Sen naptini sanıyorsun derdim agzinin payını verir cocuguma yaklastirmazdim. O magazadanda cikar giderdim calla onlarin alacagi koltuk takimini eve sokmazdim herhaldeMrb bayanlar konuyu fazla uzatmadan anlatacağım eşimle ikimizin de 2. Evliliğimiz ama bizim aramızda bi problem Yok şu an bazı sebeplerden dolayı doğal yolla çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz geçenlerde kayınvalidem evdeki koltuklarımız kırıldı diye koltuk bakmış kafasına göre eski model iki çekyat eşime demiş ki hepsini veremem ama yarısını ben öderim demiş o da kabul etmiş bende bişey diyemedim kırılır diye ama hiç sağlam değil beğenmedim onlara bakmak için kayınvalidemle buluştuk kayınbabam da yanındaydı ben oğlumu da aldım doğal olarak yanıma içeri girdik o sırada oğlumu aldı kayınbabam dışarı çıktılar sonra ben merak ettim çocuk elinden falan kurtulur yola çıkar diye baktım dışarda çocuğumu tartaklıyor o an mağaza başıma yıkıldı dışarı çıktım ve oğlumu alıp içeri girdim kaynanam durumu anladı ama oğlum dedi kayınbabama git sen bana vurdun falan hala oğluma yılışıyor bişeyler çocuğun en ufak bi hareketine daralıyor ya çocuk baba sen kendi işine baksana diyorum hala aynı yarın cenaze yemeği var gitmek bile istemiyorum valla zaten tedavi sürecindeyim bir de onun yüzünü görüp sinirimi bozmak istemiyorum bir daha aynı harekette bulunursa çok kötü tepki vereceğim çünkü siz olsanız ne yapardınız ben yanlış bişey mi yaptım sizce
Evet düşüncelerime tercüman oldunuz teşekkür ederim Allah razı olsunSakin kalarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Sinirle hareket ederseniz haklıyken haksız duruma düşürürler üste çıkarlar... Siz sakin davranın direk diş göstereceğinize mantıklı hareket edip eşinizle usulca konuşup eşinizin tepki göstermesini sağlayın. Hem eşinizin yanında daha kıymetli olursunuz, hem de karşı taraf sizi suçlayacak yer bulamaz. Emin olun bu his insanı öyle çok tatmin ediyor ki...
Ha sakin olun derken çocuğun tartaklanmasına da göz yumun demiyorum. Eşiniz babasıyla konuşup çözene kadar mümkün olduğunca çocuğu adamdan uzak tutun. Tartaklamasına fırsat vermeyin.
Canım daha demin de yazdım evliliğim eşim benim için çok değerli çok önemli ben onu çok seviyorum ve arkamda koca bi dağ olarak görüyorum tabiki size katılıyorum paylaşmak istedim sadece yanlış bişey mi yaptım diye ilk evlendiğimiz zamanlarda yine bu tarz çocuğa karışmalar falan yapıyordu eşim uyarmıştı zaten yine yapar aynısını ama ben diyemem ki ananı sil babanı sil ama mesafemiz zaten hep var ne kadar bağlı da olsa sonuçta benim ailem var kimseden bize fayda Yok diyor hep ne varsa bizden var diyor yuvamı böyle saçma sapan şeyler için zedelemem neler atlattım ben
Bende katılıyorum sana.Bekara karı boşamak kolay diye bir laf var arkadaşlarınki o misal. :) Millet kolay sanıyor böyle dava açmakmış olay çıkarmakmış falan. Yapmaya yaparsın. Ama itin hatrı yoksa sahibinin de mi hatrı yok derler.
Aynen bence de onlar suyun için de ak kaşık arıyorlar eşimle aramı bozacak hiçbir harekette bulunmam çünkü eşimin ne aldatması ne istediğim bişeyi iki etmesi asla Yok kimseye muhtaç etmez hiçbir yere yalnız bırakmaz korkar bişey olcak diye neden durup dururken onların istediği gibi bozayım aramı konuşur çözerim onlarla da zaten mesafem varBekara karı boşamak kolay diye bir laf var arkadaşlarınki o misal. :) Millet kolay sanıyor böyle dava açmakmış olay çıkarmakmış falan. Yapmaya yaparsın. Ama itin hatrı yoksa sahibinin de mi hatrı yok derler.
