- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Evet aynen ilerde.beni anlicak kızım biliyorum yalnis karar yalnış insan yalnış evlilikmis benim.icin şimdi daha iyi anlıyorumKavga gürültü mutsuzluk icinde büyüyen bir cocuk olacagına anne babası ayrı ama mutlu bir cocuk olarak büyüyebilir
Çok şükür kafa dengi annem.var birlikte büyütüyoruz huzurlu huzurluKavga gürültü mutsuzluk icinde büyüyen bir cocuk olacagına anne babası ayrı ama mutlu bir cocuk olarak büyüyebilir
Aynen sizin durumunuz nasıl ayrıldınız mi?cocuk var mı?Bir evlenen bir evlenmeyen pişman diye boşuna demiyolar. Belki de evlenmesen başka türlü pişman olacaktın. Bende çok pişmanım evlendiğim için. Bu his gerçekten pis. Kendimizi avutacak şeylere ihtiyacımız var. Çok şükür sağlığımız yerinde, bize destek olan birileri var vs vs...
Çocuk yok. Bende nişanlıyken ayrılmaya çalıştım olmadı evlendim 1,5 ay sürdü. Bile bile lades denilenlerdenim.Aynen sizin durumunuz nasıl ayrıldınız mi?cocuk var mı?
Yine de cocugunuzun babası sizin icin yanlıstı ama evladınız icin dogru baba olabilirEvet aynen ilerde.beni anlicak kızım biliyorum yalnis karar yalnış insan yalnış evlilikmis benim.icin şimdi daha iyi anlıyorum
Bende evliliğimin 1,5 aylık kısmındayım sizinki çok kısaymış ya 1,5 sene sandımÇocuk yok. Bende nişanlıyken ayrılmaya çalıştım olmadı evlendim 1,5 ay sürdü. Bile bile lades denilenlerdenim.
Iyiki cocuk yok o.zmaan görmek zorunda kalıyorsun her nekadar yüzünü görmek bile istemesem de kızım.icin katlanıyorum 3 günde bir malesef kızım.mutlu olsun yeterÇocuk yok. Bende nişanlıyken ayrılmaya çalıştım olmadı evlendim 1,5 ay sürdü. Bile bile lades denilenlerdenim.
Teşekkür ederim bana iyi bir eş olamadı inşallah kizima iyi bir baba olabilir umidim bu..Yine de cocugunuzun babası sizin icin yanlıstı ama evladınız icin dogru baba olabilir
Ayrı ayrı hayatlarınızda umarım cok daha mutlu olursunuz
Bu arada 1.5 ay çok kısa özel değilse neden ayrıldınız?Çocuk yok. Bende nişanlıyken ayrılmaya çalıştım olmadı evlendim 1,5 ay sürdü. Bile bile lades denilenlerdenim.
Siz neden bu konulardasınız daha yeni evlisiniz probleminiz mi var sizin deBende evliliğimin 1,5 aylık kısmındayım sizinki çok kısaymış ya 1,5 sene sandım
Eski konılarınıza baktım da şimdi bizimkilerde düğünde takı takmadı türlü türlü şeyleri bahane ettiler. Sizin eş de güya ailesini çizmiş geri üstlerine düşmüş falan.. Bence onlar birlikte oynadı takı takmamak için eşinizde mağdura yattı sizden teselli almak için.. Benimde aileme saygıları yoktu sizinki gibi.. İşte 1,5 ay sonra farkına vardım nasıl bi oyuna geldiğimin.. Sonrası malum pişmanlık, suçluluk, büyük sözü dinlemediğine yanmak, zamanı geri almak istemek ama alamamak..Iyiki cocuk yok o.zmaan görmek zorunda kalıyorsun her nekadar yüzünü görmek bile istemesem de kızım.icin katlanıyorum 3 günde bir malesef kızım.mutlu olsun yeter
AynenSiz neden bu konulardasınız daha yeni evlisiniz probleminiz mi var sizin de
Ah bizimki ailesi yapmadi etmedi değil di ki kendisi bana çok haksızlıklar yaptı hep bağırdı küfretti olur olmaz ağzımı açmadım hep biriktirdim sonunda kumara bulaştı her yere borç yaptı icralık oldu evini bakmadın niye taksitlerini ödemedin gününde hep annem baktı bana ve kizima birde bunlar yetmezmis gibi en büyük nankörlüğü anneme yaptı ne oldu herkes kendine yaptı ben çok şükür hayatımdan memnunum ama o değil umrumda da degilEski konılarınıza baktım da şimdi bizimkilerde düğünde takı takmadı türlü türlü şeyleri bahane ettiler. Sizin eş de güya ailesini çizmiş geri üstlerine düşmüş falan.. Bence onlar birlikte oynadı takı takmamak için eşinizde mağdura yattı sizden teselli almak için.. Benimde aileme saygıları yoktu sizinki gibi.. İşte 1,5 ay sonra farkına vardım nasıl bi oyuna geldiğimin.. Sonrası malum pişmanlık, suçluluk, büyük sözü dinlemediğine yanmak, zamanı geri almak istemek ama alamamak..
Hayatından memnunsan takma bişeyi. Çocuk dünyanın en güzel duygusu. Çocuğum yok diye sanslıyım tabii ama olanlara da imrenmiyo değilim. Bazen diyorm cocugum olsa ayrılsam nasıl olurdu diye. Bidaha kiminle evlenicem nolucam çocuğum olucak mı hiçbi fikrim yok..Ah bizimki ailesi yapmadi etmedi değil di ki kendisi bana çok haksızlıklar yaptı hep bağırdı küfretti olur olmaz ağzımı açmadım hep biriktirdim sonunda kumara bulaştı her yere borç yaptı icralık oldu evini bakmadın niye taksitlerini ödemedin gününde hep annem baktı bana ve kizima birde bunlar yetmezmis gibi en büyük nankörlüğü anneme yaptı ne oldu herkes kendine yaptı ben çok şükür hayatımdan memnunum ama o değil umrumda da degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?