• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yabancı hissediyorum.

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhabalar herkese. Aslında kendimi bildim bileli boyle. Ben inkar etmeye çalışsamda sanırım değiştiremedim. Çocukluğumdan beri böyleydi. Son bir iki senedir daha yoğun hissediyorum. Büyük depresyon yaşadım,ilişkilerim olmadı,en yakın dostumla yollarımız ayrıldı,istemediğim bölümde okuyordum bıraktım,annemin kanser olduğunu öğrendim. Babamı kaybetmiştim annemi de tekrar kaybetme korkum ortaya çıktı. Şu an gayet iyi. Ameliyat oldu. Ben yanındayım. Benim kırgınlığım bu kadar şeyi tek başıma atlatmaya bırakılmış olmam. Kimse hiçbir şey bilmiyor. Bilselerde değişmez zaten. İşte şimdi yapmam gerekenleri biliyorum annemle ilgilenmem,ders vs. Tek başıma olmam canımı sıkıyor. Millet ne güzel dostları arkadaşları çevresi var. Ben ise tek başımayım. Aslında hayatımı seviyorum. Elimdeki imkanlarım var. Bazen de sen sadece avuttuğumu düşünüyorum. Buraya bile içimin ne kadarını dökebildim bilemiyorum

1.5 yıl önce babamın kanser olduğunu öğrendim onun iyi olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. 2 ay önce abimi kaybettim canımın yarısı koptu gitti. Şu anda annem ve babamı ayakta tutmaya çalışıyorum hem maddi hem manevi ve biliyo musun gezmek tozmak arkadaşlarla dolaşmak zerre umrumda değil. Sağlığım yerinde olsun annem babam yanımda olsun onlara bakabileyim bana yeter. Her ne yaşarsak yaşayalım şükretmeyi bilmemiz lazım.

1.5 yıl önce babamın kanser olduğunu öğrendim onun iyi olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. 2 ay önce abimi kaybettim canımın yarısı koptu gitti. Şu anda annem ve babamı ayakta tutmaya çalışıyorum hem maddi hem manevi ve biliyo musun gezmek tozmak arkadaşlarla dolaşmak zerre umrumda değil. Sağlığım yerinde olsun annem babam yanımda olsun onlara bakabileyim bana yeter. Her ne yaşarsak yaşayalım şükretmeyi bilmemiz lazım.
Basınız sağolsun ben de babamı kaybettim. Çok zor inanın. Aynen sağlık çok onemli. Herhalde pms falan ondan geldiler. Birkaç gündür böyle oldu nedense

Benimde babam vefat etti 16 yıl önce. En yakın arkadaşım annem. Anneme bişey olmasın hep yanımda olsun başka birşey istemem . Bazen nefes alış verişini kontrol ederim almadığında bahane bulur uyandırırım . O derece kaybetmekten korkuyorum. O yüzden insanları dert etme. Çünkü onlar sen iyi olduğun sürece varlar . Kötü gününde birilerini yanında görmen imkansız. Herkes kendiyle meşgul. Sen annene sarıl onu en yakın arkadaşın dostun yoldaşın kıymetlin bil gerisi olsada oluuur olmasada mühim değil

Benimde babam vefat etti 16 yıl önce. En yakın arkadaşım annem. Anneme bişey olmasın hep yanımda olsun başka birşey istemem . Bazen nefes alış verişini kontrol ederim almadığında bahane bulur uyandırırım . O derece kaybetmekten korkuyorum. O yüzden insanları dert etme. Çünkü onlar sen iyi olduğun sürece varlar . Kötü gününde birilerini yanında görmen imkansız. Herkes kendiyle meşgul. Sen annene sarıl onu en yakın arkadaşın dostun yoldaşın kıymetlin bil gerisi olsada oluuur olmasada mühim değil
Basınız sağolsun. Aynen haklısınız. Sürekli yan yanayız zaten. Herkesin işine yaradığı kadar varsın. Açıkçası gidip birileri ile arkadaş olsam ego tatmini, sürekli iyi halimi isteyecekler. Yıkılmamı,acılarım umrunda olmayacak

Basınız sağolsun. Aynen haklısınız. Sürekli yan yanayız zaten. Herkesin işine yaradığı kadar varsın. Açıkçası gidip birileri ile arkadaş olsam ego tatmini, sürekli iyi halimi isteyecekler. Yıkılmamı,acılarım umrunda olmayacak
Sizinde başınız sağ olsun .. evet öyle ki zaten olmasında. Neden sizin acınızı yıkılmanızı görsünler güçlü görünmeniz gerek. Ben içimdw fırtınalar kopsada hiç bir zaman birine bile derdüm var demedüm. Hep kendim işin içinden çıkmaya çalıştım. Çünkü gerçekten yapabildikleri tek şey yaa çok üzüldüm boşver yaa takma vb. cümleler olur. Ne gerek var ki. Düştüysen kendin kalkacaksın bu devirde. İstersen defalarca düş ama kendin kalkacaksın kimseye ihtiyaç duymadan. İleride eminim mutluluğunuda üzüntünüde paylaşacağın bir eşin gerçekten samimi bir dostun olacaktır

Back
X