• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi taniyamiyorum

Kızım olmasaydı inan uzulmezdim.. babaya çok fazlasıyla duskun.. Her kapı çalışında baba diye koşuyor..
İnsan evladından nasıl vazgeçer anlamıyorum.. arada tehdit ediyor kızımı alırım, seni de evden atarım diye .. o yüzden elim kolum bağlı oturup Allaha yalvarıyorum..
Yaa düşünsene gelip benim koynuma girerken gidip boşanma davası açmış..
Haberim bile yok.. sessiz çığlıklar atıyorum da kimse duymuyor
Yani ne desem bilemedim, konuşsam kelimelerin tesiri yok sussam gönül razı değil derler ya durum bu ayın.
Ama gönlünü ferah tur. Doğru olan sensin zira.
Ve Emin ol yalvardığından yerdende boş dönmeyeceksin. Allah elbette adaleti sağlayacak. Allah yardımcın olsun.

Yani ne desem bilemedim, konuşsam kelimelerin tesiri yok sussam gönül razı değil derler ya durum bu ayın.
Ama gönlünü ferah tur. Doğru olan sensin zira.
Ve Emin ol yalvardığından yerdende boş dönmeyeceksin. Allah elbette adaleti sağlayacak. Allah yardımcın olsun.
İnşaallah ..:KK42:

Ooo burda bakıyorum dedikodu kazanı kaynıyo iftiralar atılıyo allah bilir oruçlusunuzdur.Yolun yolcusuymuşum terbiyesizler.Burası sizin babanızın çiftliği galiba yorum yaparken sizden izin mi ağlıcam.Ben kimseye takmadım ayrıca siz o çok namusunuzla oturun yerinizde iftiracı yobazlar
Bak "yada" diyerek iki ihtimal şeklinde yazdım orada. Yani iftiralık bir durum yok. Ayıp eden sensin burada kardeşim.

Ooo burda bakıyorum dedikodu kazanı kaynıyo iftiralar atılıyo allah bilir oruçlusunuzdur.Yolun yolcusuymuşum terbiyesizler.Burası sizin babanızın çiftliği galiba yorum yaparken sizden izin mi ağlıcam.Ben kimseye takmadım ayrıca siz o çok namusunuzla oturun yerinizde iftiracı yobazlar
Aman siz geniş geniş takilin o zaman.. sizi tutmayalim...

Aman siz geniş geniş takilin o zaman.. sizi tutmayalim...
Allah sanada belirsiz dertler versin derman bulama yolun yolcusu nedemek diliyorumki şu ramazan günü yolun yolcusu nedemekse onu ol.Sataşcak insan arıyorsunuz sonrada müslümanım diye ortalarda dolanırsınız ilk mesajıma iyi bak ben ne demişim onaylamişımmı iyimi yapiyosun demişim

O is arkadasinizdan hoslandiginizi sanmiyorum zira yasak tatli gelir heycandir gelip gecer... Esinizin ilgisizligi atiyor sizi bu maceralara (macera arayisi diyim) evliliginizdeki ilgisizlik duaelmiyorsa bi ara vermenizi veya ayrilmaniz daha mantikli olur belki

Allah sanada belirsiz dertler versin derman bulama yolun yolcusu nedemek diliyorumki şu ramazan günü yolun yolcusu nedemekse onu ol.Sataşcak insan arıyorsunuz sonrada müslümanım diye ortalarda dolanırsınız ilk mesajıma iyi bak ben ne demişim onaylamişımmı iyimi yapiyosun demişim
Bir kere ağzını toplayarak konuş... O ettiğin beddua da döner dolaşır seni bulur unutma..
Sende bi bak bakalım o lafı ben mi kullandım... Nasıl yazdıysan öyle karşılık buluyorsun.. işine gelmeyince de beddua..
Muslumanligim seni alakadar etmez...
Hadi bak işine... Mune Mune

Sayın eli belinde olmayan kibarcık arkadaşım sen uzaydamı yaşıyorsun eşlerin birbirlerini aldatma sebebleri içinde ilgisizlik nezaketsizlik gibi sebeblerde var .Ayrica ilk mesajımda konu sahibinin yaptığını onaylamadim genel bir cvp yazdım zaten kadınlar aldatmaz at gözlüğüyle bak etrafa Bana vakit artıracağına kocamla ilgilen mazallah başına gelmesin haa haaa
Öncelikle bu sana son mesajım. Daha fazla uzamasın.
Bak bir defa "eşlerin birbirini aldatma sebepleri" diye bişey yoktur. Zira aldatmak kişinin bizzat kendi şahsiyeti kendi karakteri ile alakalıdır. Bir melekle yada bir şeytanla birlikte olabilirsin ama bu zerre fark etmez. Bunun aldatmak ile alakası yoktur. aldatmak kişinin kendi şerefsizliği kendi onursuzluğu ile alakalıdır. Bu lekeyi kişi kendi alnına sürer. aldattığı kişi ise burada tamamen mağdur olan taraftır zira aldatılmayı hak etmek diye bir şey yoktur. Aldatılan hakkına girilen taraftır. Büyük acı çektirilen taraftır.
Ha İlgisizmi kaldın, mutsuzmusun, boşluktamısın, yada başkasındanmı etkilendin... olabilir... Ama git ayrıl sonra ne yapıyorsa yap. Kimsenin hayatını karartmaya hakkın yok!
Umarım anlatabilmişimdir...

