Kendimi yalnız hissediyorum.

sonbaharisevenkiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
149
44
13
Arkadaşlar merhaba. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sebebide kimsenin benimle konuşmak istememesi. Bunun sebebi de anne tarafından Rus baba tarafından ise Türk olmam. Bi nişanlım var hem arkadas can yoldaşı olarak gördüğüm yakın kız arkadaşım yok. Bana çok soğuk davranıyorlar ve gerçekten öyle biri değilim. Rusyaya tatillerde gidiyoruz anneannemlerin yanına orda gayet iyi buraya gelince yalnızım. Niye yabancilara bakis açısı böyle :( bende isyiyorum birlikte kahve içebilecegim dertlesebilecegim bi kiz arkadaş ama yok o yüzen buraya kaydoldum :)

başlığı görünce "lan ben konu mu açtım acaba?" diye bir dumur olmadım değil. konuyu okuyunca da aynını hissettim. gerçi benim nişanlım değil, erkek arkadaşım var sadece; o da sağ olsun elinden geldiğince yanımda olmaya çalışıyor ama, kız arkadaş eksikliği apayrı. :( sonuçta ilişkinle ilgili sorunlar olabiliyor onları paylaşmak istiyorsun, erkek arkadaşına anlatmak istemeyeceğin ya da anlatsan da anlamayacağı şeyler olabiliyor, içine atıyorsun, bazen bir hemcinsinden fikir almak istediğinde kimseyi bulamıyorsun, zor cidden. :( ben de Ankara'da yaşıyorum bu arada, bir de öyle bir benzerlik var :) uygun olursanız kahve ısmarlarım ben size :süslü:

başlığı görünce "lan ben konu mu açtım acaba?" diye bir dumur olmadım değil. konuyu okuyunca da aynını hissettim. gerçi benim nişanlım değil, erkek arkadaşım var sadece; o da sağ olsun elinden geldiğince yanımda olmaya çalışıyor ama, kız arkadaş eksikliği apayrı. :( sonuçta ilişkinle ilgili sorunlar olabiliyor onları paylaşmak istiyorsun, erkek arkadaşına anlatmak istemeyeceğin ya da anlatsan da anlamayacağı şeyler olabiliyor, içine atıyorsun, bazen bir hemcinsinden fikir almak istediğinde kimseyi bulamıyorsun, zor cidden. :( ben de Ankara'da yaşıyorum bu arada, bir de öyle bir benzerlik var :) uygun olursanız kahve ısmarlarım ben size :süslü:

Valla benimde anne Türk baba Rum köken ama kimse bu sebepten benimle konuşmamazlık etmedi. Hatta millet kafa bulur benimle Nasıl döktük sizi denize falan diye bence bu yalnızlığın arkasında başka sebep vardır üstelik sen yabancısın bizden değilsin diye insanı dışlayacak bir millet değiliz ki biz.

Ne alakası var ya bende ankaradayım burda siyahi komşular var kimse de dışlamıyor valla herkesle gayet samimiler çocukları da var. Çocuklar bile yabancı görmüyor sizden uzak durulması ırk değil karakter meselesi bence nerden çıkardınız annem rus diye konuşmuyorlar kısmını ki:KK45:

Annenizin rus babanızın Türk olmasıyla bi alakası olduğunu sanmıyorum Ya da mantığım almıyor. Ama 1. Görüşüm ağır basıyor. Başka bir sebep olabilir.
Gittiğim ilk okulda lisede hepsi oldukça soğuk davrandı ben arkadas olmak istedikçe daha çok garipsedile çünkü aksanli konuşuyordum ve adapte olamamıştım derslerim de çok iyi degildi

Gittiğim ilk okulda lisede hepsi oldukça soğuk davrandı ben arkadas olmak istedikçe daha çok garipsedile çünkü aksanli konuşuyordum ve adapte olamamıştım derslerim de çok iyi degildi
Amaaan boşver yaa. Nerde çokluk orda b..luk.
Hayatındaki insanlar yeter bile..

Back
X