Iyi niyetli dusunmek istiyorum. Koruma içgüdüsü ile mudahele ediyor dolayısı ile çocukları sıkıyordur sizin çocuğunuz tepki vermiş olabilirAdam takıntılı bahçede oynasa bile koşma yapma etme sürekli kısıtlama görümcemin oğlu var ona da aynı ama hiç vurduğunu görmedim
Bende öyle düşünmek isterim ama sonuçta diyorum Ki baba karışma çocuğuma bırak o çocuk 30 yaşında adam gibi olmasını bekleyemeyiz ki diyorum Hala aynı yiyenleri var kardeşinin çocukları adam karıısnsan ayrılmış çocuklar ortada amq büyükler onlara bile kafayı takıp karışıyor parası olsa nereden buldun olmasa ne biçim adamsın sen çalışmazsın etmezsin yani öyle biri işte canımIyi niyetli dusunmek istiyorum. Koruma içgüdüsü ile mudahele ediyor dolayısı ile çocukları sıkıyordur sizin çocuğunuz tepki vermiş olabilir
Gördüğünüz tam olarak tartaklama mıydi o da var.yani çocuğu koşmasın diye tutmuş olabilir oğlunuz tutulmak istememiş olabilir
Ay bilemiyorum ilk eşten olan cocuğa neden kötü davranilsin masum ki o
Mrb bayanlar konuyu fazla uzatmadan anlatacağım eşimle ikimizin de 2. Evliliğimiz ama bizim aramızda bi problem Yok şu an bazı sebeplerden dolayı doğal yolla çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz geçenlerde kayınvalidem evdeki koltuklarımız kırıldı diye koltuk bakmış kafasına göre eski model iki çekyat eşime demiş ki hepsini veremem ama yarısını ben öderim demiş o da kabul etmiş bende bişey diyemedim kırılır diye ama hiç sağlam değil beğenmedim onlara bakmak için kayınvalidemle buluştuk kayınbabam da yanındaydı ben oğlumu da aldım doğal olarak yanıma içeri girdik o sırada oğlumu aldı kayınbabam dışarı çıktılar sonra ben merak ettim çocuk elinden falan kurtulur yola çıkar diye baktım dışarda çocuğumu tartaklıyor o an mağaza başıma yıkıldı dışarı çıktım ve oğlumu alıp içeri girdim kaynanam durumu anladı ama oğlum dedi kayınbabama git sen bana vurdun falan hala oğluma yılışıyor bişeyler çocuğun en ufak bi hareketine daralıyor ya çocuk baba sen kendi işine baksana diyorum hala aynı yarın cenaze yemeği var gitmek bile istemiyorum valla zaten tedavi sürecindeyim bir de onun yüzünü görüp sinirimi bozmak istemiyorum bir daha aynı harekette bulunursa çok kötü tepki vereceğim çünkü siz olsanız ne yapardınız ben yanlış bişey mi yaptım sizce
Ay okurken yerimden doğruldum. Benimde 2. Evliliğim ilk eşimden aynı yaşta kızım var vursa ortalığı ayağa kaldırırdım heraldeBenim oğlum 7 yaşında daha ve 1. Sınıf çocuğu bir de çok hisli yani vurmaya karşı çok gıcık birisi ona vurunca çocuk unutmuyor hiç bir de hareketli doğasında var çocuk bu karışma çocuğa dedik çe karışıyor kendi öz torununa da aynı
Oğlumu aldım elinden ve ona da kötü kötü baktım o anladı tepkimi bir de ben öyle bişey yaparsam kayınbabama suçlu duruma düşerim eşim onun oğlu konuyu o çözecek başka çaresi Yok onunla muhatap olup haklıylen haksız olmamın anlamı Yok bir de eşimin babası yani önceki yaptığım hataları yapamam çocuğum tabi kimsenin hakkı Yok ama gelin olarak bunu yaptın mı olaylar başka yere çekilirFazla sakin kalmışsınız bence. Biri benim çocuğumu tartaklayacak ve ben susacağım? Dünyayı başına yıkarım başına, bu isterse çocuğumun öz dedesi olsu isterse olmasın. Gözüm görmez...
