- 15 Şubat 2013
- 25.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.706
- 798
Sen de bosan artik neyi bekliyosun kiGelin arabasını siz ayarlayiverin dediler.İsin ilginci araba olmayacaksa evden gelin alma olmasin da dedi.Benim ailem o kadar çok zoruma gitti ki.Sonra eniştesi var onun gelin arabasını ben ayarlayiveriyim dedi adam.Bende istemiyorum dedim artık.Ha birde neymiş kinaya geliyorlarmis o yüzden gelin arabası nedenmis.Ee sonuçta ben Ankara'dan İzmir'e gideceğim.Kina da kuaföru bile ben ödeyecektim.
İlk başta durumları iyi değil idare ederiz dedi babam onlara.Ee ben genç kadinim.Kv ben nişanlı iken takmadigim takıyı takmaya çalışıyor.Devamli kiyafet alıyor kendine.Kizi desen sevgilisi var.İsteme olmadan çocuğa 2 tane tektas bilezik aldırmış.Kizimi da evlendircem deyip 2 sene vermeyecekmis bıçak seti alıyorlar.Bana gelinlige para yok.Ondan sonra evime herşeye karışıyor.Kendi evine eşya almaya kalkiyor.
Senenin dolmasını bekliyorum.Belki beklemem.bir avukattan yardım almalıyım.Sen de bosan artik neyi bekliyosun ki
Bu herif koca bir tazminatı ailesine gömmemiş miydi evlilik düşündüğünüz sıralarda? 90 lira mı gelmiş gözüne? Millet servet döküp evleniyor. Sakız parasına talim edelim istiyorlar artık ya çok pis dalacam.O zaman bir tanesi 45 TL’ydi. İki tanesi de 90 TL işte.
Yani değer verdiği için değil, çenen sussun diye yaptı. O da gözüne geldi sonra.Sonradan eksiklerini tamamlamaya çalıştı hakkını yemeyeyim ben de ona hep Allah razı olsun dedim ama ailesinin yapmadıklarını unutmadım onlarla ilgili bir konu çıkınca yine ona göre tepki veriyordum. O istedi ki kendi yaptıkları için ailesinin de eksiklerini unutayım ama unutamadım işte
Ona sorsak değer verip çok sevdiği için ama işin Aslı bence de öyle değil. Bana diyor ki taktın yapmadıklarına. Yapmadıklarına değil yapılanın bile elimizden alınmasına kızdım ben. Düğünde zarflar gelmişti annesi aldı zarfları onlara lazımmış. İstemeye gitmişti benim akıllı da geçen günkü konuşmamızda diyor ki bana annemden zarf mı isteyecektim bir de. E onların borcunu ödeyeceğiz ya biz de daha 60 bin kadar neden isteyemiyorsun ?Yani değer verdiği için değil, çenen sussun diye yaptı. O da gözüne geldi sonra.
Boşanma değilde ayrıldığım sevgilime ben böyle yapıyordum onu kullaniyolardi ve asla farkında değildi ailem ailem diye ölüyordu bende tamda bu ilerisini düşündüğüm için çok soylendim oda karisiyosun ileride neler yapmazsın etmezsin dedi sonra söz verdirdi söz verdm ama sonraki zaman ayrildik iş işten geçmişti bende kendimi böyle çok sucladim aynı bu sebeple neyini eksik ettim yada biseyini mi eksik edicektim diyordu. Bana yaptığına göze gelirdi ama ailesine her şey feda olsun derdi. Ama bazı şeyler iç güdüsel olarak gün yüzüne çıkar bunlarda oyle. üzülüyorum mesela ama o düşünceye sebep olan onlar. Sizinde öyle. Evlilik bunun için bitmez bitmemeli yani oturulur konuşulur bahaneside olabilir sıkmayın canınızi her şey olacağına varır .Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?
Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım
Ona sorsak değer verip çok sevdiği için ama işin Aslı bence de öyle değil. Bana diyor ki taktın yapmadıklarına. Yapmadıklarına değil yapılanın bile elimizden alınmasına kızdım ben. Düğünde zarflar gelmişti annesi aldı zarfları onlara lazımmış. İstemeye gitmişti benim akıllı da geçen günkü konuşmamızda diyor ki bana annemden zarf mı isteyecektim bir de. E onların borcunu ödeyeceğiz ya biz de daha 60 bin kadar neden isteyemiyorsun ?
Ailesine destek derken anne baba mı..küçük rakamlar mi ne kadar meselâ..yeğeni doğmuş ne almış tepki gosterdinizHerkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım
Annemle babamın ilişkisi. Onlar boşanmadı ama hiç de anlaşamadılar. Olan bize oldu. Keşke annem ya sussaydı ya da boşansaydı. Hem konuşup, hem şikayetçi olup, hem de evliliği devam ettirmek çok ağır sonuçlar doğuruyor. Mesela bu yüzden benim mottom ya şikayet etmeyeceksin ya da boşanacaksın. Kabul etmeyeceğimiz şeylerin şikayetini edip, o ortamda durmaya devam etmek bana çok saçma geliyor. Bence sizin için en hayırlısı olmuş. Üzmeyin kendinizi.Herkese merhaba.
Büyük şeyler değildi ama bana batıyordu. Zaten yeterince büyük şeyler yaptığı için artık büyük bir şey yapacak durumu kalmamıştı. Gerçekten fakir olsa hiçbir şey gözüme gelmezdi ama onlar yüzünden olmayan eksik kalan şeylerimiz içinde yara olarak kaldı hep ve yine onları en ön planda tutması.Ailesine destek derken anne baba mı..küçük rakamlar mi ne kadar meselâ..yeğeni doğmuş ne almış tepki gosterdiniz
Ay yani nuranka yine başladın 1900 lerden kalma yorumlaraİnanmıyorum.Bunun için bosaniyor olamazsiniz.Sizde çenenizi tutun.Gecmis geçmişte kalmış bir balon için bunları yaşamayın.Bastan evlenmeye bilirdiniz ama bunun için ayrilinmaz.
O teklifi de benim zorumla yaptı zaten. Böyle şeyler çok gereksiz geliyordu ona çünküKeşke evlenme teklifinde hayır diyip gitseydiniz bu adama çok bile dayanmışsınız
1900 lerden beri dünyadamisin sen.Ay yani nuranka yine başladın 1900 lerden kalma yorumlara
Ee oldu da noldu anlamadim sonuç ne belli değil mi niye kıza çeneni tut diyorsun bazı şeyler baştan bellidirBenim teklifim anı oldu.Sacim basım dağınık sahil kenarında sürprizli oldu.Ama tektaş yüzük bende isterdim balon detaylı supriz ama ben sadece yüzük istediğimi belirtmiştim.Onemli olan dusunulmek değer verilmek değil midir ?
Aldıgı balonun bile lafını yapan adamla nasıl mutlu günler geciriliyor?Mutlu günlerin bundan haberi var mı??Herkese merhaba.
Anasından istemeyip kimden isteyecek, erkek berberi Haydar abiden mi isteyecek hey Allahım.Ona sorsak değer verip çok sevdiği için ama işin Aslı bence de öyle değil. Bana diyor ki taktın yapmadıklarına. Yapmadıklarına değil yapılanın bile elimizden alınmasına kızdım ben. Düğünde zarflar gelmişti annesi aldı zarfları onlara lazımmış. İstemeye gitmişti benim akıllı da geçen günkü konuşmamızda diyor ki bana annemden zarf mı isteyecektim bir de. E onların borcunu ödeyeceğiz ya biz de daha 60 bin kadar neden isteyemiyorsun ?
Bence sizin de cidden destek almanız lazım mazoşist gibi acıdan zevk aliyorsunuzBaşak ben de kendimi anlamakta güçlük çekiyorum bazen. Aşırı mı merhametlisin salak mıyım bilemiyorum.. Önce ona üzüldüm tek kaldı felan diye şimdi kendimi suçluyorum bakalım sonraki adım ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?