kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum

başlığı görünce bir an ben mi bu konuyu açmıştım diye düşündüm valla..Benim de çok ciddi sıkıntılarım olmuştu..Sakın ama sakın yorulma arkadaşım seni bastırmalarına izin verme..Kavga et karışma demiyorum ki bunları yapma zaten ama netten aç oku herşeyi..Eğer sen biliyor isen 3 5 10 söylerler sende evet biliyorum vs. dersen at koşturamazlar öyle..

Eşinle de güzelce konuş benim oğlum bizim oğlumuz..Ben annesiyin ne zorluklar ile dünyaya getirdim..Bırakın da biraz sefasını süreyim vs. de ailen anlıyorum ama bende annesiyim de..Ben direttim 3,5 aylıkken inat uğruna bal yedirdi kayınvalide doktor öldürmeye mi çalışıyorsunuz dedi eşim de yanımda idi..Alerji oldu çok fena..O zaman dan beri eşim bile beni susturamaz kavga ettim bağırdım da eşimle yüz göz de oldum ama olsun Ben oğlumu sokakda bulmadım..Sende diret..Çok üzülür isen sütün kesilir Ve işte o zaman aranızdaki şuan için tek bağ da gitmiş olur ve o zaman onlar daha çok sahiplenir nasılsa emmiyor biz bakarız derler kalakalırsın öylece..

günde 1 fincan rezene tohumu kaynatarak yapılan çaydan iç..Bol bol göbek kıvırcık ye arkadaşım sütün artar..Ama moral çoooooooooooooooooooooooook önemli..Bunu da eşine anlat..

Daha dün görümcem vitamin vermeyi unuttum diye eşimin yanında azarladı beni

ne munasebetle canım nıye ezdırıyosun kendını. o çoçuk senın değil mi. ne hakla bu kadar karışmalarına ızın verıyosun. kalma lafın altında. kırılan kırılsın kızan kızsın kusen kussun. bu ne ya

Hayırlı olsun canım bende günlerdir seni merak edîyordum ama biz senle doğumdan evvel bu olasılıkları konuşmuştuk hazırlıklı olacaktın şimdi sakinleşmeye çalış derin nefes al evladına konsantre ol güle güle büyüt

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüt, şansı, bahtı bol olsun.
Ve sen.. geçmiş geçmişte kaldı sünger çek ve yaşadığın her anın tadını çıkar.. tüm üzüntüler bitti şu an ve meleğin kucağında..
Eşinin ailesi için de aynı evde misiniz bilmiyorum ama tavrını net koymalısın. Yazılarından birinde gördüm “ anladım benden adam olmaz” yazmışsın. Sen böyle düşündüğün sürece her şey onların istediği gibi devam edecektir.

Sen bunlari evinden at bence, ozellikle de gorumceni s..tir et evinden.

Cozumun bu kadar net, kocan da ne derse desin aldirma. Gozunde kotu olacaksan da ol, resmen icim sisti okurken, boyle hayat mi olur!

Sen bunlari evinden at bence, ozellikle de gorumceni s..tir et evinden.

Cozumun bu kadar net, kocan da ne derse desin aldirma. Gozunde kotu olacaksan da ol, resmen icim sisti okurken, boyle hayat mi olur!

Eğer eşi annesinin tarafında ise ki anlaşılan öyle o kadar kolay olmuyor arkadaşım..Evet evlattan kimse daha değerli değil eşin bile ama eş yanında değil ise çok zor..

Bebeğini Allah bağışlasın. Bebek doğunca çoğu ailede bu tip sorunlar çıkıyor ama seninkiler abartmış.
İsim konusunda bebeğin adını koymak anne-babanın hakkıdır görümcenin değil. Sen daha önce bu kadar rahatsız olup, buraya konu açmışken nasıl olur da böyle dersin anlamadım.
Bebeğin nüfusunu çıkartmadıysanız hala değiştirebilirsin. İsim konusu ömürlük bir mesele sonradan pişman olma.

Bebeğin vitaminini unutmuşsan unutmuşsun herşeyi onlara söyleme, her soru sorduklarında kısa cevap ver karıştırtma. Olmadık sorularını duymazdan gel sütün yok mu gibi.. Bunlar biraz da senin elinde, diğer konularından da anladığım kadarıyla yüzün yumuşak senin, eşin de pek senden taraf değil demek ki. Böyle kafaya takacağına içinde kalmasın sinirlenince söyle kimsenin seni azarlamaya hakları yok. Hepsi çocuk doktoru olmuş mübarekler.

fazla alıngan olmuşsun doğumdan dolayı.sevgilerinden endişelendiklerinden böyle davranıyorlar ,umursamasalar daha mı hoşunuza giderdi

canım bende hamileyim ama herhaldde çocuğumu benden fazla düşünen yoktur. en sinir olduğum şeyler bebk doğunca herkesin bir anda çocuğun annesi kesilip herşeye karışması. sürekli sizde bu görümcenin kayınvalidenin ne işi var anlamadım ki sen bunlardan yardım falan mı istedin senin çocuğunun vitaminini sağolsun iyi hoş düşünmüşte azarlamak haddine mi yaaa. daha neler göreceğiz burada bilmiyorum ki. ilk çocuğun olduğundan herşeyi bilmeyebilirsin ama onlarda yapıcı olarak öğretsinler bir zahmet. sende sürekli her dk başı rapor verme iyi de sağlıklı de geç git yani ne bu böyle

Bebeklerin eli hep ağzındadır, yani bunu açken de yapar, tokken de..Direk aç bu çocuk kalıbına nasıl sokabliyorlar..
Onlara bebekle ilgili yazılar çıkarın internetten, hem öğrensinler hemde 'ben bebeğim için önemli herşeyi araştırıyorum' diyin

İlk torunları mı? 'Görmemişin torunu olmuş' izlenimi verdiler bana..