Öz üvey konusu değil aslında bu öz torununa da katlanamıyor eve bi misafir çocuğu gelse ona da orayı elleme otur yavaş ye dökme yani normalde katlanılması zor biri evdeki çöpleri günlük kontrol edip eşimle kavga ediyormuş evlenmeden önce neden atmadın diye huzursuz biriAy okurken yerimden doğruldum. Benimde 2. Evliliğim ilk eşimden aynı yaşta kızım var vursa ortalığı ayağa kaldırırdım heraldeSen yinede sakin ol ama kesinlikle tavrını koy bencede hiç görüşme
Aynen sana katiliyorum.Bosanmak cok zor bi daha yuva kurmak daha da zor.Burda kirarim,bosarim ,dokerim diyenler ya hic evlenmemis insanlar ya da hic bosanmamis.Koca adama vursan ondan daha kotu duruma dusersin.Sert bi cvp verir bi daha yaklasmamak en guzeli.Ben olsam yemege felan gidip canimi sikmam.Esinle aran iyiymis olayi anlatsan karsi cikmazBir de şöyle bişey var benim 2. Evliliğim eşim benim için çok değerli çocuklarım da hepsinin Yeri ayrı ama kaybettiğim şeyleri ben eşimle buldum bi yuva kolay kurulmuyor ani fevri sinirlerle eşimi kaybetmek ona yol vermek gibi ani cahil çıkışları yapmam doğruyu güzel bi şekilde anlatıp çözüm bulmak gerekir sorun bitmez çünkü eğer dediğiniz gibi olsaydı hiç evli çift kalmazdı herkes kocasını boşardı gerektiği yerde babaysa eğer çocuğun terbiyesinden sorumludur eşim çoçuğuma kızdığı zaman ben karışırsam o ona saygılı olmaz ve bi etkisi de olmaz eğer baba diyorsa o da evlat bunun kan bağıyla ilgisi Yok
Allah sabır versin bende özlük üveylik hakkında demedim zaten ama özde olsa insan çocuğuna kıyamaz yani kim olursa olsun haklısın. Tepkini göstermen taraftarıyım ben yineÖz üvey konusu değil aslında bu öz torununa da katlanamıyor eve bi misafir çocuğu gelse ona da orayı elleme otur yavaş ye dökme yani normalde katlanılması zor biri evdeki çöpleri günlük kontrol edip eşimle kavga ediyormuş evlenmeden önce neden atmadın diye huzursuz biri
Canım normalde de aman aman gitmiyoruz eşim zaten benden habersiz iznim dışı gitmez de bişey yapmaz da dün bile dedim hiç gidesim Yok bişey demedi eşim teşekkür ederim yorumun içinAynen sana katiliyorum.Bosanmak cok zor bi daha yuva kurmak daha da zor.Burda kirarim,bosarim ,dokerim diyenler ya hic evlenmemis insanlar ya da hic bosanmamis.Koca adama vursan ondan daha kotu duruma dusersin.Sert bi cvp verir bi daha yaklasmamak en guzeli.Ben olsam yemege felan gidip canimi sikmam.Esinle aran iyiymis olayi anlatsan karsi cikmaz
Biliyorum canım anladım çok teşekkür ederimAllah sabır versin bende özlük üveylik hakkında demedim zaten ama özde olsa insan çocuğuna kıyamaz yani kim olursa olsun haklısın. Tepkini göstermen taraftarıyım ben yine
Oğlumu aldım elinden ve ona da kötü kötü baktım o anladı tepkimi bir de ben öyle bişey yaparsam kayınbabama suçlu duruma düşerim eşim onun oğlu konuyu o çözecek başka çaresi Yok onunla muhatap olup haklıylen haksız olmamın anlamı Yok bir de eşimin babası yani önceki yaptığım hataları yapamam çocuğum tabi kimsenin hakkı Yok ama gelin olarak bunu yaptın mı olaylar başka yere çekilir
Sanırım çoçuğunuz okula falan gitmiyor günlük neler oluyor o zaman o okulda dövmedğüm veli pataklamadığım öğrenci kalmaz sizin değişinize göre öyle olmuyor işte ben ona o konuyla ilgili bağırsam çıkışsam o başka şekilde aksedecek bunu düşünmek zorundayım öfkeyle kalkan zararla oturur daha öncede bi çok kez yaşadım bunu çünkü birdaha olmasını istemem öyle ya da böyle yüz yüze bakmak zorunda olduğum biri yaptığı kendi terbiyesizliği eşimle konuşup uyarı yaptırırım o utansın öbür türlü yapıp yuvamı sarsamam öyle ki herkes sırt çevirip eşim bana destek çıkmışken o sizin düşünceniz saygı duyarımBakış açılarımız çoook farklı. Çocuğum söz konusu olunca umrum olmaz gelinmişim değilmişim. İstediği kadar suçlasın, burada eşinin tutumu önemli. Eğer anacı babacı birisiyse hiç uğraşma zaten, birken beş oluverirler başına, ama çocuğunu da o adamla yalnız bırakma bence. Yazık değil mi el kadar çocuk, kendisini savunacak annesinden başka kimsesi de yok üstelik...
Oğlumu aldım elinden ve ona da kötü kötü baktım o anladı tepkimi bir de ben öyle bişey yaparsam kayınbabama suçlu duruma düşerim eşim onun oğlu konuyu o çözecek başka çaresi Yok onunla muhatap olup haklıylen haksız olmamın anlamı Yok bir de eşimin babası yani önceki yaptığım hataları yapamam çocuğum tabi kimsenin hakkı Yok ama gelin olarak bunu yaptın mı olaylar başka yere çekilir
Benimle yaşıyor tabikioğlunuz sizinle yasamıyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?