çok terslersem benimle muhatap olmuyorlar uzak duruolar ozamanda yalnız hissediyorum cunku onlardan başka kimseyi görmüyorum iş ev iş evne munasebetle......bence sorun sızde..neden mı??? bende 28ıme gırerken evlendım..bır gun olsun kımse tek laf edemedı bırak dalga gecmeyı...ınsanlara bu sınırı vermem....sınırı gecemezler...gecmeye kalkarlarsa hadlerını bıldırırım...
bumu yanı doktora gıtme sebebınız....ıstedıgınız fırmaya gırmıssınız meslegınız var....ama sız dalga gecırlar dıye hayattan soğumussunuz....garıp geldı bana....okadar dert varken su hayatta...
ınsanlara fazla yuz vermeyın dalga gecıyorlar ne demek yahu...bı tersle bakalım herkesın ıcınde bır daha gecıyorlarmı
o imajı yapmamak için elimden geleni yapıyorum inanın.. ama özeniyorum çeyize felan söylüyorumda internette gördüğüm bişeyi mesela sonra bitanesi bi cocugu tanıştırmaya çalıştı bende tanıştım 1 2 görüştüm çokta yakışıklı çocuk ama işte mesleği benim ailemin onaylamayacağı bi durum ben iyi kazanıorum o ise asgari ücrette ve biraz garip bi çocuk içine kapanık. olmaz dedim gelecek göremiyorum dedim. ama etkilenmiştim yakışıklı çocuktu bunuda dile getirdim fikirlerimi biliolar yani ben içimde tutamam ketum değilim ne düşünüsam söylerim insanlara bi derdim varsa herkez bilir nefret ediyorum bu huyumdan yanımda kız öyle değil burnu düşse yere almaz eğilip
sen evlenememeyi takmıssın kafana .... bunu sorun yaptığını belli ediyorsun ve bunun için senin üzerine geliyorlar. senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var cnm.
başka ortamlar edinmelisin mutlaka
öncelikle başkasıyla kıyaslamayın kendinizi..siz teksiniz ve özelsiniz..,ilk başta kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz..siz ne hissederseniz etrafınız da bunu görür.ben aynaya bakarım,elime yüzüme vücuduma,beğenmediğim yerlerim var mı ,mutlaka,ama baıp kendime Allahım beni ne güzel yaratmışsın,çok şükür derim..kendimi severim.yüzü ışıldıyor insanın inanın..o imajı yapmamak için elimden geleni yapıyorum inanın.. ama özeniyorum çeyize felan söylüyorumda internette gördüğüm bişeyi mesela sonra bitanesi bi cocugu tanıştırmaya çalıştı bende tanıştım 1 2 görüştüm çokta yakışıklı çocuk ama işte mesleği benim ailemin onaylamayacağı bi durum ben iyi kazanıorum o ise asgari ücrette ve biraz garip bi çocuk içine kapanık. olmaz dedim gelecek göremiyorum dedim. ama etkilenmiştim yakışıklı çocuktu bunuda dile getirdim fikirlerimi biliolar yani ben içimde tutamam ketum değilim ne düşünüsam söylerim insanlara bi derdim varsa herkez bilir nefret ediyorum bu huyumdan yanımda kız öyle değil burnu düşse yere almaz eğilip
tabiki bende evlenmek istiyorum ama korkum şu ki acaba ben cok mutsuz olduğum için mutluluk arayışımdan mı ya mutluluk evlilikte değilse ben boşanmış bi piskolojiyi hiç kaldıramam
mutluluk evlilikte değil zaten,sevip aşık olup tutkuyla bağlanacağın adamdatabiki bende evlenmek istiyorum ama korkum şu ki acaba ben cok mutsuz olduğum için mutluluk arayışımdan mı ya mutluluk evlilikte değilse ben boşanmış bi piskolojiyi hiç kaldıramam
bir ömür antideprasanla yaşamaya razıyım hiçbir şart düzelmezken beynimi mutlu etmeyi başaracaksaişte onun için tedavi şart güzelim ...
