Kendimi zor tutuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen naptini sanıyorsun derdim agzinin payını verir cocuguma yaklastirmazdim. O magazadanda cikar giderdim calla onlarin alacagi koltuk takimini eve sokmazdim herhalde

Evet düşüncelerime tercüman oldunuz teşekkür ederim Allah razı olsun

Bekara karı boşamak kolay diye bir laf var arkadaşlarınki o misal. :) Millet kolay sanıyor böyle dava açmakmış olay çıkarmakmış falan. Yapmaya yaparsın. Ama itin hatrı yoksa sahibinin de mi hatrı yok derler.

Bende katılıyorum sana.
Dava falan yıpratıcı işler.
Ama tabikide çocuğunu ezdirmeyecek tepkisini koyacak

Aynen bence de onlar suyun için de ak kaşık arıyorlar eşimle aramı bozacak hiçbir harekette bulunmam çünkü eşimin ne aldatması ne istediğim bişeyi iki etmesi asla Yok kimseye muhtaç etmez hiçbir yere yalnız bırakmaz korkar bişey olcak diye neden durup dururken onların istediği gibi bozayım aramı konuşur çözerim onlarla da zaten mesafem var

Adam takıntılı bahçede oynasa bile koşma yapma etme sürekli kısıtlama görümcemin oğlu var ona da aynı ama hiç vurduğunu görmedim
Iyi niyetli dusunmek istiyorum. Koruma içgüdüsü ile mudahele ediyor dolayısı ile çocukları sıkıyordur sizin çocuğunuz tepki vermiş olabilir
Gördüğünüz tam olarak tartaklama mıydi o da var.yani çocuğu koşmasın diye tutmuş olabilir oğlunuz tutulmak istememiş olabilir
Ay bilemiyorum ilk eşten olan cocuğa neden kötü davranilsin masum ki o

Bende öyle düşünmek isterim ama sonuçta diyorum Ki baba karışma çocuğuma bırak o çocuk 30 yaşında adam gibi olmasını bekleyemeyiz ki diyorum Hala aynı yiyenleri var kardeşinin çocukları adam karıısnsan ayrılmış çocuklar ortada amq büyükler onlara bile kafayı takıp karışıyor parası olsa nereden buldun olmasa ne biçim adamsın sen çalışmazsın etmezsin yani öyle biri işte canım

Fazla sakin kalmışsınız bence. Biri benim çocuğumu tartaklayacak ve ben susacağım? Dünyayı başına yıkarım başına, bu isterse çocuğumun öz dedesi olsu isterse olmasın. Gözüm görmez...

mümkün olduğunca oğlun ile onu yalnız bırakma o kim ki vuruyor çocuğa.

Ay okurken yerimden doğruldum. Benimde 2. Evliliğim ilk eşimden aynı yaşta kızım var vursa ortalığı ayağa kaldırırdım heralde Sen yinede sakin ol ama kesinlikle tavrını koy bencede hiç görüşme

Oğlumu aldım elinden ve ona da kötü kötü baktım o anladı tepkimi bir de ben öyle bişey yaparsam kayınbabama suçlu duruma düşerim eşim onun oğlu konuyu o çözecek başka çaresi Yok onunla muhatap olup haklıylen haksız olmamın anlamı Yok bir de eşimin babası yani önceki yaptığım hataları yapamam çocuğum tabi kimsenin hakkı Yok ama gelin olarak bunu yaptın mı olaylar başka yere çekilir

Öz üvey konusu değil aslında bu öz torununa da katlanamıyor eve bi misafir çocuğu gelse ona da orayı elleme otur yavaş ye dökme yani normalde katlanılması zor biri evdeki çöpleri günlük kontrol edip eşimle kavga ediyormuş evlenmeden önce neden atmadın diye huzursuz biri

Aynen sana katiliyorum.Bosanmak cok zor bi daha yuva kurmak daha da zor.Burda kirarim,bosarim ,dokerim diyenler ya hic evlenmemis insanlar ya da hic bosanmamis.Koca adama vursan ondan daha kotu duruma dusersin.Sert bi cvp verir bi daha yaklasmamak en guzeli.Ben olsam yemege felan gidip canimi sikmam.Esinle aran iyiymis olayi anlatsan karsi cikmaz

Allah sabır versin bende özlük üveylik hakkında demedim zaten ama özde olsa insan çocuğuna kıyamaz yani kim olursa olsun haklısın. Tepkini göstermen taraftarıyım ben yine

Canım normalde de aman aman gitmiyoruz eşim zaten benden habersiz iznim dışı gitmez de bişey yapmaz da dün bile dedim hiç gidesim Yok bişey demedi eşim teşekkür ederim yorumun için

Allah sabır versin bende özlük üveylik hakkında demedim zaten ama özde olsa insan çocuğuna kıyamaz yani kim olursa olsun haklısın. Tepkini göstermen taraftarıyım ben yine
Biliyorum canım anladım çok teşekkür ederim

Bakış açılarımız çoook farklı. Çocuğum söz konusu olunca umrum olmaz gelinmişim değilmişim. İstediği kadar suçlasın, burada eşinin tutumu önemli. Eğer anacı babacı birisiyse hiç uğraşma zaten, birken beş oluverirler başına, ama çocuğunu da o adamla yalnız bırakma bence. Yazık değil mi el kadar çocuk, kendisini savunacak annesinden başka kimsesi de yok üstelik...

Sanırım çoçuğunuz okula falan gitmiyor günlük neler oluyor o zaman o okulda dövmedğüm veli pataklamadığım öğrenci kalmaz sizin değişinize göre öyle olmuyor işte ben ona o konuyla ilgili bağırsam çıkışsam o başka şekilde aksedecek bunu düşünmek zorundayım öfkeyle kalkan zararla oturur daha öncede bi çok kez yaşadım bunu çünkü birdaha olmasını istemem öyle ya da böyle yüz yüze bakmak zorunda olduğum biri yaptığı kendi terbiyesizliği eşimle konuşup uyarı yaptırırım o utansın öbür türlü yapıp yuvamı sarsamam öyle ki herkes sırt çevirip eşim bana destek çıkmışken o sizin düşünceniz saygı duyarım

oğlunuz sizinle yasamıyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…