- 20 Haziran 2012
- 5.017
- 4.334
- 448
- Konu Sahibi serap_serap000
-
Eşinize, sevgilinizin birlikte olmanıza kızdığını mı söyleyeceksiniz?benimle yatmaması için sevgilim kızıyor kavga ediyoruz artık dayanamıyorum
tama gelince dicem
benimle yatmaması için sevgilim kızıyor kavga ediyoruz artık dayanamıyorum
sende şehvet yok gülüm...Konuya en fazla sabaha kadar süre vermekle beraber, benim eşim de yoğun çok yoğun çalışıyor ama ben eşimi seviyorum. Siz eşinizi sevmiyormuşsunuz kendinize güzel bir dünya kurmuşsunuz, kurulu düzen, eve ekmek getiren koca bir yanda diğer yanda sevgili ile heyecanlı bir hayat.
tamam deki kocacım sen yoğunsun benim ihtiyaçlarımı karşılayamıyorsun.
ben de seni daha fazla yormamak için başka bi tane daha buldum onla idare etcem
haa bak ben zaten evimi seviyorum ama onu da çocuğum gibi seviyorum.
müstehaktır aslında kocanın seni boşamasını istiyorsan söyle. ki bence söylemelisin ama dürüst olacağını hiç sanmıyorum. ben kocanın iyiliği için seni boşaması gerektiğini düşünüyorum senin aklının başına gelmesi için ama çocuk var işte ben kıyamam ona.ama eşime diyim mi aldattığımı
olmaz bırınden bırını bırakıcaksın dogru olan sevgılını bırakman helalın degıl o ama kocan da senın ıhtoıyaclarını karsılamadıgı için boşanılmayı haketmıs ama aldatılma hakkında aynı seyı dıyemıycem önerım şusırf bu konuyu birilerine anlatmak için foruma üye oldum herkese bir çare bulunmuş bana da bir çare hanımlar.
ben 32 yasındayım biraz gec evlendim bir tane 5 yasında oğlum var kocam benimle ilgilenmiyordu taksi şöförü sabah cok erken gidip gece geç geliyordu bazı geceler nöbeti oluyordu gidip hemen uyuyordu hiç bi ihtiyacım umrunda değil arkadaşsızdım hep evdeydim facebook dan biriyle tanıştım görüşmek istedi kabul ettim çok aşık oldum her ihtiyacımı önemsiyor beni anlıyor ama şimdi eşim de benimle birlikte oluyor sevgilim eşimin benimle olmasını istemiyor olunca anlıyor ben ne yapıcam. eşimi bırakamıyorum hiç çünkü evimi seviyorum ama sevgilimi de bırakamıyorum nolur yardım edin bana
Fake konu nasilsa yagar gurlerciddi olamazsın yani kocana gerçekten "benimle yatma, sevgilim kızıyor." mu diyeceksin
hacı pazarı unutmusun şimdi bu bayeeeen pazar kimle sevişecek?evet ikisi de yaninda olsun pazartesi carsamba cuma esinle birlikte olursun sali persembe cumartesi sevgilinle gecinip gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?