Cidden anlamıyorum böyle insanları sen en iyi şekilde büyütmek istersin, bunu nasıl idrak edemezler yaa

Geçen eşimle muhabbeti açıldı 'bebeğimiz olunca nasıl bir baba olursun merak ediyorum, yok düştü, kalktı, ağlıyor diye müdahalelerin olmaz sanmıyorum' falan dedim
Eşim de; 'tabi ki gereksiz karışmam, annesi sensin, kimse senden daha iyi düşünemez' dedi.. Bu böyledir diğerleri halt etmiş..

cocugunun annesinin sen oldugunu hissettirmezsen daha cok üstüne binerler
cocugunun adini kütüge gecmediyse kesinlikle degistir
ömür boyu icin gider söyleyim

Bu cok bilmisler yuzunden sutum kesildi ben bir damlasini sagip verirken bile ugrasma yaramiyo zati dediler annemde dahil olmak uzere. Sonuct sezeyanla dogum yaptigim halde aninda gelen sutum ikinci ayinda kesildi lohusayken bana bakmak yerine hepsi bebege odaklaninca ne sut kaldi bende nede sinir. Ahtim var ikinci olursa kimseyi istemeyecem yanima kocam yeter

kendini ezdirme sakın. kafaya da takmamaya çalış Allah korusun sütün çekilmesin. o çok bilmiş görümcene de söyle yenidoğan bebek hep meme diye aranır zaten bazen de aç olduğundan değil gazı yüzünden aranır bilip bilmeden konuşmasın. yardımcı olacaksa adam gibi yardımcı olsun yok yapamıyosa gölge etmesin bari

işte ben d bunu anlamıyorum herkes bir pediatri profesörü kesilir bu durumlarda. ne demek sütün yaramıyor nerelerinden uydururlar bilmem.

işte ben d bunu anlamıyorum herkes bir pediatri profesörü kesilir bu durumlarda. ne demek sütün yaramıyor nerelerinden uydururlar bilmem.

Benim oglum kolikli bebekti hep aglardi eskiler bunu bilmedigi icin ac yaramiyo yetmiyo diyorlar olan sutum gitti icimde doya doya emziremwmek kaldi

şimdi de kayınvalidemle annesi geldi zorla mama yaptırdılar neymiş efendim sütüm yetmiyormuş çocuk doymuyormuş. halbuki gürül gürül sütüm geliyor, kendileri de görüyor bunu. bir de üstüne üstlük ikinci çocuk planları yapmaya başladılar. kesinlikle ikinci bir çocuk istemediğimi kendilerine söylememe rağmen.

Arkadaşlar bana öyle bir yöntem söyleyin ki bir daha çocuğum olmasın.

ya güzelim zamanında bir kaç komşu çocuğuna bakmış o yüzden kendini profesör zannediyor. tamam benim de pek bilgim yok ama karşımda duayen gibi davranması da sinirlerimi bozuyor.

bebek senın ağlayacağına panter gibi atla üstlerine de terbiyesizler kendine gelsin lohusa kadına ettıklerıne bak

kesin onlardan varil varil süt çıkmıştır da senı yetersiz hissettircekler

bu kadınlar psikopat ya herşeyde kendileri iyi ille bunu bı ıma edecekler.

sende ağlayıp durma artık annesın bebeğini ve kendını herşeyden korumalısın ağlamakla olmaz dinsizin hakkından ımansız gelir

madem kocada iş yok o zaman iş başa düşer

bu muhabbetler sutu kesılene kadardvm eder kesılıncede hiç emzirmedi dıye lafa başlarlarr hepmi böle yuruyor bu işler 10ay öncesıne gıttım aynı başıma gelenler sutum kesene kadar rahat etmedıler onları etrafından uzaklaştır benım annem babam yok mecbur kaldım ellerıne senın varsa çağır gelsin aslında en guzeliyalnız bakmak ama insan ılk zamanlar kokrkuyor ben sezeryanlı helimle kvdemden önce uyanır alırdım kucağıma sözde yanımda bebeği kucağıma vermek için yatıyordu 1 hafta sonra ındı evıne okadar laf sokmasına rağmen yınede ılk ındığı gece çok ağlamıştım napıcam ben dıye sonradan haberım oldu eşim gelme psikolojısını bozdun laf sokmaktan çocuğamı baksın sızın laflarınızımı dınlesın 1 hafta içinde 3 kere ateşlenmiştim duyduğum laflardan eşinde zamanla sana hakvercektır ama lütfen cesaretini topla o senın bebeğin yalnızca sana ıhtıyacı var şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…