• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi taniyamiyorum

Yolun yolcusu kısmını yazan benim. Boşuna kadına sataşıp durma.
Ayrıca bunu sana açıkladım, "yada" şeklinde ihtimal olarak belirttiğim kısımdan sen istediğini üstüne alındın. Kimsenin sana iftira ettiği falan yok yani. Uzatma artık.

Ayrıca Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii 'a *Bana vakit artıracağına kocamla ilgilen* şeklinde bir yorum yazman, kadının yaşadıkları üzerinden onu vurmaya çalışman senin nasıl bir insan olduğunu çok net ortaya koydu. Allah ıslah etsin.
Dahada cevap yazma, muhatabım değilsin.
Ya pardonda siz kimsiniz kadınlar kulubünün namus bekçileri mı.açık açık aaa bu o yolun yolcusu yazmışsın özür dileyeceğine hala yok öyle demedim böyle demedim sana benim kimseye satastiğım yok yazdıklariniza cevap veriyorum sen başlattın sen kimsin ki ne zannediyosun kendini bende kadınlar kulübünün üyesiyim konu sahibine cevap yazdım piyangodan çıktınız eyyyar midir nedir onunla beraber konuşmanızı gözden geçir size ne ister aldatır ki öyle bişey yapmamış ister aşık olur sana mı soracak siz kendi derttlerinizle ilgilenin demem bel altı ama benim namusuna sanki oda yapıyodur gibi yorum yapmak o yolun yolcusu demek çok vijdanlı dimi hanımlar

Ya pardonda siz kimsiniz kadınlar kulubünün namus bekçileri mı.açık açık aaa bu o yolun yolcusu yazmışsın özür dileyeceğine hala yok öyle demedim böyle demedim sana benim kimseye satastiğım yok yazdıklariniza cevap veriyorum sen başlattın sen kimsin ki ne zannediyosun kendini bende kadınlar kulübünün üyesiyim konu sahibine cevap yazdım piyangodan çıktınız eyyyar midir nedir onunla beraber konuşmanızı gözden geçir size ne ister aldatır ki öyle bişey yapmamış ister aşık olur sana mı soracak siz kendi derttlerinizle ilgilenin demem bel altı ama benim namusuna sanki oda yapıyodur gibi yorum yapmak o yolun yolcusu demek çok vijdanlı dimi hanımlar
Ne yazdın okumadım. Sadece yukarıda yalnış alıntılamışım onu düzeltiyorum,
Edit;
Ayrıca Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii 'a *Senin derdin boyunu aşmış zaaten kendi sorunlarınla ilgilen benimle değil* şeklinde bir yorum yazman, kadının yaşadıkları üzerinden çektiği acılar üzerinden onu vurmaya çalışman senin nasıl bir insan olduğunu çok net ortaya koydu. Allah ıslah etsin.

Edit;
Ayrıca Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii 'a *Senin derdin boyunu aşmış zaaten kendi sorunlarınla ilgilen benimle değil* şeklinde bir yorum yazman, kadının yaşadıkları üzerinden çektiği acılar üzerinden onu vurmaya çalışman senin nasıl bir insan olduğunu çok net ortaya koydu. Allah ıslah etsin.
Delircem yaa..

D
Edit;
Düzenlemene gerek yok anladım zaten demdkki herkes yanlış yazabiliyormuş bana kocanı napayım haa yspıyodunya

Öyle her konuya atlarsanız sazan gibi buralar sahipsiz gibi her istediğinize hakaret iftira atarsanız böyle delirirsiziz.Hadi iyi delirmezler size

Polemige girmek yerine sikayet butonuna tiklayin kizlar..
Konu sahibi konuyu açıp tüydü ortadan banlanan siz olacaksiniz.

Kocanızla mutsuzsanız boşanın en iyisi her insan sevmeyi sevilmeyi hak ediyor. Kınamıyorum sizi sevilmedikten sonra evli olmuşum bekar olmuşum neye yarar ha oda arkadaşı ha eşi. O da kötün

Ilk mesajimda iletisime gecmeyecegimi ve kurum degisikligi istediğimi bildirmeme ragmen saldirmaya meyilli varliklar hemen meydana cikmis. Yok konu sahibi tüymüş falan hic hos seyler degil bunlar. Misafirim vardi ve bakamadım . Beni anlayan bi kac kisi yazmis teşekkür ederim. Dillendirmek demissiniz de ben bunu kimseye anlatmayacagim icin sanal ortami tercih ettim zaten. Asagilayici yorum yazanlar kinadigini yasamadan ölmeyecekler. Ortada kocasini aldatan bi kadin yok . Okudugunu anlamamaya programlanmis kisiler pisman ettiler konuyu actigima !
Mune Mune konumun kapatilmasini istiyorum

Ilk mesajimda iletisime gecmeyecegimi ve kurum degisikligi istediğimi bildirmeme ragmen saldirmaya meyilli varliklar hemen meydana cikmis. Yok konu sahibi tüymüş falan hic hos seyler degil bunlar. Misafirim vardi ve bakamadım . Beni anlayan bi kac kisi yazmis teşekkür ederim. Dillendirmek demissiniz de ben bunu kimseye anlatmayacagim icin sanal ortami tercih ettim zaten. Asagilayici yorum yazanlar kinadigini yasamadan ölmeyecekler. Ortada kocasini aldatan bi kadin yok . Okudugunu anlamamaya programlanmis kisiler pisman ettiler konuyu actigima !
Mune Mune konumun kapatilmasini istiyorum
Esinden baskasindan hoslanmak o kisiyi dusunmek de aldatmaktir.illa biseyler yasaman gerekmiyor.

Back
X