Bu arada *Bana vakit artıracağına kocamla ilgilen* ilgilen yazmışsın ben napayım senin kocanı bacımmmm hahhahh :) )

Hangi kitaptan yazıyorsun bunları düşünce özgürlüğü diye birşey var seninle aynı noktada buluşmak zorunda değiliz mesajım konu sahibineydi sana değil görmezden gelebilirdin diğer arkadaşınla bir olup hakaret etmeniz hatta dahada ileri gidip iftiraya varan yorumlar yapmanız gerekmezdi.Ayrica ben ilk mesajımda yaptığını onaylamadım.Türlü türlü hakaretler edip namus kâvramından bahsetmeniz çok komik.Ayrıca ne yazdığımı anladın klavyenin kelimeleri düzenlediğini biliyorsundur benim kocam ne yapsın seni

Bir kere ağzını toplayarak konuş... O ettiğin beddua da döner dolaşır seni bulur unutma..
Sende bi bak bakalım o lafı ben mi kullandım... Nasıl yazdıysan öyle karşılık buluyorsun.. işine gelmeyince de beddua..
Muslumanligim seni alakadar etmez...
Hadi bak işine... Mune Mune
Senin derdin boyunu aşmış zaaten kendi sorunlarınla ilgilen benimle değil

Sorma kanım sana birden çok ısındı :))
Hadi iyi akşamlar kardeşim. Tartışmaya gerek yok. Sana iftira eden falanda yok.
Saatlerdir iki kişi bir olup etmediğiniz hakaret kalmadı şimdide pişkin pişkin iyi akşamlar diyosun.Nihat hatipoğlu hocanı ara iftiranın nedemek olduğunu anlatsın sana.Bundan sonrada her yoruma cevap yazcam diye atlama bayy

Eşininiz evlenmeden önce de mi böyleydi? Bile bile evlenip sonra ilgisiz , sevgisini göstermiyor diye şikayet etmiyorsunuzdur umarım.Bir de adamın eşinin güzelliğinden çirkinliğinden size ne? Ne kadar ayıp şeyler !

Yaptığınız çirkinliğe kendi eşinizin ilgisizliğini ve karşı tarafın eşinin çirkinliğini sebep olarak göstermeyin.Ayıptır.Eşiniz ilgisizse boşanın ama cesaret yok değil mi? Elin evli adamlarıyla bakışmak daha kolay , neden boşanasınız? Bari sadece bakışmakla kalsanız.

Yani bir noktadan sonra evlilikte heyecan bitiyor, o zaman insanin baska heyecan aramasi, kalbini carptiran birinin olmasi cok da yadirganacak bir durum degil bence.

1. Adamdan uzaklasin gormezseniz takmazsiniz
2. Esinizle konusun, daha cok ilgi isteyin
3. Iliskinizi canli tutmaya calisin, cocugu babaanneye/anneanneye birakip bas basa romantik tatile gidin

Esinizi sevmediginizi dusunmuyorum, sadece ilgisizlikten gozunuz baska yerlere gitmis. Esiniz de bir zahmet biraz ilgi gostersin.
Evlilikte heyecan bitiyor olabilir ama her şey heyecan mı? İnsan bir süre sonra dinginlik , sevgi , yol arkadaşlığı aramaz mı? Aldatmaya yer arayanların bahanesidir bence heyecan bitmesi.Bir ömür heyecan da zaten yorucu değil mi? Güvenli liman olsun istiyor insan hayatında bir Zaman sonra. Bence hayatın doğal akışı bu.Aldatan insanlardan nefret ediyorum.Aşka , sevgiye , aile kavramına saygıları yok.

Yolun yolcusu kısmını yazan benim. Boşuna kadına sataşıp durma.
Ayrıca bunu sana açıkladım, "yada" şeklinde ihtimal olarak belirttiğim kısımdan sen istediğini üstüne alındın. Kimsenin sana iftira ettiği falan yok yani. Uzatma artık.

Ayrıca Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii 'a *kendi sorunların büyük sen onlarla uğraş* şeklinde bir yorum yazman, kadının yaşadıkları üzerinden onu vurmaya çalışman senin nasıl bir insan olduğunu çok net ortaya koydu. Allah ıslah etsin.
Dahada cevap yazma, muhatabım değilsin.

Son düzenleme:
Düzenli seks, düzenli ilgi, sevildiğimizi sürekli hissetmek için evleniyoruz.
Kalp boş kalmayı sevmez, ilgi azlığı söz konusuysa gönlün başkasına kayması güneşin doğması kadar normal.
İnsan zaten sürekli karşı cinsten birine az ya da çok bir şey hissetmeye, duygu beslemeye programlı bir varlık.

Kaldı ki konu sahibi vicdanen rahatsız olmuş ve yasak aşk yaşamaya niyeti yok ki kurum değişikliği bile istemiş.
Sadece "karısı çirkin" diyerek kendi kalesine gol atmış.

Bu forumdaki hiçbir kadın hayatında bir kere bile beğendiği bir erkeğin hayatındaki kadının tipini merak etmemiş, "o beğendiyse bitmiştir." deyip konuyu kapatmış, kadının tipini görüp çirkin bulduğunda "ay bu adam nasıl bu kadınla" dememiştir çünkü.

Yolun yolcusu kısmını yazan benim. Boşuna kadına sataşıp durma.
Ayrıca bunu sana açıkladım, "yada" şeklinde ihtimal olarak belirttiğim kısımdan sen istediğini üstüne alındın. Kimsenin sana iftira ettiği falan yok yani. Uzatma artık.

Ayrıca Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii 'a *kendi sorunların büyük sen onlarla uğraş* şeklinde bir yorum yazman, kadının yaşadıkları üzerinden onu vurmaya çalışman senin nasıl bir insan olduğunu çok net ortaya koydu. Allah ıslah etsin.
Dahada cevap yazma, muhatabım değilsin.
Yemin ediyorum. Uğraşmaya değmez. Rabbim büyük... Kimin haksız olduğunu görüyor şükür

Back
X