Kendimi yeterince ifade edemiyorun

Eleştirilmeyi severim düzgün bir dille olduğu sürece. 24 yaşındayım öğretmen oldum artık böyle sorunlarım olmamalı ama var işte çözüm arıyorum kendi kendime kimse bilmiyor. Benim hiç dostum yok sosyal ortamım yok sevgilimle de farklı şehirdeyiz. Gün içinde çok fazla konuşmuyorum genelde kendi kendime düşünüyorum atama beklemek de çok zor sevgilimle konuşurken de kafam çok dolu oluyor ve konuşurken akıcı olamıyorum sanırım bu sebepten. dilim sürçüyor cümlelerimi yanlış kuruyorum bazen sevgilimin hoşuna gidiyor aslında o benim halimden memnun ben değilim. daha olgun, akıcı konuşabilirim o benimle hem şakalaşır hem akıl hocam gibi konuşur ben sanki onun öğrencisiyim.
Canim kiyamam ya sosyal ortamim.yok dostum yok demissin de. Hangi birimizin var ki eskidendi o isler simdi paran varsa adamsin paran kadar adamsin o misal herkes menfaati pesinde. Atanirsan bence hayatın kafa karisikligin gider yeni bir hayat yeni bir cevre. Bazi seyleri cok dusunmemek gerekir. Sana tavsiyem meditasyon kitaplari oku. Bosver ne olcak hangimiz pratigiz ki 4 kisiye yemek hazirlarim ama hazirlarken elim ayagim birbirine dolasir. Esim gelir hemen sagolsun yardimci olur. Bazi insanlar mukemmelliyetcidir . Sende oylesin sanırım. Esmaul husnalari cek gece yatarken.. dua oku.. okuyormussun zaten Kuran.. kafayi boşaltmak lazim canım

Canim kiyamam ya sosyal ortamim.yok dostum yok demissin de. Hangi birimizin var ki eskidendi o isler simdi paran varsa adamsin paran kadar adamsin o misal herkes menfaati pesinde. Atanirsan bence hayatın kafa karisikligin gider yeni bir hayat yeni bir cevre. Bazi seyleri cok dusunmemek gerekir. Sana tavsiyem meditasyon kitaplari oku. Bosver ne olcak hangimiz pratigiz ki 4 kisiye yemek hazirlarim ama hazirlarken elim ayagim birbirine dolasir. Esim gelir hemen sagolsun yardimci olur. Bazi insanlar mukemmelliyetcidir . Sende oylesin sanırım. Esmaul husnalari cek gece yatarken.. dua oku.. okuyormussun zaten Kuran.. kafayi boşaltmak lazim canım
Ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim galiba hayatımın en zor dönemini geçiriyorum bu aralar başkaları yüzünden aile sorunu da yaşıyoruz bu sebepten taşınmayı da düşünüyoruz atanırsam aileme destek olacağım için üstüme daha çok yük biniyor ayrıca evlilik için para biriktirmem gerek o kadar işe yaramazım ki kimseye bir faydam dokunmuyor bari boş zamanlarımda ev işi yapim ki elim yatkınlaşsın diyorum o bile elime yakışmıyor yani sonuç olarak psikolojim davranışlarımı kontrol altına aldı. Meditasyon kitaplarına bir göz atayım kurana devam inşallah okudukça okuyasım geliyor zaten

Sosyal hayatım yok ki. Okul bitti arkadaşlıklar bitti ailem ve sevgilimin var evlilik hayallerim de olmasa depresyondaydım çoktan. Bi atansam öğrencilerim olsa para kazansam her şey bambaşka olacak belki. Tek babam çalışıyor maddi manevi ailecek zorlanıyoruz zaten her şeyi düşünüyorum kafam çok dolu. Sevgilime sorunlarımı anlatmıyorum çünkü o da benim gibi atama bekliyor herkesin derdi kendine yetiyor zaten bir araya gelince şakalar yapıp gülüyoruz ancak. Telefonu kapatınca herkes kendi dünyasında yine. Ben kendimi tanıyamıyorum bazen. bu zamana kadar hep ders çalıştım annem bir iş yaptırmadı şimdi de ev işlerine yatkın olmadığımdan 24 yaşımda kendimi yetersiz hissediyorum. Sürekli evde olduğum için açıkçası bakım da yapmıyorum saç makyaj kıyafet allah ne verdiyse. İçimden gelmiyor...

Bu ruh halinden sıyrılmak sizin elinizde. Atanmayı bekliyorsunuz, resmen hayatı bunun için ertelemişsiniz.
Tamam maddi imkan olmadan çoğu şey yapılmıyor ama, evde boş boş durmak bir seçenek olmamalı.
Bu harekete geçememe hali sizi bu hale getirmiş.
Bazen sinyalleri aldığımızda bir şeyleri değiştirmemiz gerekir hayatımızda.

Back
X