• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimin en iyi versiyonu olmak

halk eğitimden ücretsiz mi aldınız ben teşekkür ederim geçen günkü finansal okuryazarlık olanı bende aldım
rica ederim
Usta öğretici oryantasyon sertifikasını ücretsiz aldım ama hijyen sertifikası için "bağış" adı altında 250 lira kayıt parası istediler. E yaygın üzerinden başvurdum baktım reddedilmiş aradım niye reddedildi diye buraya gelip onaylatmanız gerekiyor 250 lira ücreti var dediler
Ben de heralde malzeme falan kullanılacak o yüzden para istiyorlar zannederken hoca geldi slayttan okudu sonra sınav yaptı. Makbuzun üzerine de bağış yazmışlar😅

Usta öğretici belgesi aldım. Halk eğitime başvurdum sıralamalar belli oldu ama henüz çağrılmadım. Bu sırada işkur üzerinden typ (toplum yararına program) başvurmuştu o çıktı. KYK'da temizlik görevlisi olarak çalışılacak 6 ay. Bugün başladım halk eğitim ararsa oraya gidicem. Sevindim kısmı ise asgari ücret olması ve mesaimin 17.00 de bitmesi. Üniversite okurken asgari ücrete temizlik işi bulduğuma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi

Usta öğretici belgesi aldım. Halk eğitime başvurdum sıralamalar belli oldu ama henüz çağrılmadım. Bu sırada işkur üzerinden typ (toplum yararına program) başvurmuştu o çıktı. KYK'da temizlik görevlisi olarak çalışılacak 6 ay. Bugün başladım halk eğitim ararsa oraya gidicem. Sevindim kısmı ise asgari ücret olması ve mesaimin 17.00 de bitmesi. Üniversite okurken asgari ücrete temizlik işi bulduğuma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Kendinizi geliştirmeye çalışmanız ve "bahane"ler altına sığınmayıp elinizden gelen her şeyi yapıp hayata sımsıkı tutunmanız çok kıymetli :KK200:

Bu arada Türkçe ve matematik çalışmaya başladım. Haftanın 6 günü çalışıyorum Pazar ara veriyorum. Açıktan muhasebe okuyordum bu dönemden 1 dersim kaldı sırf onun için harç yatırcam😐 diğer dönemden de 4 dersim kaldı. DGS'ye girmiştim lisans diploması almak için zaten tek seçeneğim olan halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü seçtim açıktan. O da başka bir okulda. Son olarak da sınavsız ikinci üniversite kapsamında iş sağlığı ve güvenliği önlisans açıköğretim bölümüne yazıldım. Bundaki amacım ünvan almak. Bitirince c sınıfı sınavına girip c sınıfı uzman olabiliyormuşum. Uzaktan tezsiz yüksek lisans yapanlar da b sınıfı sınavına girebiliyormuş.

Yukarılarda yazmıştım devir etiket devri diye. İSG okumanın tek sebebi bir ünvan sahibi olmak. Meslek olarak icra etmeyi düşünmüyorum ama hayat ne getirir bilemem tabii. Yazmayı unuttum sağlık Bakanlığı'nın ilk yardım kursuna katıldım geçtim ilk yardımcı kimliği aldım. İlk yardım eğitimi de verebiliyorum ama henüz öyle bir iş bulamadım

Halk eğitimden aradılar usta öğreticilik için. Haftada 16 saat maaşı az olcak ama yine de kabul ettim. Arayan kişi evrak süreci için sizi gruba ekliycem dedi ama 3 saat geçti eklemedi. Bir sıkıntı olur mu ki yerime torpilli alabilirler mi? Tecrübeliler var mı aranıza bu konuda?

Pzt evrak teslim edıcem halk egitime. Ayrılacağım yerde biri var hiç tipim değil ama biz kadınların kadınlık hissi var ya anlarız ilgiyi. İlgisini hissediyorum ve bu ilgiden yoksun kalacağım için üzülüyorum. İlgiye sevgiye bu kadar aç olmama daha da üzülüyorum...

Back
X