kendimi tutamıyorum

Konu sahibi huu...

İhanete ugrayan koca, sehvetli sevgili, doyumsuz kadin...

Reyting icin daha saglam bir kadro, daha yaratici senaryolar bekliyoruz...

Simdi elindeki klavyeyi yavasca yere birak...

Bu kadar cok kadinla ayni anda ustelik de icinde cinsellik gecen bir mevzuda muhatap oldun ne mutlu...

Reelde birini bile bulamazsin sanalda basina ususurler...

Oyle boyle bu gece de dondurdun degirmenini rahatca uyuyabilirsin artik...

soforluk yapip eve bakmaya calisan bi ese ilgulenmiyor diye bu yapkir mi vicdansizlik.sen bi burun gun otle calis bakalim ne olacak.sen ona destek olup yukunu hafifletecegine sirtindan vurmussun..allah yardim etsin sana insallah yolundan donersin.

ne kadar anlayışsız bir herüfmüş o öyle..Adamın elini sıkıp teşekkür etmesi gerekirdi.."Yaabicim ben hanımı epey ihmal ettim ama sen arayı soğutmadın bu devirde bu iyiliği yapan az bulunur" demesi gerekirdi çocuga..
nolur çocugun kalbini kırmayın kocanla birlikte bi gönlünü alın kara gün dostu üzmeyin

Allah bildigi gibi yapsin seni eger yazdiklarin gercekse insanligindan anneliginden utan o isi yapip sevgilinle o cocugunun yuzune nasil utanmadan bakabiliyosun kocanin ekmegi nasil bogazindan geciyo senin gercekten allah ıslah etsin seni senin gibileri

Konuyu açmadan sinirli olduğundan kendini tutmayan biri sanmıştım.
Neyse, iğrenç ve art niyetli biziz ha? İyi güldüm.
Çocuğunuzdan utanın.
Tabi konu gerçekse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…