- Konu Sahibi cilekli_turta_
Ya pardonda siz kimsiniz kadınlar kulubünün namus bekçileri mı.açık açık aaa bu o yolun yolcusu yazmışsın özür dileyeceğine hala yok öyle demedim böyle demedim sana benim kimseye satastiğım yok yazdıklariniza cevap veriyorum sen başlattın sen kimsin ki ne zannediyosun kendini bende kadınlar kulübünün üyesiyim konu sahibine cevap yazdım piyangodan çıktınız eyyyar midir nedir onunla beraber konuşmanızı gözden geçir size ne ister aldatır ki öyle bişey yapmamış ister aşık olur sana mı soracak siz kendi derttlerinizle ilgilenin demem bel altı ama benim namusuna sanki oda yapıyodur gibi yorum yapmak o yolun yolcusu demek çok vijdanlı dimi hanımlarYolun yolcusu kısmını yazan benim. Boşuna kadına sataşıp durma.
Ayrıca bunu sana açıkladım, "yada" şeklinde ihtimal olarak belirttiğim kısımdan sen istediğini üstüne alındın. Kimsenin sana iftira ettiği falan yok yani. Uzatma artık.
AyrıcaPsikolojik Deliii 'a *Bana vakit artıracağına kocamla ilgilen* şeklinde bir yorum yazman, kadının yaşadıkları üzerinden onu vurmaya çalışman senin nasıl bir insan olduğunu çok net ortaya koydu. Allah ıslah etsin.
Dahada cevap yazma, muhatabım değilsin.