şimdi.
Ayrıca gençsiniz ya ne evde kalması. 30 olucam hayatımdan pişman yada memnuniyetsiz değilim ama keşke şu sıralar evlenme hazırlığına girseydim diyorum ne acelem vardıysa..

bir ömür antideprasanla yaşamaya razıyım hiçbir şart düzelmezken beynimi mutlu etmeyi başaracaksa

başarır mrk etme..
1- inanman lazım
2-düzenli kullanman lazım
3-dr.kontrolünde kullanman lazım
4-uzun süre kullanman lazım
5-iyileştiğinde birden bire bırakmaman lazım
6-yan etkilerine katlanman lazım
7-sonuç : iyileşmiş olumlu düşünen problemlerle başa çıkmayı başarabilen ota b.. a takmayan mutlu bir beyin :)

ben şehir merkezine 40 dk uzaklıkta bir yerde yaşıyorum sosyal olanaklar kısıtlı bende herşeyi internetten sipariş ediyorum ben her konuda yalnızım internetten aldığım şeyi bak nasıl güzel mi diyebileceğim kımsem bile yok iş arkadaşım cok soğuk beni dışlıo

oda benim yaşadığım iş ev ve iş hayatta zor ve dediğim gibi en yakın sosyal faaliyet 40 dk uzakta bana
ama herşeye bahane bulursanız olmaz ki..iyi o zmaan mutsuz mutsuz takıln ,kendi halinize ağlayarak geçirin ömrünüzü..
gidin 40 dk ne var yahu...sanırsın 40 saat..hafta 1 gitseniz bile iyi gelir insana..
ama sizde istek kalmmaış..hep bir kurban psiklojisi..

keşke sevseler beni alay etmeseler halbuki onlarban başka kimsem yok yakınımda

öncelikler şu "hapı sağlık ocağında şeker niyetine dağıtıyorlar" sözünüzü ayıpladığımı söyleyeyim.
bahsettiğiniz ilaç sadece uzman doktorun yazabileceği bir antidepresandır ve doktora gittiyseniz talimatlarına uymanız gerekir.

disiplinli insanlar gevşek insanları sevmezler evet. ben de disiplinli çalışırım şayet ortak iş yaptığım kişi rahat davranıyorsa tepkimi veririm. daha 1 sene oldu çalışalı diyorsunuz ama 1 sene çok uzun bir zaman. şimdiye konunuzda söz sahibi olmuş olmanız lazımdı.

Arkadaş hususunda ise kimse "benim şöyle sıkıntım var, böyle derdim var" diyen insana yanaşmıyor.
çünkü dertsiz insan yok herkes ortamını bir şeylerden uzaklaşmak kafa dinlemek amaçlı oluşturuyor.
arkadaşlık elbette pek çok şeyi paylaşmak demek ama siz devamlı sorunlarla gidiyorsanız kişilerin kaçışması normal.

evliliğe gelince. bu gerçekten o kadar kafada büyütülecek bir olay değil.
çevredeki insanların size hep aynı şekilde konışması acaba sizin hadi evleneyim, evlenemiyorum, evlenmek istiyorum şeklindeki yorumlarınız olabilir mi?

mutluluk içten gelen bir duygu. dışarıdaki insanlar size bunu veremez.
siz kendiniz içsel problemlerinizi çözmek zorundasınız.

Karsindaki insanlara sizle dalga geçmesine izin veren sizsiniz.
Ne hissediyorsanin bu insanlara yansir.
Lütfen güçlü ve kendinden emin ozguvenli bi durusunuz olsun.
İnsanlarin size saygı duymasını sağlayın.
İnsanlar hakkımda evlenmek istiyor dusunurmu diye gezilere bile katilmiyomussunuz!
Şok oldum!
Siz böyle düşünüp insanlara bu hakkı verirseniz insanlarda dusunurler.
O,bu ne der diyemi dünyaya geldiniz?!
Kim ne dusunurse dusundum lütfen siz hayatınıza bakın.

Onlara neden bu kadar bağlandınız. Boşverin kimsenin kimsesi yoktur aslında Allahtan başka..
Kendinizi sevdirmeye çalşmayın, kendinizi sevin, bakın onlarda sizi nasıl seviyo görürsünüz.

kuklemo açtığın bütün konularda mutsuzsun daha öncede defalarca açmıssın

bide elektirikli pompa kullanmıssın neden acaba çok mrk ettim

Nasıl bir ailede büyüdünüz,aile baskısı var mıydı?İlk başta mutlu olmak için boşvermeyi bileceksin.Elalem ne der se de sinhadi hadi hadi hadiiiii demeyi öğreneceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…