merhaba canımm... bende bundan 3 hf önce 85 kilo olduğmu farkettim.. aynaya bakmaz oldum rengim betim benzim tamamen attı.. o kadar psikolojim bozuk tu ki.. 1 hf. önce vücut analizi yaptırdım ve 87,5 kilo cıktım boyum 1,72 ve obeziteyle savaşıyorum resmenüzülüyorum, sinirleniyorum ve yiyorum. yediğim için daha çok üzülüyorum, daha çok geriliyorum. bu döngü böyle devam ederken bir de baktımki 90 kilo olmuşum ve yaklaşık 1 ay sonra düğünüm var. kendimi artık sevmediğimi farkettim, aynaya bakmak istemiyorum, mutlu değilim ve bunun tek sebebi fazla kilolarım. genelde gelinlere nikah tokluğu gelir ve provalarda gelinlikler daraltılır fakat benimki tam tersi oldu ve genişletildi. mutlu değilim ve buna bir son vermem gerekiyor, hemde hemen. kızlar aranızda benim gibi hisseden varsa bana katılsın. birlikten kuvet doğar. :)
merhaba canımm... bende bundan 3 hf önce 85 kilo olduğmu farkettim.. aynaya bakmaz oldum rengim betim benzim tamamen attı.. o kadar psikolojim bozuk tu ki.. 1 hf. önce vücut analizi yaptırdım ve 87,5 kilo cıktım boyum 1,72 ve obeziteyle savaşıyorum resmenhemen sıkı bi diyete başladım.. aynı zamanda herbalife'nin bıtkı çayını ve 2 öğün shake içiyorum.. normalde çarşambaya kadaar tartılmam yasaktı ama bu sabah dayanamadım tartıldım sonuç 84 yani 1 hf da 4 kilo gitmiş ahhh şöyle eskisi gibi 65-70lere düşseeemmmmm
offff sanki beni çağırdın duygumm bende 90 kiloyum 30 yaşında evliyim , bende kendimi beğenmiyorum ama yaptığım diyetler 1 hafta sürüyor çabuk sıkılıyorum doğumdan sonra malesef koca bir karın hatıra kaldısen kendini hiç bırakma çünkü evlendikden sonra azda olsa kilo alınıyor boyun kaç canım ?düğün tam olarak ne zaman?
offff sanki beni çağırdın duygumm bende 90 kiloyum 30 yaşında evliyim , bende kendimi beğenmiyorum ama yaptığım diyetler 1 hafta sürüyor çabuk sıkılıyorum doğumdan sonra malesef koca bir karın hatıra kaldısen kendini hiç bırakma çünkü evlendikden sonra azda olsa kilo alınıyor boyun kaç canım ?düğün tam olarak ne zaman?
evet pahalı.. ama ben birsuru şey almadım sadece shake ve bitki çayı iciyorummm maliyeti de uyguna geliyor bana.. yapck bsy yok.. zayıflamak için vericez..ne güzel canım yaa 4 kilo gitmiş maşallah:) herbalife ı bende çok duydum kullananlar hep tavsiye ediyor ama biraz pahalıymış galiba
evet yaa düğünden sonra ben 8-10 kg aldım.. ama azmin elinden hc bsy kurtulmazzzzzzz
evet pahalı.. ama ben birsuru şey almadım sadece shake ve bitki çayı iciyorummm maliyeti de uyguna geliyor bana.. yapck bsy yok.. zayıflamak için vericez..
merhaba canım bende 1 ay önce diete girdim 5 kilo verdim şu an 66 kiloyum ama basen ve göbekte hala sorunum var bu yüzden bu akşam basen ve göbek eritme hareketlerine başlıyorummmmm :) merak edenlere ne yaptığımı söyleyebilirim ama sırrım şu: aç kalmıyorum!
merhaba kızlar
bende geçen hafta diyete başladım ama ben diyetisyen kontrolunde devam ediyorum
Aranızda herbalife kullanan var okuduğum kadarı ile evet çok işe yarıyor ama bıraktığın an hızlı bir şekilde geri alıyorsun geçen yıl herbalife ile 10 kilo verdim am a1 yıl olmadan geri aldım.
diyetisyenimle 1 haftada 2,6 kg verdim ve hiç aç kalmadan bilinçlenmek lazım vucudumuza kafamıza göre yaptığımız diyeteler zarar veriyor.
