- Konu Sahibi angryangel
-
çığlık atasım geldi bu ne ya?
oldu olacak bırak onlar emzirsin bebeği.herşeyin fazlası zarar,ilginin de..
canım sana diğer konularında da hep şunu söyledik; ezdirme tendini..sen alttan aldıkça onlar tepene çıkıyor.
adını ne koydunuz? senin istediğin isim mi oldu?
doğumumda görümcem çok yardımcı oldu bana ben de doğumdan yeni çıkmışken sordular adı ne olsun diye ben de beniim için çok eziyet çekti onun istediği isim olsun dedm.
benden adam olmaz, kabul ediyorum.
doğumumda görümcem çok yardımcı oldu bana ben de doğumdan yeni çıkmışken sordular adı ne olsun diye ben de beniim için çok eziyet çekti onun istediği isim olsun dedm.
birşey diyemiyorum artık.. görümce yardım etmek zorunda değil ama sonuç da onun da yeğeni doğan bebek..ben isim konusunda yanlış davrandığını düşünüyorum..
bebeğini sağlıkla büyüt.
Bende yanlış karar verdiğini düşünüyorum
Bazı şeyleri kendimiz ediyoruz kendimize
Bak daha şimdiden pişmanlık duyuyorsun, belki de bir ömür diyeceksin adını ben koymadım şöyle oldu böyle oldu diye
Senin içine sinmiyorsa koyma o adı, kendi beğendiğini koy, o senin yavrun..
Tek bu konuda da değil, başkalarının tercihlerini kendi tercihlerine tercih etme..
Zaten bak madalya da takmamışlar, aynı düşüncesiz tavırlar laf sokmalar devam ediyor.. Kişi memnuniyetsizse ağzınla kuş tutsan da fark etmez ki..
kadercim çok haklısın hani bir de demiştin ya anneni çağırsaydın diye. İnan kayınvalidem beni ağlattığında banyoda için için ağlarken annemin yaşamıyor olmasına öyle kahrettim ki. öylesine içten ve yanarak andım ki annemi. Keşke o hayatta olsaydı o zaman herşey bambaşka olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?