kendimi tutamıyorum

Sevgilinin de evli mi.. İyi yere kapak atmis. Yer işgal etmiyon , pahaliya gelmiyon.. Nasil bir yasam stili bu. Mideniz bulanmiyor mu

benimle yatmaması için sevgilim kızıyor kavga ediyoruz artık dayanamıyorum
Eşinize, sevgilinizin birlikte olmanıza kızdığını mı söyleyeceksiniz?

Bonzai hakikaten ayrı bir şeymiş. Güle güle kullanın.

tama gelince dicem

tamam deki kocacım sen yoğunsun benim ihtiyaçlarımı karşılayamıyorsun.
ben de seni daha fazla yormamak için başka bi tane daha buldum onla idare etcem
haa bak ben zaten evimi seviyorum ama onu da çocuğum gibi seviyorum.

Sevgilinide al eve kocan karnini doyurma ihtiyacini karsilasin sevgilin baska bi tarafini doyursn ya biz ne yapalim sanki dort dortlk hayatimiz var her sorunu olan birbirine boynuz atsa ooooooo

sende şehvet yok gülüm...
kocası gelip direk yatıyomuş...
naaapsın sevişmesin mi....

Son düzenleme:
ciddi olamazsın yani kocana gerçekten "benimle yatma, sevgilim kızıyor." mu diyeceksin

Kocası da yanıt verirmiş, "beslenir ki bu" diye.

ama eşime diyim mi aldattığımı
müstehaktır aslında kocanın seni boşamasını istiyorsan söyle. ki bence söylemelisin ama dürüst olacağını hiç sanmıyorum. ben kocanın iyiliği için seni boşaması gerektiğini düşünüyorum senin aklının başına gelmesi için ama çocuk var işte ben kıyamam ona.

o sevgilin midir nedir onu bırak gerisi sana kalmış diyeyim. vicdanın varsa ona göre davranırsın bize sormana da gerek yoktu bunu. ama vicdanın yoksa allah çocuğunun yüzüne gülsün kocanı kurtarsın ne diyeyim.

olmaz bırınden bırını bırakıcaksın dogru olan sevgılını bırakman helalın degıl o ama kocan da senın ıhtoıyaclarını karsılamadıgı için boşanılmayı haketmıs ama aldatılma hakkında aynı seyı dıyemıycem önerım şu
hangısı daha ıyıyse yanı ıhtıyaclarını daha ıyı karsılıosa onu sec ama mutlaka bırını sec
kolay gelsın

Kocamı aldattım pişmanın diyeni gördüm ama sevgilisiyle arasının bozulmaması için akıl isteyeni ilk defa görüyorum

ya ben böyle iğrenç bir yaratık görmedim ya tüüüh senin o iki yüzüne de

Ya fakesen söyle bak ciddi çok tuhaf oldum şu anda

evet ikisi de yaninda olsun pazartesi carsamba cuma esinle birlikte olursun sali persembe cumartesi sevgilinle gecinip gidersiniz
hacı pazarı unutmusun şimdi bu bayeeeen pazar kimle sevişecek?
yoksa haftalık 1 gün nadas mı?

Ya niye bu kadar ciddiye alip,cevap veriyosunuz ki?gercek degil ki galeyana gelip bayram ettiriyosunuz adama.he cok dusuk ihtimal eger gercekse 5 para etmez mahlukun tekine vaktinizi harcamayin bu kadar.kocasina soyleyecekmiste bilmem ne de?kalibina tukurdugum,yureksiz

`