• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yalnız hissediyorum.

Rus olduğun için aksine daha fazla ilgi görmen gerekiyor :D

Kendi eksiklerinizi niye ırkınıza dininize bağlıyosunuz anlamam.
Ankara'da ırkı farklı olan çok insan var.
Hadi olmasın ben Türküm ama hala yalnızım demek ki bu ırkla olan bişey değilmiş :D

Bence baska nedenler vardır.
Sen türkçe konusabiliyorsan bence sıkıntı olmaz. Hadi bir kisi konusmadi 10 kisi konusmadi diyelim. Herkes mi kaçar ?
Ya senin bize soylemedigin yada kendinin farkinda olmadigin sebepler vardir illa.

Arkadaşlar merhaba. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sebebide kimsenin benimle konuşmak istememesi. Bunun sebebi de anne tarafından Rus baba tarafından ise Türk olmam. Bi nişanlım var hem arkadas can yoldaşı olarak gördüğüm yakın kız arkadaşım yok. Bana çok soğuk davranıyorlar ve gerçekten öyle biri değilim. Rusyaya tatillerde gidiyoruz anneannemlerin yanına orda gayet iyi buraya gelince yalnızım. Niye yabancilara bakis açısı böyle :KK43: bende isyiyorum birlikte kahve içebilecegim dertlesebilecegim bi kiz arkadaş ama yok o yüzen buraya kaydoldum :)
Buraya kaydolman ıyı hoş da. neden arkadas bulamadıgını cozebılmıs degılım. turk ınsanı hosgorulu ve mısafır perverdır aslında
Durusun veya ınsanlara davranısın mesafelı olabılır mı acaba??

başlığı görünce "lan ben konu mu açtım acaba?" diye bir dumur olmadım değil. konuyu okuyunca da aynını hissettim. gerçi benim nişanlım değil, erkek arkadaşım var sadece; o da sağ olsun elinden geldiğince yanımda olmaya çalışıyor ama, kız arkadaş eksikliği apayrı. :KK43: sonuçta ilişkinle ilgili sorunlar olabiliyor onları paylaşmak istiyorsun, erkek arkadaşına anlatmak istemeyeceğin ya da anlatsan da anlamayacağı şeyler olabiliyor, içine atıyorsun, bazen bir hemcinsinden fikir almak istediğinde kimseyi bulamıyorsun, zor cidden. :KK43: ben de Ankara'da yaşıyorum bu arada, bir de öyle bir benzerlik var :) uygun olursanız kahve ısmarlarım ben size :süslü:
Ankaralılar toplanmıs sankı. Bende ankaralıyım ;) . Sorun kızların bırbırını cekememesı mı acaba..

Valla benimde anne Türk baba Rum köken ama kimse bu sebepten benimle konuşmamazlık etmedi. Hatta millet kafa bulur benimle Nasıl döktük sizi denize falan diye bence bu yalnızlığın arkasında başka sebep vardır üstelik sen yabancısın bizden değilsin diye insanı dışlayacak bir millet değiliz ki biz.
Kesınlıkle katılıyorum. Başka bırseyler olmalı gbı sankı..
Kızlar bırbırını pek cekemez gıbı bısey yazmıstım ama bu da karsılıklı tabıkı.
Aaaa buarda Aysel Gurel ın fotografını gormek sende cok hos :).
Kadının kafa yaısına hayrandım.
Elalem ne der dıye yasamayan,kendı ıcınden geldgı gıbı yasayan muhtesem otesı bır hatun..

Bi yanlış anlaşılma olmasın senin tarafindan, zira milletimizin maalesef diyecem burda bi aşırı yabancı sempatizanligi vardır senin söylediğinin aksine, bence senin karakterinden dolayi yakınlık kuramiyosundur ...

Kesınlıkle katılıyorum. Başka bırseyler olmalı gbı sankı..
Kızlar bırbırını pek cekemez gıbı bısey yazmıstım ama bu da karsılıklı tabıkı.
Aaaa buarda Aysel Gurel ın fotografını gormek sende cok hos :).
Kadının kafa yaısına hayrandım.
Elalem ne der dıye yasamayan,kendı ıcınden geldgı gıbı yasayan muhtesem otesı bır hatun..
Evet benim idolümdür Aysel Gürel hayran olduğum bi kadın

Back
X