Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

Sen de bosan artik neyi bekliyosun ki

O zaman bir tanesi 45 TL’ydi. İki tanesi de 90 TL işte.
Bu herif koca bir tazminatı ailesine gömmemiş miydi evlilik düşündüğünüz sıralarda? 90 lira mı gelmiş gözüne? Millet servet döküp evleniyor. Sakız parasına talim edelim istiyorlar artık ya çok pis dalacam.

Yani değer verdiği için değil, çenen sussun diye yaptı. O da gözüne geldi sonra.

Yani değer verdiği için değil, çenen sussun diye yaptı. O da gözüne geldi sonra.
Ona sorsak değer verip çok sevdiği için ama işin Aslı bence de öyle değil. Bana diyor ki taktın yapmadıklarına. Yapmadıklarına değil yapılanın bile elimizden alınmasına kızdım ben. Düğünde zarflar gelmişti annesi aldı zarfları onlara lazımmış. İstemeye gitmişti benim akıllı da geçen günkü konuşmamızda diyor ki bana annemden zarf mı isteyecektim bir de. E onların borcunu ödeyeceğiz ya biz de daha 60 bin kadar neden isteyemiyorsun ?

Boşanma değilde ayrıldığım sevgilime ben böyle yapıyordum onu kullaniyolardi ve asla farkında değildi ailem ailem diye ölüyordu bende tamda bu ilerisini düşündüğüm için çok soylendim oda karisiyosun ileride neler yapmazsın etmezsin dedi sonra söz verdirdi söz verdm ama sonraki zaman ayrildik iş işten geçmişti bende kendimi böyle çok sucladim aynı bu sebeple neyini eksik ettim yada biseyini mi eksik edicektim diyordu. Bana yaptığına göze gelirdi ama ailesine her şey feda olsun derdi. Ama bazı şeyler iç güdüsel olarak gün yüzüne çıkar bunlarda oyle. üzülüyorum mesela ama o düşünceye sebep olan onlar. Sizinde öyle. Evlilik bunun için bitmez bitmemeli yani oturulur konuşulur bahaneside olabilir sıkmayın canınızi her şey olacağına varır .

Yani bu anlatıklarınıza bakılırsa sizin onu boşamanız lazım. ama ne ilginçtir ki siz oturmuş kendinizin kendinizi suçluyorsunuz.

Ailesine destek derken anne baba mı..küçük rakamlar mi ne kadar meselâ..yeğeni doğmuş ne almış tepki gosterdiniz

Annemle babamın ilişkisi. Onlar boşanmadı ama hiç de anlaşamadılar. Olan bize oldu. Keşke annem ya sussaydı ya da boşansaydı. Hem konuşup, hem şikayetçi olup, hem de evliliği devam ettirmek çok ağır sonuçlar doğuruyor. Mesela bu yüzden benim mottom ya şikayet etmeyeceksin ya da boşanacaksın. Kabul etmeyeceğimiz şeylerin şikayetini edip, o ortamda durmaya devam etmek bana çok saçma geliyor. Bence sizin için en hayırlısı olmuş. Üzmeyin kendinizi.

Ailesine destek derken anne baba mı..küçük rakamlar mi ne kadar meselâ..yeğeni doğmuş ne almış tepki gosterdiniz
Büyük şeyler değildi ama bana batıyordu. Zaten yeterince büyük şeyler yaptığı için artık büyük bir şey yapacak durumu kalmamıştı. Gerçekten fakir olsa hiçbir şey gözüme gelmezdi ama onlar yüzünden olmayan eksik kalan şeylerimiz içinde yara olarak kaldı hep ve yine onları en ön planda tutması.

Keşke evlenme teklifinde hayır diyip gitseydiniz bu adama çok bile dayanmışsınız

Ee oldu da noldu anlamadim sonuç ne belli değil mi niye kıza çeneni tut diyorsun bazı şeyler baştan bellidir

Aldıgı balonun bile lafını yapan adamla nasıl mutlu günler geciriliyor?Mutlu günlerin bundan haberi var mı??

Anasından istemeyip kimden isteyecek, erkek berberi Haydar abiden mi isteyecek hey Allahım.

Bence sizin de cidden destek almanız lazım mazoşist gibi acıdan zevk aliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…