oda benim yaşadığım iş ev ve iş hayatta zor ve dediğim gibi en yakın sosyal faaliyet 40 dk uzakta banamutluluk evlilikte değil zaten,sevip aşık olup tutkuyla bağlanacağın adamda
bir ömür antideprasanla yaşamaya razıyım hiçbir şart düzelmezken beynimi mutlu etmeyi başaracaksa
öncelikle başkasıyla kıyaslamayın kendinizi..siz teksiniz ve özelsiniz..,ilk başta kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz..siz ne hissederseniz etrafınız da bunu görür.ben aynaya bakarım,elime yüzüme vücuduma,beğenmediğim yerlerim var mı ,mutlaka,ama baıp kendime Allahım beni ne güzel yaratmışsın,çok şükür derim..kendimi severim.yüzü ışıldıyor insanın inanın..
evet o adam olmamaış olabilir.takmayın bırakın unutun..gerçi sadece maaşı yüzünden beğendiğiniz bir adamla görüşmeyi kesmek de yanlış bana göre ..hele bir dur biraz çık gez bakalım tanı adamı..adam maaşına göre değik aklına göre seçilir bence..zeki biriyse ilerde daha çk para kazanacaktır mesela...
hayattan zevk al birazcık..kendini tanı.mesela ne yapmayı seversin,hayatta seni ne mutlu eder?en sevdiklerinden bir liste yap..
bak mesela bugün sipariş verdim ceyda düvencinin kızına yaptığı defter,günlük ne dersen adına..yeniyıl umutları var içnde ve yazacakların var...
isteklerin bekelnetilerin mutlulukların ...
ama herşeye bahane bulursanız olmaz ki..iyi o zmaan mutsuz mutsuz takıln ,kendi halinize ağlayarak geçirin ömrünüzü..oda benim yaşadığım iş ev ve iş hayatta zor ve dediğim gibi en yakın sosyal faaliyet 40 dk uzakta bana
keşke sevseler beniBal gibide sizi kıskanıyo hepsi. Sor bakim o geri kafalılara bekar olmak için neler vermezlerdi şimdi.
Ayrıca gençsiniz ya ne evde kalması. 30 olucam hayatımdan pişman yada memnuniyetsiz değilim ama keşke şu sıralar evlenme hazırlığına girseydim diyorum ne acelem vardıysa..
aranızda psikolog varmıgerçi neye faydası varki hayat şartları değişmeden mutluluk imkansız bana doktora gittim geçen hafta üzüntülüyüm geçmiyor dedim lustral verdi yolladı biliyorum o hapı sağlık ocağı bile şeker niyetine verio. tedavisi beynimi uyuşturmak başka çaresi yok çünkü şartlar değişmiyor.
ben bi sigorta şirketince çalışıyorum bu firmaya girebilmek için zamanında çok uğraştım olduğum bölümde yanımda bir bayan arkadaşım var oda beni hiç sevmiyor çünkü o çok disiplinli bense biraz gevşeğim yalan değil sürekli laf sokuyor cünkü kendisi mükemmel ben salak. ve ayrıca departman full erkek ve bana 27 yaşında bekar oduğum için her fırsatta alay ediyorlar. (bu zaten evde kaldı, olsun kız belki koca bulursun, koca bulamadın bi türlü)
işim gereği yalnız yaşıyorum iş ev iş ev arkadaş edinemiyorum yakın samımı dostlarım yokmu var ama benden hep uzakta evlenenlerde hep uzağa evlendı ben tek kaldım hafta sonları ailemin yanına gidiyorum o kadacık...
face yi kapattım artık çünkü cok mal diyebilecğim 3 kruşluk insanlar varki okuduğu okulu bile bitirememiş ailesine bitirdim diye yalan söyleyip evlenenler onların mutluluk pozları delirmek üzereyim.
ben ne yaptım diyorum Allahım sana ne yaptım bana mutluluğu çok görüyorsun gönlüme göre evlenebileceğim bi adam olsa çevresi geniş olsa bende onun arkadaş cevresi arkadaşlarının eşleri ile arkadaş olsam.. birbirimize gidip gelsek aksam programları yapsak yaşayıp gitsem bi şekilde ne olurdu. benim hayatım hep böylemi devam edicek işe git yan masa arkadaşının suratını çek diğer arkadaşlarına alay konusu ol eve gel yemek yap ye yat
Onlara neden bu kadar bağlandınız. Boşverin kimsenin kimsesi yoktur aslında Allahtan başka..keşke sevseler benialay etmeseler halbuki onlarban başka kimsem yok yakınımda
keşke sevseler benialay etmeseler halbuki onlarban başka kimsem yok yakınımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?