Öncelikle hormon ve troid tahlilleri yaptırın derim
benimde basenlerimi atsak incecik olacam heralde. sırf basenden ibaretimbasen eritme hareketlerini bizede anlatsana
duygum şu sitedeki (Evde Basen Eritme Hareketleri | Vücut Geliştirme | Evde Vücut Geliştirme Hareketleri )hareketleri uygularsan farkı göreceksin ama mutlaka mezura ile ölçünü başlamadan al tamam mııı..
bu arada umarım link vermek yasak değildir
duygummcumm,
kekik yağı biberiye yağını al basen bölgesine masaj yaparak iyice sür sonrasında streç filmle sar ve yürüyüş yap.. ben elimden geldikce 2 günde bir yapıyorum üstüne birde korse giyiyorumter g.. akıyo derler ya aynen öyle oluyor.. okadar şeye rağmen tshirtüm sırılsıklam kalıyor. üstelik bu da incelmen ve yağ yakman için güzel bi çözüm. üstelik basit de.. evde egzersizleri yaparken bile uygulayabilirsin.. ama şunu da söyleyeyim biraz kaşınmaya ve yanma hissi oluyor. öyle dayanamıcak bsey deil. bunun sebebi de basen bölgesindeki inatcı yağların yakılmasından ve kılcal damarların harekete gecmesinden kaynaklanıyor.. eğer kaşırsan vücudun çabuk morarır kaşımamaya çalış ara öğün yap.. aralarda bir kase yoğura 1 çay kaşığı tarçın ekle karıştır ve ara öğünde onu ye.. o da yağ yakımına iyi geliyor. rahat kilo vermeni sağlar.. ve bitki çayı iç bol bol.. en az 6 bardak mate çayı olabilir yeşil cay olabilir biberiye çayı olabilir.. mate ve biberiyeyi karıştırp da icebilrsin.. bu bitkiler de kilo vermeyi hızlandırıyor..
günde kaç lt su içiyorsun canımmm ??
duygummcumm,
kekik yağı biberiye yağını al basen bölgesine masaj yaparak iyice sür sonrasında streç filmle sar ve yürüyüş yap.. ben elimden geldikce 2 günde bir yapıyorum üstüne birde korse giyiyorumter g.. akıyo derler ya aynen öyle oluyor.. okadar şeye rağmen tshirtüm sırılsıklam kalıyor. üstelik bu da incelmen ve yağ yakman için güzel bi çözüm. üstelik basit de.. evde egzersizleri yaparken bile uygulayabilirsin.. ama şunu da söyleyeyim biraz kaşınmaya ve yanma hissi oluyor. öyle dayanamıcak bsey deil. bunun sebebi de basen bölgesindeki inatcı yağların yakılmasından ve kılcal damarların harekete gecmesinden kaynaklanıyor.. eğer kaşırsan vücudun çabuk morarır kaşımamaya çalış ara öğün yap.. aralarda bir kase yoğura 1 çay kaşığı tarçın ekle karıştır ve ara öğünde onu ye.. o da yağ yakımına iyi geliyor. rahat kilo vermeni sağlar.. ve bitki çayı iç bol bol.. en az 6 bardak mate çayı olabilir yeşil cay olabilir biberiye çayı olabilir.. mate ve biberiyeyi karıştırp da icebilrsin.. bu bitkiler de kilo vermeyi hızlandırıyor..
günde kaç lt su içiyorsun canımmm ??
canım doğumdan kaldı kilolar ama kızım 5 yaşında ben artıkne kadar rahatsam yok yani takıldım kaldım,herşeyi boşver sağlık için istiyorum bırakmayalım buurayı ne dersiniz .ben hergün çok sık giremesemde duygum yalnız bırakmam seni kilolarımızda yakınmış belki hırslanırız
üzülüyorum, sinirleniyorum ve yiyorum. yediğim için daha çok üzülüyorum, daha çok geriliyorum. bu döngü böyle devam ederken bir de baktımki 90 kilo olmuşum ve yaklaşık 1 ay sonra düğünüm var. kendimi artık sevmediğimi farkettim, aynaya bakmak istemiyorum, mutlu değilim ve bunun tek sebebi fazla kilolarım. genelde gelinlere nikah tokluğu gelir ve provalarda gelinlikler daraltılır fakat benimki tam tersi oldu ve genişletildi. mutlu değilim ve buna bir son vermem gerekiyor, hemde hemen. kızlar aranızda benim gibi hisseden varsa bana katılsın. birlikten kuvet doğar. :)
sağlıklı sağlıklı gitsin kilolarımız
Herbalife mucizevi bir iksir değil ki hiç almayasın, onu bıraktıktan sonra bir daha almayacağını sanarak yersen alıyorsun, kutularında da yazıyor, sağlıklı beslenmeye tercih edilmemelidir bla bla.
Yani düzenli beslenerek, azimle ver kilolarını! :128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?