kendimi üzdüğümle kalıyorum...

su052

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
97
1
13
İstanbul
dün akşam sevgilimle küçük bir tartışma yaşadık.:50: çok büyütülecek bir konu değil ama benim moralim tamamen alt üst oldu. zaten çok duygusal bir insanım hemen ağlıyorum kendimi hırpalıyorum. ama sonuçta hiç kavga etmemişiz gibi konuşuyoruz eskiye dönüyoruz. bn kendimi üzdüğümle kalıyorum. en küçük bir sorun ya da olayda çok üzülüyorum. birde uzaktayız birbirimizden ben daha bi kötüyüm. ne yapmalıyım lütfen bi yardım edin. :43:

Tartışmaları önemsememeyi denesen? Tadı tuzu sonuçta güzel güzel konuşup çözün sen de kafanı takma boş yere.

dün akşam sevgilimle küçük bir tartışma yaşadık.:50: çok büyütülecek bir konu değil ama benim moralim tamamen alt üst oldu. zaten çok duygusal bir insanım hemen ağlıyorum kendimi hırpalıyorum. ama sonuçta hiç kavga etmemişiz gibi konuşuyoruz eskiye dönüyoruz. bn kendimi üzdüğümle kalıyorum. en küçük bir sorun ya da olayda çok üzülüyorum. birde uzaktayız birbirimizden ben daha bi kötüyüm. ne yapmalıyım lütfen bi yardım edin. :43:

Ayy sen de aynı benim gibisin ben de en ufak bir şey olsa karalar bağlıyorum. :27:
Ama artık bu huyumu düzeltmeye başladım, çünkü sevgilim askerde ve yan yana olamıyoruz dolayısıyla görüşemeyince sorunların büyümemesi için uzatmamak gerekiyor.
Senin de öyle yapmanı öneririm, bu kadar umursama çünkü umursadıkça sorunlar büyüyor, görüşemeyince de kolay hallolmuyor.
Mesela tartıştınız mı, bırak arama konuşma bir süre sakinleşin ikiniz de, sonra konuşursunuz.
O kadarcık tartışmalar her ilişkide oluyor zaten canım olur o kadar da, hiç canını sıkma. :40:

Son düzenleme:

yazdıklarını tekrar tekrar oku canım
bak ne güzel demişsin
üzüldüğümle kalıyorum
:34::34::34:
onun için öyle eften püften şeylere kafayı takma
insan olarak hepimiz duygusal varlıklarız zaten
(gerçi erkekler bu konuda şaibeli :1:)
ama duygusallık dışında düşünen varlıklarız da
önce akıl süzgeçimizden geçirip
sonra neyi ne kadar dert edeceğimize karar vermeliyiz

eğer eksiğin bu noktada ise
duygu kontrolü konusunda
kendini biraz eğitmelisin

yazdıklarını tekrar tekrar oku canım
bak ne güzel demişsin
üzüldüğümle kalıyorum
:34::34::34:
onun için öyle eften püften şeylere kafayı takma
insan olarak hepimiz duygusal varlıklarız zaten
(gerçi erkekler bu konuda şaibeli :1:)
ama duygusallık dışında düşünen varlıklarız da
önce akıl süzgeçimizden geçirip
sonra neyi ne kadar dert edeceğimize karar vermeliyiz

eğer eksiğin bu noktada ise
duygu kontrolü konusunda
kendini biraz eğitmelisin
gerçekten çok haklısın aşk çok nadir bulunan bişey bulmuşken kadını çıkarmak lazım. hayat üzülmeye değmicek kadar kısa:34:

Ayy sen de aynı benim gibisin ben de en ufak bir şey olsa karalar bağlıyorum. :27:
Ama artık bu huyumu düzeltmeye başladım, çünkü sevgilim askerde ve yan yana olamıyoruz dolayısıyla görüşemeyince sorunların büyümemesi için uzatmamak gerekiyor.
Senin de öyle yapmanı öneririm, bu kadar umursama çünkü umursadıkça sorunlar büyüyor, görüşemeyince de kolay hallolmuyor.
Mesela tartıştınız mı, bırak arama konuşma bir süre sakinleşin ikiniz de, sonra konuşursunuz.
O kadarcık tartışmalar her ilişkide oluyor zaten canım olur o kadar da, hiç canını sıkma. :40:
o da aynen öyle söylüyor biraz sakinleşip konuşalım diyor ama ben işte illa konusmak istiyorum. ama bundan onra değişme zamanı geldi sanırım. böyle kendime zarar veriyorum

o da aynen öyle söylüyor biraz sakinleşip konuşalım diyor ama ben işte illa konusmak istiyorum. ama bundan onra değişme zamanı geldi sanırım. böyle kendime zarar veriyorum

O an konuşmayın, konuyu kapatın sakinleşince konuşursunuz.
Erkekler sevmiyor pek tartışmayı ondan hemen konuyu kapatmak istiyorlar.
Ama biz öyle değiliz illa o konu konuşulacak :9:

O an konuşmayın, konuyu kapatın sakinleşince konuşursunuz.
Erkekler sevmiyor pek tartışmayı ondan hemen konuyu kapatmak istiyorlar.
Ama biz öyle değiliz illa o konu konuşulacak :9:
aynen ya illa o an konuşucam hiç sabredemiyorum. konuşmazsam içim içimi yiyor:34:

Back
X