- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi ogretmnhnm
Canim kiyamam ya sosyal ortamim.yok dostum yok demissin de. Hangi birimizin var ki eskidendi o isler simdi paran varsa adamsin paran kadar adamsin o misal herkes menfaati pesinde. Atanirsan bence hayatın kafa karisikligin gider yeni bir hayat yeni bir cevre. Bazi seyleri cok dusunmemek gerekir. Sana tavsiyem meditasyon kitaplari oku. Bosver ne olcak hangimiz pratigiz ki 4 kisiye yemek hazirlarim ama hazirlarken elim ayagim birbirine dolasir. Esim gelir hemen sagolsun yardimci olur. Bazi insanlar mukemmelliyetcidir . Sende oylesin sanırım. Esmaul husnalari cek gece yatarken.. dua oku.. okuyormussun zaten Kuran.. kafayi boşaltmak lazim canımEleştirilmeyi severim düzgün bir dille olduğu sürece. 24 yaşındayım öğretmen oldum artık böyle sorunlarım olmamalı ama var işte çözüm arıyorum kendi kendime kimse bilmiyor. Benim hiç dostum yok sosyal ortamım yok sevgilimle de farklı şehirdeyiz. Gün içinde çok fazla konuşmuyorum genelde kendi kendime düşünüyorum atama beklemek de çok zor sevgilimle konuşurken de kafam çok dolu oluyor ve konuşurken akıcı olamıyorum sanırım bu sebepten. dilim sürçüyor cümlelerimi yanlış kuruyorum bazen sevgilimin hoşuna gidiyor aslında o benim halimden memnun ben değilim. daha olgun, akıcı konuşabilirim o benimle hem şakalaşır hem akıl hocam gibi konuşur ben sanki onun öğrencisiyim.