M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
Çoğunuz bilirsiniz bi ilişkim vardı....
Bi kaç gün önce zamana ihtiyacımız var demiştik...
Ayrılma sebebi kıskançlıklardı...
Öğlen msj yazdı msn'e gel diye bende geldim....
Bana dediki seni özlemiyorum ben sen benim için bittin dedi
Neden dedim uzatmak istemiyorum facede o o...çocuğu fotoğrafına harika yazmışsın sende tşk ederim demişsin dedi....
Ben faceye kızıyor diye bir sürü kıskançlıkları vardı alışsın diye tekrardan açmıştım oysa
Sonra fotoğrafına bir arkadaşım harika yazmış bende tşk ederim dedim....
Erkek ya artık hemen başka şekilde anlıyor...
Bende dedimki bi bu yüzden ayrılıyorsan ayrıl dedim,sen yalancısın dedi yalanım ne dedim söylemem sen düşün için içini yesin dedi
Bende benim içim rahat yalan söylemedim çünkü dedim
Bu gece biriyle yatcam falan dedi inanabiliomusunuz!!!
Bende onu yapcak kadar şerefsizsen hiç bekleme yap dedim....
Yaşananlar olmasa küfür ederdim falan dedi.Sonra çıktık msnden ben msj yazdım bana aldıklarını göndercem adres ver die.Bu olmaz falan dedi.Birde bu gece çalışcam zaten öyle bişey yapmıcam için rahat etsin dedi.Bende aklında varsa zaten bigün yaparsın merak etme dedim..Sonra msj yazdı Gönderdiğim şeyleri bana gönder dedi.Bende göndermem çünkü düşündüm de onları bana sevdiğim adam aldı sen değil dedim.
İşte sen şöylesin böylesin falan dedi bana aradı neyse yine hakaret etti bu
Ben ne yaptım düşünüyorum hiçbişey....
İnanın hiçbişey bulamıyorum sadece yaptığım face hesabımı tekrar açmak.Bir erkek arkadaşımda harika yazmış fotoğrafa o kadar....!!!
Kendimi suçlu hissetmemi sağlıyor kızlar nolur akıl verin siz olsanız napardınız. ???
Akşam arıcak konuşcaklarım bitmedi falan dedi birde...
Bi kaç gün önce zamana ihtiyacımız var demiştik...
Ayrılma sebebi kıskançlıklardı...
Öğlen msj yazdı msn'e gel diye bende geldim....
Bana dediki seni özlemiyorum ben sen benim için bittin dedi
Neden dedim uzatmak istemiyorum facede o o...çocuğu fotoğrafına harika yazmışsın sende tşk ederim demişsin dedi....
Ben faceye kızıyor diye bir sürü kıskançlıkları vardı alışsın diye tekrardan açmıştım oysa
Sonra fotoğrafına bir arkadaşım harika yazmış bende tşk ederim dedim....
Erkek ya artık hemen başka şekilde anlıyor...
Bende dedimki bi bu yüzden ayrılıyorsan ayrıl dedim,sen yalancısın dedi yalanım ne dedim söylemem sen düşün için içini yesin dedi
Bende benim içim rahat yalan söylemedim çünkü dedim
Bu gece biriyle yatcam falan dedi inanabiliomusunuz!!!
Bende onu yapcak kadar şerefsizsen hiç bekleme yap dedim....
Yaşananlar olmasa küfür ederdim falan dedi.Sonra çıktık msnden ben msj yazdım bana aldıklarını göndercem adres ver die.Bu olmaz falan dedi.Birde bu gece çalışcam zaten öyle bişey yapmıcam için rahat etsin dedi.Bende aklında varsa zaten bigün yaparsın merak etme dedim..Sonra msj yazdı Gönderdiğim şeyleri bana gönder dedi.Bende göndermem çünkü düşündüm de onları bana sevdiğim adam aldı sen değil dedim.
İşte sen şöylesin böylesin falan dedi bana aradı neyse yine hakaret etti bu
Ben ne yaptım düşünüyorum hiçbişey....
İnanın hiçbişey bulamıyorum sadece yaptığım face hesabımı tekrar açmak.Bir erkek arkadaşımda harika yazmış fotoğrafa o kadar....!!!
Kendimi suçlu hissetmemi sağlıyor kızlar nolur akıl verin siz olsanız napardınız. ???
Akşam arıcak konuşcaklarım bitmedi falan dedi birde...