kendimi tutamıyorum

sende şehvet yok gülüm...
kocası gelip direk yatıyomuş...
naaapsın sevişmesin mi....

Son düzenleme:

Kocası da yanıt verirmiş, "beslenir ki bu" diye.

ama eşime diyim mi aldattığımı
müstehaktır aslında kocanın seni boşamasını istiyorsan söyle. ki bence söylemelisin ama dürüst olacağını hiç sanmıyorum. ben kocanın iyiliği için seni boşaması gerektiğini düşünüyorum senin aklının başına gelmesi için ama çocuk var işte ben kıyamam ona.

o sevgilin midir nedir onu bırak gerisi sana kalmış diyeyim. vicdanın varsa ona göre davranırsın bize sormana da gerek yoktu bunu. ama vicdanın yoksa allah çocuğunun yüzüne gülsün kocanı kurtarsın ne diyeyim.

olmaz bırınden bırını bırakıcaksın dogru olan sevgılını bırakman helalın degıl o ama kocan da senın ıhtoıyaclarını karsılamadıgı için boşanılmayı haketmıs ama aldatılma hakkında aynı seyı dıyemıycem önerım şu
hangısı daha ıyıyse yanı ıhtıyaclarını daha ıyı karsılıosa onu sec ama mutlaka bırını sec
kolay gelsın

Kocamı aldattım pişmanın diyeni gördüm ama sevgilisiyle arasının bozulmaması için akıl isteyeni ilk defa görüyorum

Ya niye bu kadar ciddiye alip,cevap veriyosunuz ki?gercek degil ki galeyana gelip bayram ettiriyosunuz adama.he cok dusuk ihtimal eger gercekse 5 para etmez mahlukun tekine vaktinizi harcamayin bu kadar.kocasina soyleyecekmiste bilmem ne de?kalibina tukurdugum,yureksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…